Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ha autópálya-tempónál ez történik, abból ritkán szabadulsz ki

A sietős autó sofőrjének óriási szerencséje volt. Az autó mozgását látva kevesen tudták volna megtartani az uralmukat az autó felett…

Mennyire van eladósodva Románia?

Tavaly november végén a GDP 44,4 százalékára nőtt a román államadósság a 2019 végén jegyzett 35,3 százalékról - közölte csütörtökön a román pénzügyminisztérium.

Román külügyminiszter: a járvány idején felerősödött az antiszemitizmus az online térben

A járvány idején felerősödött az online térben az antiszemitizmus, elszaporodtak a hátrányos megkülönböztetési esetek, ezért konkrét eszközökre van szükség, hogy megvédjük a társadalmat ezektől a veszélyektől – jelentette ki csütörtökön Bogdan Aurescu román külügyminiszter. A …

Navalnij-ügy: a politikus szabadon bocsátását követeli a lengyel parlamenti alsóház

Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus szabadon bocsátására szólította fel az Orosz Föderáció hatóságait a lengyel parlamenti alsóház, a szejm csütörtökön szintén egyhangúlag megszavazott határozatában.

A vizek városának romantikus hangulatú várkastélya, a Tatai-vár

A tatai az egyetlen olyan magyarországi vár, amelyet még az eredeti vízárok-védelmi rendszer övez.

Navalnij szabadon bocsátását szorgalmazza a Szejm

A lengyel alsóház az orosz ellenzéki szabadon bocsátására szólította fel Moszkvát.

A szejm Navalnij szabadon bocsátására szólította fel Moszkvát

Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus szabadon bocsátására szólította fel az Orosz Föderáció hatóságait a lengyel parlamenti alsóház, a szejm a csütörtökön szintén egyhangúlag megszavazott határozatában. A dokumentum mellett a kormánytábor és az ellenzéki tömörülések összes jelenlévő képviselője szavazott, kivéve az oroszbarát…

Az új vírusvariáns és a szabad mozgás kérdése a fő témák a mai uniós értekezleten

Van még ugyan némi idő megakadályozni, hogy a "brit" vírusváltozat legyen a meghatározó a különböző mutációk sorában, de nem szabad késlekedni, és az egész EU-ban egységesen kell védekezni. Ez lesz a csütörtöki rendkívüli EU-csúcs egyik fő témája - ismertette a német kancellár.

Két év felfüggesztett börtönt kapott egy bolgár embercsempész

Vásárhely24
-
 Tegnap 18:32Belföld

Jogerősen két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt a Dunaújvárosi Járásbíróság egy bolgár embercsempészt, aki kilenc migránst próbált illegálisan Magyarországon keresztül Németországba juttatni - közölte a Székesfehérvári Törvényszék csütörtökön az MTI-vel.

Odaadó munkájukkal teszik jobbá a szabadkígyósiak életét

Beol
-
 Tegnap 18:25Belföld

Átadták a „Szabadkígyós Községért” kitüntető díjakat csütörtökön, a polgármesteri hivatal dísztermében. A képviselő-testület a díjjal járó Szabadkígyósért Emlékplakettet, – amely Szőke Sándor szobrászművész munkája – ezúttal Páger Józsefnének és Ekker Attilának ítélte oda.

Bagossy László az SZFE-ről: “A szabadságot és a szellemi muníciót nem lehet pótolni”

A politikai nyomásgyakorlásnak mindig ellenálltunk, bármilyen kormány próbálkozott is vele – mondja Bagossy László, a Színház- és Filmművészeti egyetem egyik ősszel leköszönt vezetője, aki a 24.hu-nak nyilatkozott.

Jelentősen nőtt a román államadósság

Tavaly november végén a GDP 44,4 százalékára nőtt a román államadósság a 2019 végén jegyzett 35,3 százalékról – közölte csütörtökön a román pénzügyminisztérium az MTI szerint.