Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nyílt napot tart a Mezőgazdasági Kar

Vásárhely24
-
  Ma 11:40 Belföld

Nyílt napot és szülői értekezletet tart a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kara december 13-án, pénteken 10 órától.

Mozgalmasan telt a város tűzoltóinak hétfői napja, két helyre is riasztották őket

Nyíregyháza
-
  Ma 11:34 Belföld

Rögtön a hét első napján két helyre is riasztották a város tűzoltóit.

Így lopják a pénzt jövőre a kiberbűnözők

Jövőre a befektetési alkalmazásokat, az online pénzügyi adatfeldolgozó rendszereket és a feltörekvő kriptovalutákat kezdhetik célba venni.

Nyílt nappal várja az érdeklődőket a Nyíregyházi Arany János Gimnázium

Nyíregyháza
-
  Ma 11:24 Belföld

Nyílt napot szervez a Nyíregyházi Arany János Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium.

A kulturális törvény módosításáról, napirend előtt

A tegnapi, Madách téri tüntetés után ma a Parlementben, még napirend előtt fejtették ki a véleményüket a képviselők a kulturális törvény módosításáról és a dolgozók helyzetéről.Tóth Bertalan (MSZP) elmondta, hétfő este több ezren tüntettek Budapesten, mert a kormány "baltával esett neki" a kulturális életnek, a kultúra…

Így nézne ki a kis Jézus és családja, ha ma lennének menekültek

Egy kaliforniai felekezet ketrecbe zárt menekültként ábrázolja Máriát, Józsefet és a kis Jézust, hogy így hívják fel a figyelmet arra, milyen körülményekkel szembesülnek azok, akik menedéket kérnek az Egyesült Államokban. Mindhárman különböző rácsok mögött vannak, írja a Cnn. A képet a Claremont United metodisták posztolták. Karen Clark Ristine,…

Iskolai késelés: a nap 24 órájában figyelik a győri fiút a cellájában

Nyugodt és együttműködő a börtönben az a 17 éves diák, aki a múlt hét csütörtökön megkéselte a fizikatanárát egy győri középiskolában - írja a Blikk.

Az Mszp-s képviselő volt férje nyerte a legtöbb beruházást Kispesten

A cég szerződéseiről a kispesti korrupciógyanús botrányban érintett Lackner Csaba is beszélt.

Adventi készülődés a nagymamával - így lesz neki is öröm

Vital
-
  Ma 11:04 Egészség

A karácsony közeledte egy speciális gondot is hoz azoknak, akik Alzheimer-kórban vagy más, demenciát okozó betegségben szenvedő hozzátartozót ápolnak: miképpen tudjuk a beteget bevonni az ünnepi előkészületekbe, és hogyan szerezhetünk neki örömet?

Kiállítás nyílik az 1989-es romániai forradalomról Szentesen

A romániai forradalom 30. évfordulóján nyílik kiállítás Temesvár 89 - a magyar segítség címmel szombaton a szentesi Koszta József Múzeumban. A tárlat anyagát bemutató hétfői sajtóbejáráson Farkas László múzeumigazgató elmondta, a kiállítás a korabeli események és a forradalom előzményeinek felelevenítése mellett hangsúlyt helyez az…

Két paksi vállalkozó is elismerést kapott a Vállalkozók Napja rendezvényen

TelePaks
-
  Ma 11:02 Megyei

Tolna megyéből négyen vehettek át Év vállalkozója díjat az idei Vállalkozók Napja rendezvényen, köztük Kópis Endre, a Kópis és Társa Szerelő és Karbantartó Kft. tulajdonosa, valamint Siklósi Zoltán, a Zo-Bau Kft. tulajdonosa...

A jobb levegő így hat ránk

HáziPatika
-
  Ma 11:02 Egészség

A légszennyezés csökkenése gyors és drámai hatással van az ember egészségére. Jelentősen mérséklődik például a korai elhalálozás kockázata - derül ki a Nemzetközi Légzőszervi Társaságok Fórumának (FIRS) új tanulmányából.

„Nem tudom, hogy én ezt meg merném-e enni” – Rubint Réka főztje nem nyerte el a zsűri tetszését

A zsűri próbált diplomatikus maradni, de végül nagyon lehúzták Réka alkotását.

Így várták a frontzónában a párizsi találkozót

24
-
  Ma 10:40 Külföld

Párizsban találkozott az ukrán és az orosz elnök, hogy a 2014 óta már több mint 13 ezer áldozatot követelő ukrajnai konfliktusról tárgyaljanak.

Így lesz nyitva a Csongrád Megyei Kormányhivatal az év végén

A Csongrád Megyei Kormányhivatal nyitvatartásának rendje a hétvégi munkanap-áthelyezés, az ünnep, valamint a szegedi, Rákóczi téri épület fűtéskorszerűsítési munkálatai miatt módosul.