Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 109 hír

Optimista versenyképességi tükröt tart elénk az MNB

Ha a most kiadott jelentés mögé nézünk kiderül, nem annyira a gazdaság versenyképessége, hanem az azt célzó programok, ígéretek sokasága nőtt inkább az elmúlt egy évben.

Hol tart az ország az MNB Versenyképességi programjának végrehajtásában? Itt a válasz a jegybanktól

Hazánk versenyképességének további erősítése a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak kezelése idején is kiemelt fontosságú, mivel az a gazdaság helyreállítását és az elmúlt évek sikeres felzárkózásának folytatását egyaránt támogatja-írja közleményében a Magyar Nemzeti Bank.

Vettel: Szeretnék Lewis mellett versenyezni!

Motorsport
-
 Ma 19:30Forma1

Tavasszal derült ki, hogy a Ferrari nem hosszabbítja meg Sebastian Vettel 2020 végén lejáró szerződését, és Carlos Sainz érkezik 2021-től a négyszeres világbajnok helyére a maranellói istállóhoz.A német versenyző jövőre már az Aston Martin csapatát fogja erősíteni, akikkel több évre szóló megállapodást írt alá, de elárulta, hogy a visszavonuláson…

Egyre több versenyképességi elvárás teljesül

A pénzügyi rendszer fejlődésében mérföldkőnek számít a 2020 márciusában elindított azonnali fizetési rendszer.

Így készül a hibátlan, belül puha, kívül roppanós habcsók

Nyilván sokan vannak, akiknek évekig szétfolyt, karikák helyett pacái lettek, és nem igazán értette, hogy miért.

MNB: előrelépés a versenyképességi programban

330 javaslat kétharmadában előrelépés történt.

Cybershoes: egyelőre nem tudjuk hová tenni az új VR eszközt

A Cybershoes elvileg arra lenne jó, hogy a virtuális valóságban bolyongva ne húzzunk be egyet a tévének, cserébe viszont meglehetősen nevetséges a használata.  Az Oculus által nyújtott virtuális valóság egészen szórakoztató tud lenni, egészen addig, míg az ember nagy igyekezetében be nem mos egy isteneset a nemrég vett, nagyon nagy OLED…

Havasi Katalin: vonzóvá kell tenni a gyermekorvosi pályát!

Megbecsülést, nagyobb mozgásteret és vonzóbb feltételeket kell biztosítani a házi gyermekorvosoknak, akik az egyik legszebb hivatást végzik – mondta Havasi Katalin. A vásárhelyi doktornő a Házi Gyermekorvosok Egyesületének (HGYE) elnökeként mutatkozott be egy online sajtótájékoztatón.

Közeleg a versenyképességi fordulat Magyarországon

Az MNB által 2019 februárjában tett 330 javaslat több mint kétharmadában történt már valamilyen előrelépés – derült ki a Versenyképességi Tükörrel kapcsolatos online sajtótájékoztatón. Tavaly ősz óta a kkv stratégia, az állami hatékonyság és a modern infrastruktúra terén történt a legnagyobb haladás.

Tovább folytatódott a versenyképesség javulása Magyarországon

A tavalyi 22 százalékról 34 százalékra nőtt a jegybanki 330 pontos javaslatcsomag összesített megvalósulási aránya.

További versenyképességi reformokat szeretne az MNB

Magyar Nemzeti Bank második alkalommal publikálja a Versenyképességi tükör című kiadványát, amely a 330 pontos Versenyképességi programban szereplő jegybanki javaslatok megvalósulásának ütemét és mértékét méri. A Versenyképességi program összesített teljesülése a 2019. őszi 22 százalékról 34 százalékra emelkedett 2020…

„Abból nem indulhatok ki, hogy a magyar kormányfő bukásához szeretnék hozzájárulni átütő erejű drámával”

HVG
-
 Ma 14:17Kultúra

Závada Pál azt mondja, számára nehéz a jelenről írni, Az ember tragédiáját viszont továbbgondolta. Az ő színében Ádám félig-meddig diktátor, sőt kis túlzással a végén a mostani miniszterelnököt is bele lehet látni.

Újabb 50 milliárd a versenyképesség növelésére

Index
-
 Ma 13:52Gazdaság

A programra eddig 904 cég jelentkezett, a támogatott vállalatok összesen 424 milliárd forintot fektettek be 35 iparágban.

Máris felfüggesztették a Versenyképesség-növelő támogatási programot

A HIPA és a KKM slágerpályázatán ma 12.15-ig volt esélyük a cégeknek.

Segítsenek, nem szeretnék meghalni! – ordította az égő ház tetején a 12 éves kisfiú

A gyermeket egyedül nevelő nagyszülők a tűzesetben életüket vesztették.