Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 263 hír

A VMSZ tárgyal az ingázók helyzetéről

Magyar Szó
-
  Tegnap 20:42 Határtalan

A VMSZ, ahogyan eddig, úgy ezután is mindent meg fog tenni a vajdasági magyar közösség egészségügyi és egzisztenciális érdekeinek védelméért – olvasható a párt vasárnap közzétett Facebook-bejegyzésében.

Új részletek helyett csak egy helyzetjelentés jött a Babylon's Fall kapcsán

GameStar
-
  Tegnap 20:40 Gaming

A PlatinumGames továbbra is gőzerővel dolgozik, de a játékkal kapcsolatos friss információkra még várnunk kell.

Schumacher fia versenyzés közben került életveszélyes helyzetbe

Ripost
-
  Tegnap 19:40 Bulvár

Tízévente egyszer, ha előfordul ilyesmi. Pedig éppen egy dobogós helyezésért harcolt, amikor beütött a krach.

Sz. Bíró Zoltán: rendkívül nehéz helyzetbe sodródhat Oroszország

Infostart
-
  Tegnap 18:30 Külföld

20 millió voksot csalhattak el Oroszországban az alkotmánymódosításról tartott szavazáson – jelentette ki az InfoRádió Aréna című műsorában Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő. A műsorban arról is szó esett, hogy Oroszország számára komoly problémát jelenthet a dekarbonizáció, elsősorban a kőolaj háttérbe szorulása.

A magyar eredetkutatás helyzetéről Királyhelmecen

Felvidék.ma
-
  Tegnap 18:25 Határtalan

A múlt hét folyamán Királyhelmecen a Bodrogközi Magyar Közösség Házában (BMKH) két igencsak értékes rendezvénynek örülhettek a bodrogköziek. Július 9-én Makoldi Miklós Zsombor, a Magyarságkutató Intézet (MKI) Régészeti Kutatóközpontjának igazgatója a magyar eredetkutatás jelenlegi helyzetéről tartott előadást, vasárnap pedig Ingmar…

Hátrányos helyzetű gyerekek táborozhatnak Gyulán

Öt hét ismeretátadás és élményszerzés Békés megyében a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával megvalósuló VI. „Át-Járás” táborban. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával idén immár 6. alkalommal szervezte meg az „Át-Járás” tábort, amely 2020. augusztus 14-éig tart. A…

Izraelben bizonyos könnyítéseket engedélyeztek, noha a helyzet romlik

A kormány elismerte, hogy a fejleményeket látva az enyhítések túl gyorsak voltak.

Javult a helyzet két szomszédos országban

Mérséklődött a hétvégén az új koronavírussal fertőzöttek napi száma Horvátországban és Szlovéniában - derült ki a válságstábok sajtótájékoztatóján.

Carlin: Norris lesz Hamilton utódja, de a karaktere Vetteléhez hasonló

Motorsport
-
  Tegnap 17:30 Forma1

Lando Norris a 2020-as Osztrák Nagydíjon minden idők 3. legfiatalabb dobogós helyezettje lett, de a Stájer Nagydíjon is fantasztikusan teljesített, és 10 nagyon értékes pontot szerzett az 5. helyével, ismét megverve csapattársát, Carlos Sainzot, és a két Racing Pointot.Egykori mentora, Trevor Carlin biztos abban, hogy Norris fogja majd átvenni Lewi

Durvul a helyzet: Dél-Olaszországban már a katonákat is bevetették

Katonák felügyelik az igazoltan koronavírus-fertőzött és karanténba helyezett migránsokat a dél-olaszországi Amantea városban hétfőtől, miután a bevándorlók ottani elhelyezése lakossági tiltakozáshoz vezetett.

Cyberpunk 2077: A CD Projekt elárulta, mi a helyzet a Game Pass-os megjelenéssel

IGN
-
  Tegnap 16:36 Gaming

A rossz példa. Az egyik közösségi oldalon példának hozták fel a belsőnézetes szerepjátékot, mire a CD Projekt egyik munkatársa gyorsan reagált is.

Ismét a dolgozók kerülnek szinte megoldhatatlan, lehetetlen helyzetbe - Fizetésükért tüntettek ruhagyár dolgozói

A vásárosnaményi ruhagyár dolgozói hónapok óta nem kapnak fizetést. Jelenleg a cég brit tulajdonosa részéről semmilyen szándék nem látszik a helyzet rendezésére.

Tábor a hátrányos helyzetű gyermekekért

Tábor a hátrányos helyzetű gyermekekért Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 07. 13., h - 16:21 Öt hét ismeretátadás és élményszerzés Békés megyében a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával megvalósuló VI. „Át-Járás” táborban.

Még változatlan a helyzet

Egy-két napig még kitart a nyugalom, utána viszont egy hidegcsepp teszi valamivel mozgalmasabbá, és meglehetősen bizonytalanná időjárásunkat.

Hátrányos helyzetű gyerekek vették birtokba az "Át-Járás Tábort"

Behír
-
  Tegnap 15:55 Belföld

Hatodik alkalommal rendezték meg az "Át-Járás Tábort" a gyulai Gellény Birtokon. A tábor első három hetében rendészeti ügyintéző szakos hallgatók vettek részt a programokon, július 13-tól azonban a hátrányos helyzetű gyerek előtt nyílt meg a lehetőség a kikapcsolódásra.