Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 84 hír

Klímaaktivisták "szemmel tartják" a politikusokat Svájcban

Parameter
-
 Tegnap 19:02Határtalan

A 20-szor 30 méteres zászlót a svájci Genfben tűzték ki klímavédők szombaton. A lobogón 13 250 olyan fotóból vagy üzenetből rakták ki a politikusokat figyelő óriásszemet, amelyet a világ 190 országból küldtek a klímaváltozás miatt aggódó emberek. A zászlóval, amelyen a We are watching you (Figyelünk titeket!) felirat olvasható, már a 2019-es…

DEAC: megbosszulták magukat a védelmi hibák

Haon
-
 Tegnap 16:32Sport

Jobban játszott a Kazincbarcika, s nem mellesleg fegyelmezettebben is, így pont nélkül maradtak Sándor Tamásék.

Az osztrákok Magyarországra jönnének az orosz vakcinával beoltatni magukat - ezt közölte a nagykövetség

Több osztrák állampolgár is Magyarországra utazna beoltatni magát az orosz Szputnyik V elnevezésű koronavírus-vakcina elérhetősége miatt.

Kiderült, kik érezhetik magukat biztonságban a koronavírus-fertőzést illetően

Liner
-
 Tegnap 14:51Életmód

A pandémia kitörése óta tudjuk, hogy rengeteg tényező hozzájárulhat ahhoz, hogy miként viseli meg a szervezetet a covid-fertőzés, a legújabb kutatások alapján azonban fény derült arra, kik érezhetik magukat a legnagyobb biztonságban.

Focus-felmérés: Melyik vakcinával oltatnák be magukat a legtöbben?

Nyitókép forrása: markíza/reprofotó   A Markíza televízió Na telo című műsorában bemutatott friss Frocus-felmérés arra a kérdésre kereste a választ, hogy a Pfizer/BioNTech, a Szputnyik V, a Moderna, az AstraZeneca, a Johnson&Johnson, a Novavax és a SinoPharm vakcinái közül melyikkel lennének hajlandók beoltatni magukat…

Élelmiszerhiányt okozhat Nagy-Britanniának a Brexit? Már most meggondolták magukat

Nagy-Britannia már több mint két hónapja hagyta el az Európai Uniót, ám a szigetország kormánya már fontolóra vette, hogy lazítanak a határellenőrzésen, az unióból érkező árucikkek, így az élelmiszeráruk vámellenőrzésére vonatkozó tervein.

Zebracsíkos szibériai hegyek tartják izgalomban a tudósokat

Telex
-
 Tegnap 07:01Tudomány

Egyelőre nem tudják, mi okozza a télen-nyáron látható mintákat.

Videó: bugyikkal és szoknyákkal védik magukat a mianmari tüntetők a babonás katonák ellen

SzMo
-
 21.03.06 18:26Külföld

A néphit szerint aki női ruhanemű alatt halad át, szerencsétlen lesz.

Az interneten tartják istentiszteleteiket a tótkomlósi evangélikusok

Megszólította közösségi oldalán a tótkomlósi evangélikus gyülekezet tagjait Szpisák Attila lelkész, miután megjelentek a szigorításokról szóló információk. Jó hírekkel is szolgált: sokan megkapták már a védőoltást.

„Jobban ismerem a magyarokat, mint ők magukat"

Golovin Vlagyimir úgy véli, jobban ismeri a magyarokat, mint a magyarok saját magukat, mégis csak a klubcsapatára koncentrál már.

„Jobban ismerem a magyarokat, mint ők magukat"

Golovin Vlagyimir úgy véli, jobban ismeri a magyarokat, mint a magyarok saját magukat, mégis csak a klubcsapatára koncentrál már.

Szoknyákkal és bugyikkal védik magukat a mianmari tüntetők a babonás katonák ellen

Telex
-
 21.03.06 16:08Külföld

Többtucatnyi áldozata van a tüntetéseknek Mianmarban, a fiatalok tömegeit ugyanis a katonák éles lőszerrel oszlatják fel. De a lányok szoknyája alatt ők sem mernek átbújni.

A leszereplő Kisvárda sportigazgatója ultimátumot adott a légiósok feleségeinek: ha szeretnének ilyen jó körülmények k…

Meccs után ne terheljék házimunkával a férfiakat, továbbá a férjük ne a kisgyerekkel egy szobában aludjon, és ne várják el azt, hogy éjszaka a futballista keljen fel a gyerekhez.