Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ételt oszt a válság miatt nehéz helyzetbe kerülteknek egy budapesti étterem

Bangó Norbertnek is be kellett zárnia az éttermét Budapest belvárosában. Elhatározta, hogy segít azoknak, akik szintén elvesztették a megélhetésüket.

A kormány titokban márciusi nyitásban bízik

24.hu
-
 Ma 14:44Belföld

Pedig egy hete még Gulyás Gergely is arról beszélt, hogy reálisan nézve csak nyáron nyithatnak ki a szállodák és az éttermek.

Alkotmányellenes a kormány új hulladékgazdálkodási törvénye

Ugytudjuk
-
 Ma 14:41Megyei

Ki fog kapni Orbántól Áder, ugyanis ő küldte el ellenőrzésre az Alkotmánybírósághoz.

Beszólt a kormánynak a Facebookon – nem kapott támogatást az egyesülete

Szegeder
-
 Ma 14:39Belföld

Idén nem kap az államtól működési támogatást a Csongrád Megyei Görögök Kulturális Egyesülete. A szervezet elnöke szerint ez az ő Facebook-bejegyzései miatt történt így. Szerinte a görög nemzetiségi szószóló jelentette föl. Az érintett azt mondja, nem tett ilyet, és bizonyítani tudja, ő támogatta az egyesület pályázatát, de a miniszterelnökség…

A világ leghíresebb golfozója, Tiger Woods ismét kés alá került

Az amerikai sztár közleményben árulta el, hogy ötödik alkalommal is meg kellett operáltatnia a hátát.

A lengyel kormányfő Brüsszelhez fordult a kevesebb vakcina miatt

Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő levélben fordult az európai uniós szervek vezetőihez, kérve, hogy a Covid-19 elleni oltási program megfelelő ütemezése érdekében sürgősen tisztázzák a BioNTech és Pfizer cég által gyártott vakcina szállítmányai átmeneti korlátozásának problémáját - közölte a lengyel sajtó.

Úgy ad tájékoztatást a kormányhivatal a balmazújvárosi oltási tervről, hogy nem ad

Hegedűs Péter az újvárosi oltási tervről kért tájékoztatást, és felajánlotta az önkormányzat segítségét. Megérkezett a válasz, de nem túl informatív.

Brexit: brit zenészek szerint a kormányuk szégyenteljes módon hagyta őket cserben

110 világhírű zenész követeli a brit kormánytól, érje el az EU-nál az adminisztratív akadályoktól mentes turnézás lehetőségét.

Árulja a kormány a lélegeztetőgépeket, van is rá kereslet, de még egyet sem tudott eladni

MFor
-
 Ma 14:22Gazdaság

Ezt jelentette ki a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára. Pedig már legalább három hónapja ajánlgatják ki a lélegeztetőgépeket Magyarország nagykövetei. Akár 8 ezer darabot is hajlandó lenne a kormány értékesíteni, vagyis a megvásárolt 16 ezer darab felét, ami azt jelenti, hogy 8 ezret úgy vehettek meg, hogy eleve tudták, azokra nagy…

Donald Trump feloldotta a kormányzatának tagjaira vonatkozó etikai kódexét

Donald Trump leköszönő amerikai elnök szerdai hatállyal mentesítette kormányzatának jelenlegi és volt tagjait azon etikai kötelezettségeik alól, melyeket ő szabott meg négy éve.

A kormány elfogadta: Lesz ipari park Rimaszombatban

Nyitókép: MH SR (Facebook)   Frissítve: 14.38 Az ország egyik legnagyobb munkanélküliségével rendelkező régiójában kapnak megélhetési lehetőséget a családok.   “Készen kell állni, ha jön a nagybefektető. A kormány az előbb a javaslatomra elfogadta a rimaszombati ipari park tervezetét. Ez a régió régóta a legmagasabb…

Karácsony Gergely: 400 forintos dugódíjat tervez a kormány

A forgalomcsökkentés a fővárosvezetés határozott célja. De Karácsony Gergely főpolgármester szerint, ha Budapest akarna dugódíjat bevezetni – ahogy azt a kormány tervezi – akkor a kormány emberei mindent elkövetnének, hogy ez ellen hangolják az embereket.

Öt nagyatádi osztály került karanténba

AtádHír
-
 Ma 14:03Megyei

Egy tanárnak pozitív lett a tesztje, így most a vele érintkezésbe került osztályok 10 napig iskolán kívüli digitális tanrendre állnak át. 130 diákot küldtek haza emiatt.

Trump feloldotta kormánya tagjaira vonatkozó etikai kódexét

Donald Trump feloldotta a kormányzatának tagjaira vonatkozó etikai kódexét.

Karácsony: Orbán-dugódíj lesz és sávokat szüntet meg a kormány

Négyszáz forintos dugódíjjal és autós sávok elvételével tervez a kormány, mert a Galvani híd csak így biztosítja a remélt és szükséges forgalomcsökkentést Budapesten - közölte Karácsony Gergely főpolgármester.