Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 140 hír

Negyvenes és ötvenes nők fürdőruhában - Fiatalokat megszégyenítő alakkal

Joy
-
  Ma 19:22 Bulvár

Lehet, hogy valakinek számít a kor, de a most következő hölgyek nagyon sok évet letagadhatnának. Még nincs itt a nyár, de inspirációnak is kitűnőek. Az InStyle összeállítása

Novák Katalin: Nagyon jó befektetés a tehetséges fiatalok támogatása

2020-ban is felajánlható az szja második 1 százaléka a Nemzeti Tehetség Program javára – közölte Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár.

Ez a blúz lesz az idei tavasz kedvence - csodálatos szettekben láthatod, milyen sokoldalú lehet

Bien
-
  Ma 16:31 Divat

Néhány éve már vásároltam néhány olyan blúzt, aminek az ujjrésze ráncolt, kicsit fodros hatású. Nem is annyira a felső tetszett meg: próbálás...

Egyszerűen támogathatja a tehetséges magyar fiatalokat

Idén is felajánlható a személyi jövedelemadó második 1 százaléka a Nemzeti Tehetség Program javára.

Egyszerűen támogathatja a tehetséges magyar fiatalokat

Idén is felajánlható a személyi jövedelemadó második 1 százaléka a Nemzeti Tehetség Program javára.

„Volt cimborám, akit lelőttek a szekusok” – interjú Kenderessy Attilával, a Rádiókabaré vezető írójával

Az aradi srác egy nap közölte szüleivel, hogy Magyarországra költözik, másnap már utazott. Volt mosogató, kreatív író és rádióigazgató. Foglalkozott hajléktalanokkal, ma pedig a Rádiókabaré és Fábry Sándor kulcsembere.

A Krémmánia top kedvencei mitesszerek ellen

NLC
-
  Ma 15:36 Életmód

Nem reménytelen a harc a mitesszerek ellen, csak jól kell fegyvernemet választani.

Szentesi Zöldi László: Mesék a rádióból

Mandiner
-
  Ma 15:27 Vélemény

Miért van olyan érzésünk, hogy a magyar nyelvű Szabad Európa Rádió ugyanolyan viharos gyorsasággal múlik ki, ahogyan feltámasztották?

Mesék a rádióból

Demokrata
-
  Ma 14:59 Vélemény

Miközben a mi lelkünkért folyik a harc az Újvilágban, csendben azért tegyük fel a kérdést: mivel is indokolják a kezdeményezés létjogosultságát?

A koronavírussal fertőzöttek házi kedvenceit is ajánlatos karanténba helyezni

A kínai egészségügyi hatóságok nem találtak olyan fertőzést, amit a Covid-19 koronavírus okozta megbetegedésből meggyógyult, de ismét pozitív betegek okoztak volna - közölték egy pénteki pekingi sajtótájékoztatón.

Ilyen munkahelyet keresnek a fiatalok

A 18-25 év közötti munkavállalók számára különösen fontos, hogy munkahelyük kiálljon a számukra is fontos ügyek mellett – derül ki a Process Solutions felméréséből. A legfontosabb témák számukra a betegek, a hajléktalanok és az éhezők megsegítése, a környezetvédelem, valamint az állatok védelme. A munkahelyválasztás során a…

Tél végi babyboom Budakeszin: a látogatók új kedvencei a kecskegidák + FOTÓ

HelloVidék
-
  Ma 13:04 Utazás

A tavasz közeledtével új kis jövevények érkeztek a Budakeszi Vadasparkba. A négy gyönyörű, kis kecskegida azonnal belopta magát a látogatók szívébe. A kicsik egészségesek és árnyékként követik anyjuk minden lépését.

Novák Katalin: A tehetséges magyar fiatalok támogatása nagyon jó befektetés

Mindannyiunk érdeke, hogy minél több tehetséges magyar fiatalt fedezzünk föl, minél több tehetséges magyar fiatalnak fogjuk meg a kezét, és aztán hosszú távon se engedjük el – mondta az államtitkár.

Kedvenceid másképp: Ladánybene 27

ma7.sk
-
  Ma 11:45 Határtalan

Komáromban második éve élvezheti a közönség a Kedvenceid másképp című koncertsorozat zenei élményét. A Tiszti pavilon dísztermében a magyar zenei élet legérdekesebb egyéniségei közül már többen megfordultak.

Egyre több az elhízott a felnőttek körében

Womagic
-
  Ma 11:23 Egészség

Minden tíz amerikai felnőtt közül négy elhízott – állapította meg az amerikai járványügyi központ. A jelentést készítő kutatók szerint tízből csaknem egy felnőtt súlyosan elhízott. A felméréshez 2017-2018-as egészségügyi adatokat vettek alapul, amelyekben szerepelt a részt vevő több mint 5000 páciens magassága és testsúlya. A kutatók megállapítottá