Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 22 hír

Békésen szabálysértés, Békéscsabán pedig lopás miatt történt rendőri intézkedés

Baleset nem történt Békés megyében november 22-én, de más ügyekben intézkedniük kellett a rend őreinek.

Rendőri ellenőrzés a kijárási korlátozás idején

GloboTV
-
 20.11.21 11:21Megyei

A Szerencsi Rendőrkapitányság járőrei november 20-án 20 óra után elindultak ellenőrizni a városban azt, hogy betartják-e az állampolgárok a kormány által bevezetett kijárási korlátozást. Erre azért van szükség, hogy visszaszorítsák és lassítsák a vírus terjedését. A rendőrök megvizsgálják a munkáltatói igazolásokat és igazoltatják a járókelőket. Sz

Időben érkezett a rendőri segítség

A bejelentést követő tíz percen belül bejutottak az ingatlanba és mentőt kértek a magatehetetlen asszonyhoz a sátoraljaújhelyi rendőrök.

Körözés alapján történt rendőri intézkedés Vésztőn

Békés megyében, 2020. november 20-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Időben érkezett a rendőri segítség

Időben érkezett a rendőri segítség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 21., szo - 10:46 A bejelentést követő tíz percen belül bejutottak az ingatlanba és mentőt kértek a magatehetetlen asszonyhoz a sátoraljaújhelyi rendőrök.

Körözés alapján történt rendőri intézkedés Vésztőn

Békés megyében, 2020. november 20-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre. Vésztőn 2020. november 20-án, 12 óra 30 perc körül a rendőrjárőrök elfogtak egy békési férfit, akinek körözését rendelte el kábítószer birtoklás vétség miatt a Békéscsabai Járásbíróság. Az 51 éves férfit a rendőrök…

Vágsellye és Oroszlány kerékpáros projektben népszerűsítik a bringázást

Bringázás
-
 20.11.20 20:09Életmód

A játszótérhez a projekt keretében kerékpárokat, fényvisszaverő mellényeket és karkötőket, valamint bukósisakokat is biztosítanak.

Kritikus állapotú kisfiúnak biztosítottak rendőri felvezetést (videóval)

Egy kétségbeesett nagybácsi segítségére siettek járőröző rendőrök. A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának gépkocsizó munkatársait szerdán intette le egy húsz év körüli férfi, mert unokaöccse nagyon rosszul volt, és mivel nem kecskemétiek voltak, nem találták a kórházat. Rendőri felvezetéssel vitték kórházba a beteg kisfiút.

Petőfi Sándor költeményeit népszerűsítik

Baon
-
 20.11.20 17:12Kultúra

Irodalmi versfüzér összeállítását kezdte meg a minap az Édes Álom Cukrászda kezdeményezésére a Szalkszentmártoni Petőfi Sándor Emlékkiállítás.

Rendőri felvezetéssel vitték kórházba a beteg kisfiút

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának gépkocsizó járőrei egy kétségbeesett nagybácsi segítségére siettek.

Rendőri felvezetéssel szállítottak kórházba egy beteg kisfiút Kecskeméten

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának gépkocsizó járőrei egy kétségbeesett nagybácsi segítségére siettek.

Rendőri felvezetéssel vitték kórházba

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának gépkocsizó járőrei egy kétségbeesett nagybácsi segítségére siettek – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Rendőri felvezetéssel vitték a kecskeméti kórházba

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának gépkocsizó járőrei egy kétségbeesett nagybácsi segítségére siettek.