Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 288 hír

Románia erősen agárimportra szoruló ország lett

Öt év alatt, 2014 és 2019 között megkétszereződött Románia agrár külkereskedelmi mérlegének hiánya, amely 2,1 milliárd euróról 4,3 milliárd euróra emelkedett olvasható a Román Nemzeti Bank makroprudenciális politikát felügyelő bizottsága által készített jelentésében, amely javaslatokat fogalmaz meg a deficit csökkentésére, hiszen úgy vélik,…

Mégsem lesz román válogatott a Puskás Akadémia tehetsége?

NB1
-
 Tegnap 20:52Foci

Ismét egy jel, hogy tényleg nem lesz.

Tavaly 76 százalékkal csökkent az OTP Bank nyeresége Romániában

Állításuk szerint a járvány alatt felmerült költségek miatt csökkenhetett ekkorát az adózás utáni nyereségük.

Románia: két NB I-es játékos a válogatott előzetes keretében

NSO
-
 Tegnap 19:32Foci

Két Magyarországon futballozó játékos is szerepel a március végi vb-selejtezőkre készülő román válogatott előzetes keretében: Mirel Radoi szövetségi kapitány meghívót küldött Adrian Rusnak (Fehérvár) és Alexandru Balutának (Puskás Akadémia).

Roman Suhevics OUN–UPA-főparancsnokról nevezte el Ternopil központi stadionját a városi tanács

Roman Suhevicsről, az Ukrán Nacionalisták Szervezete–Ukrán Felkelő Hadsereg (OUN–UPA) főparancsnokáról nevezte el Ternopil központi stadionját pénteki ülésén a városi tanács – adta hírül az rbc.ua hírportál a ternopili önkormányzat sajtószolgálatá...

Merre sodródik a Fidesz az Európai Parlamentben?

kecsUP
-
 Tegnap 18:09Vélemény

A Fidesz az Európai Parlamentben egyelőre magára maradt annak következményeként, hogy az Orbán-párt elhagyta az Európai Néppárt (EPP) frakcióját március elején. A Fidesz döntése nem előzmény nélküli és jóval korábbra tehető, hogy Szájer József ekivel a hátizsákjában az ereszcsatornán próbált elmenekülni egy brüsszeli illegális…

Ukrajna hőse kitüntetésre terjesztette fel Jevhen Konovalecet, az ukrán nacionalizmus egyik ideológusát a parlament

Az Ukrajna hőse cím odaítélését kéri Jevhen Konovalecnek, az Ukrán Nacionalisták Szervezete (OUN) első vezetőjének, az ukrán nacionalizmus egyik ideológusának Volodimir Zelenszkij elnöktől a Legfelső tanács.

Fft: minden, ami a fociban jó, az újságíróknak köszönhető

Aki azt kérdezi a futballban, hogy „mit adtak nekünk az újságírók?”, könnyen olyan helyzetbe kerülhet, mint a Brian élete című film klasszikus jelenetének júdeai szereplői. Hiszen a válasz csak az lehet: kis túlzással mindent. Nem hiszi? Itt vannak a bizonyítékok!

Rendőrkutyákkal szagoltatják ki a fertőzést Romániában

Euronews
-
 Tegnap 16:42Külföld

A tanulási folyamat nagyon lassú: sok mintára van szükség - és rengeteg gyakorlásra. A koronavírus-kereső kutyákat várhatóan legelőször Nagyszeben repterén vetik majd be.

Környezetvédelmi pályázat újságíróknak és egyetemistáknak

Április 30-áig lehet jelentkezni arra a pályázatra, melyet a Helyi Gazdaságfejlesztési Nemzeti Tömörülés (NALED) írt ki újságírók és egyetemi hallgatók számára, két projektum keretében. Az egyik az élelmiszer-hulladék, a másik az üvegpalackok környezetbarát kezelésének fejlesztését szolgálja. A kiírás célja a lakosság figyelmének felhívása az…

Negyedére esett vissza az OTP Bank Románia nyeresége

Ennek ellenére 80 százalékkal tudtak nőni a bank céltartalékai.

Berényi József: Az állampolgársági kérdés csak akkor rendeződik, ha egy magyar párt bejut a parlamentbe. Másoknak e…

ma7.sk
-
 Tegnap 16:25Határtalan

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Berényi József, az Mkp általános alelnöke, illetve Nagyszombat megye alelnöke ma Ivan Korčokkal, Szlovákia külügyminiszterével találkozott, hogy a kettős állampolgárság kapcsán kialakult vitáról egyeztessenek.