Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 334 hír

A különnyugdíjak eltörléséről szavaznak Romániában

A különnyugdíjak eltörlését célzó törvénytervezetet is napirendre tűzik a román parlament jövő heti rendkívüli ülésszakán - jelentette be hétfőn az ellenzéki Szociáldemokrata Pártot (PSD) vezető Marcel Ciolacu, a román képviselőház elnöke.

Visszatért a Splinter Cell egykori kreatív direktora a Ubisofthoz

Rendre felsülnek a rajongók, hiszen végre amikor már tényleg minden klappol egy új Splinter Cell játék megjelenéséhez kapcsolódóan, akkor jön a hideg zuhany általában, és végül nem jelent be semmit a Ubisoft. Most Maxime Béland visszatért a francia stúdióhoz, aki olyan alkotások kreatív rendezőjeként tetszelgett, mint a Far...

Útépítéssel segítik a veszprémi sportot

Infostart
-
  Tegnap 19:52 Sport

Nyertest hirdettek a közbeszerzésen.

Beperelte az Apple az iPad és az iPhone egykori chip tervezőjét

Androgeek
-
  Tegnap 19:40 Infotech

Gerard Williams III az Apple-nél töltött ideje során segített az iPadek és az iPhone-ok chipjeinek tervezésében, ám szerződést szegett, hiszen lelépett a vállalattól, majd azon nyomban megalapította sajátját, a Nuviát. A kapcsolódó törvény kimondja, hogy nem tervezhetnek és készíthetnek elő az alkalmazottak egy olyan vállal...

Visszakerült Romániába a Magyarbánhegyesen elfogott négy határsértő

Police
-
  Tegnap 19:23 Baleset-bűnügy

Visszakerült Romániába a Magyarbánhegyesen elfogott négy határsértő Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 01. 20., h - 19:23 A magyar rendőrök átadták a román hatóság munkatársainak az algériai állampolgárokat.

Bernd Storck korábbi erőnléti edzője a ZTE FC-nél

Zaol
-
  Tegnap 19:00 Sport

Amikor ZTE FC labdarúgócsapata elkezdte a felkészülését, akkor derült ki, hogy a szakmai stábból távozik Gaál Miklós erőnléti edző, aki a Vasasnál folytatja. A ZTE FC-hez pedig új erőnléti edző érkezett, Victor Moore személyében.

Mostantól éjjel is játszhatnak Bicskén

Feol
-
  Tegnap 18:30 Sport

Átadták a Bicskei Tc vadonatúj világítás-­rendszerét, így innentől mindkét nagyméretű labdarúgópályán edzéslehetőséghez jutnak a labdarúgók az esti időszakban is.

Albonra hamar felfigyelt egykori csapatfőnöke

Formula
-
  Tegnap 17:43 Forma1

A brit pilóta egy éve még F1-es tapasztalattal sem rendelkezett, most pedig már az élmezőny kihívásaira készül. Korábbi csapatfőnöke elárulta, a pilóta az első pillanattól kezdve ígéretes volt.

Meghitt és tapasztalt mentora segíti Rácz Zsófiát

Hírhatár
-
  Tegnap 17:21 Belföld

A közösségi oldaláról kiderült, kinek köszönhető a 22 éves Rácz Zsófia hirtelen magasra ívelő pályája.

Az erőszakos játékok gyilkolásra tanítanak! – állítja az USA egykori alelnöke

Metabro
-
  Tegnap 16:30 Gaming

Joe Biden egészen hajmeresztő kijelentést tett.

Pörög a romániai zöldautópiac

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 16:20 Gazdaság

A rendszerváltozás után harminc évvel fogyatkozóban vannak az autómatuzsálemek a romániai közutakon. A régi gépkocsik importjának korlátozása is fontos visszaszorító elem.

A különnyugdíjak eltörléséről is szavaznak Romániában a parlament rendkívüli ülésszakán

A különnyugdíjak eltörlését célzó törvénytervezetet is napirendre tűzik a román parlament jövő heti rendkívüli ülésszakán - jelentette be hétfőn az ellenzéki Szociáldemokrata Pártot (PSD) vezető Marcel Ciolacu, a román képviselőház elnöke.

Néhány szó mindarról, ami nem segíti a beszélgetéseinket

vasárnap.hu
-
  Tegnap 15:39 Egészség

Hol és miért is tanulunk meg beszélgetni? Elsősorban a származási családunkban, mert a család egy olyan rendszer, amely egyensúlyra törekszik....