Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A fideszeseket sértegető Márki-Zayt más ügyben találta bűnösnek a bíróság

888.hu
-
 Ma 17:40Vélemény

Első fokon bűnösnek találta Márki-Zay Pétert, Hódmezővásárhely ellenzéki polgármesterét. A miniszterelnöki vágyakat dédelgető városvezetőt rágalmazás bűntette miatt marasztalta el a bíróság.

Lehetséges, hogy Góliát mégsem óriás volt

A későbbi Dávid király és a filiszteusok óriás harcosa, Góliát története a bibliai Ószövetségből szinte mindenki által ismert. Utóbbi elképesztő testmagassága azonban a legújabb kutatások szerint nem biztos, hogy szó szerint értendő – könnyen lehet, hogy a harcos szülővárosára utaló adat lehet. A kutatók hangsúlyozzák, hogy ez nem erősíti…

A polgármester nem fizetett, a püspök nem hívta meg

Apor Vilmos utódja a jelek szerint egészen sajátosan értelmezi a keresztény vezetői küldetést.

50 ezer forintért vette, megmentette, imádtuk

Tibor nem hord egy számmal nagyobb kabátot a szükségesnél: autóját az utolsó csavarig ismeri, szereti és 200 kilométert utazott vele, hogy megmutassa a MűhelyPRN-ban.

Beázott a csizmád? Így szárítsd ki, hogy ne maradjon büdös

Blikk
-
 Ma 17:34Otthon

Ha abban a kellemetlen helyzetben találod magad, hogy beázik a csizmád, bizony számolnod kell akkor azzal is, hogy büdös maradhat.

Ne maradj le semmiről a Szahíri Nagydíjon!

Formula
-
 Ma 17:32Forma1

Következik a második bahreini hétvége az F1-ben a külső, „oválként” is hivatkozott nyomvonalon, ahol a Formula-2-es bajnoki cím sorsa is eldől – mutatjuk az időtervet a tv-közvetítésekkel együtt.

Megvizsgálták a játékokat, nem találtak súlyos hibát a megyében

Szoljon
-
 Ma 17:30Belföld

Több mint százféle játékot vizsgáltak október végéig a gyermekek biztonsága érdekében. Megyénkben is talált kifogásolható játékot a fogyasztóvédelem.

Igaz-e, hogy nem virtuálisan kívánják megtartani a jövő évi Oscar-gálát?

IGN
-
 Ma 17:30Film

Teljes az összhang az amerikai szaksajtóban. Amerika vezető filmes szaklapjai közül kettő is a jövő évi Oscar-gála sorsáról cikkezett – csak épp teljesen mást írtak.

A nemzet egységéért fohászkodnak a református imanapon

Tizenötödik alkalommal rendezik meg december első vasárnapján a Kárpát-medencei református imanapot, amikor a nemzet határokon átívelő egységéért, valamint a Magyar Református Egyház részegyházaiért szólnak az imakérelmek.

Ellen Page coming outolt, hogy transznemű - immáron Elliott Page-nek hívják

Ellen Page neve ismerősen csenghet a legtöbb filmrajongónak, hiszen azontúl, hogy Leonardo DiCaprioék oldalán tetszelgett az Eredetben, szerves részét képezte az X-Men moziknak, még Oscarra is jelölték a Junoban nyújtott teljesítményéért. A színésznő azonban tegnap este coming outolt, miszerint #kover#felvállalja transznemű

Zalába már megérkezett a hó – Nem kell sokat várni rá, hogy Vas megyében is havazzon

Az előrejelzések szerint csütörtök hajnaltól várható havazás megyénkben.

A Blikk megtudta: ezért nem látni Marsi Anikót már hetek óta a képernyőn

Blikk
-
 Ma 17:23Bulvár

Két hete egyáltalán nem lehet látni Marsi Anikót a Tények műsorvezetői székében. Munkáját a TV2-nél kolléganője Vitányi Judit vette át. Anikó hirtelen tűnt el a képernyőről, hiszen a Tények beharangozójában még ő volt látható, de a műsort már nem ő, hanem kolléganője vezette.

Szijjártó Péter: „A futball lehet politikai kérdés, de a vakcina beszerzése nem”

Kemma
-
 Ma 17:22Belföld

Megviselte a vírus Szijjártó Pétert is, aki a 24 Órának és a Kemma.hu-nak elárulta: a futball szerinte lehet politikai kérdés, de a vakcina beszerzése nem.

A Salesforce huszonnyolcmilliárd dollárt ad egy veszteséges cégért

VG
-
 Ma 17:19Gazdaság

A Salesforce a Slack felvásárlásával iramodna a Microsoft után a vállalati belső kommunikációs alkalmazások piacán.