Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 47 hír

Miley Cyrus 12 évvel ezelőtti fotóján még a Jonas fivérek is szerepelnek

24
-
  Tegnap 22:01 Bulvár

Hogy lehet, hogy már ők is ennyi ideje a szakmában vannak?

Lángba borul a fővárosi manézs!

Életforma
-
  Tegnap 20:04 Életmód

Nemzetközileg elismert artistaművészeket, kirobbanó sikerű produkciókat láthat a nagyérdemű a világhírű Rippel Brothers rendezésében január 19-étől március 10-éig a Fővárosi Nagycirkuszban!

Karácsony, Fürjes: napokon belül megoldódhat a fővárosi kuka-ügy

ATV
-
  Tegnap 18:29 Belföld

Megszüntetnék a daganatos betegségekkel kapcsolatos fővárosi várólistákat a kormánytól kapott források segítségével - jelentette be Karácsony Gergely. A főpolgármester szerint ehhez nagyjából évi 2-milliárd forintra van szükség. Karácsony Gergely arról is beszélt, hogy napokon belül megoldódhat a fővárosi szemétszállítás finanszírozása. Ezt…

Karácsony bejelentette: lezárják a pesti rakpartot, de óriási változások lesznek a fővárosi egészségügyben is

Karácsony Gergely főpolgármester pénteki, első, Budapest.komm névre keresztelt sajtótájékoztatóján - mely várhatóan rendszeres lesz a jövőben, többféle lényeges bejelentést tett. Az egyik ilyen, hogy a nyári időszakban valóban lezárják majd a pesti alsó rakpartot a nyári időszakra, ahogy az a programjában is szerepelt.

Karácsony: Tíz napon belül a fővárosi daganatgyanús betegek kezében lesz a CT- és MR-lelet

Karácsony Gergely szerint a várólisták megszüntetésére éves szinten kétmilliárd forintot kell fordítani.

Újabb öt fővárosi egészségügyi intézmény bővítése és felújítása kezdődhet meg

Magyar Építők
-
  Tegnap 15:53 Gazdaság

Az egyes létesítmények területét több ezer négyzetméterrel bővítik ki.

Fővárosi törvényszéki végrehajtónak adja ki magát egy ismeretlen férfi

A rendelkezésre álló adatok szerint egy magát legtöbbször Tóth Ferencnek vagy Tóth Dénesnek nevező férfi 2019 májusa óta telefonon keres meg embereket, magát fővárosi törvényszéki végrehajtónak kiadva.

Álvégrehajtóra figyelmeztet a Fővárosi Törvényszék

Napi
-
  Tegnap 14:02 Baleset-bűnügy

Tavaly május óta egy ismeretlen férfi fővárosi törvényszéki végrehajtónak adva ki magát telefonon csal ki pénzt emberektől országszerte - adta hírül a Fővárosi Törvényszék.

Szexjátékra, közös önkielégítésre kényszerítette a fővárosi sportpálya gondnoka a kisfiúkat

Jogerős ítélet született: egy fővárosi sportpálya gondnoka ügyében, aki borzalmas dolgokra kényszerítette az pályáján sportoló kisfiúkat – írja a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség honlapján. Megszületett az ítélet A közleményben leírják, milyen borzalmas dolgokat tett: “az alkoholfüggő férfi egy önkormányzati sportpálya gondnokaként,…

Emberölés és kifosztás miatt felelhet a Balassagyarmaton gyilkoló fővárosi férfi

Egy 40 éves férfi megverte, megrugdosta ismerősét, aki belehalt sérüléseibe. A férfi levette a magatehetetlen sértettről a nyakláncát. A Nógrád megyei rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Csalókra figyelmeztet a Fővárosi Törvényszék

2019 májusa óta ismeretlen személy, magát telefonon fővárosi törvényszéki végrehajtónak kiadva károsít meg polgárokat országszerte. A Fővárosi Törvényszék kéri, hogy hasonló esetben fokozott óvatossággal járjanak el és személyesen győződjenek meg arról, hogy valóban indult-e végrehajtási eljárás Önökkel szemben - írja a…

Figyelem! Fővárosi törvényszéki végrehajtónak adja ki magát egy férfi

ATV
-
  Tegnap 12:22 Baleset-bűnügy

Tavaly május óta egy ismeretlen férfi fővárosi törvényszéki végrehajtónak adva ki magát telefonon csal ki pénzt emberektől országszerte - közölte a Fővárosi Törvényszék pénteken az MTI-vel.

Szexjátékokra, közös önkielégítésre kényszerítette a fővárosi sportpálya gondnoka a kisfiúkat

Jogerősen elítélték egy fővárosi sportpálya gondnokát, aki borzalmas dolgokra kényszerítette az pályáján sportoló kisfiúkat – írja a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség sajtóközleményében.

Nyolc fővárosi kórházat újítanak fel

Jelentősen bővülhet és újulhat meg több fővárosi és Pest megyei kórház – írja a Magyar Építők. A szakportál szerint a fejlesztések valamennyi egészségügyi intézmény esetében jelentős felújítást is jelentenek.

A Nyíregyházi Televízió Állati Zoona című műsorában Izzi, a csodakutya

Nyíregyháza
-
  Tegnap 10:50 Belföld

Izzi egy vakvezető és segítő Airedale Terrier, aki különös érzékenységgel viselkedik beteg gyerekekkel, akár rohamokat is képes előre jelezni.