Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 255 hír

Még több régióban jöhet Snapdragon lapkával a Galaxy S11

Elég keményen túlszárnyalta a Snapdragon 865 az Exynos 990 processzort, ezért most kénytelen a Samsung több régióban is a Qualcomm chipjével piacra dobni a Galaxy S11 modelleket. Valószínűleg a legtöbben már tudják, hogy a Samsung csúcsmobiljai a saját gyártású házon belüli Exynos lapkával és egyes régiókban a Qualcomm féle…

Régi karácsony bábokkal - Meghívó

infoVáros
-
  Ma 20:30 Megyei

Az Aranyszamár Bábszínház Régi karácsony című előadására hívja december 16-án 17 órára az esztergomi könyvtár a közönséget.

Rendezői erőszak helyett színészi erőszak a színpadon: Gyilkos ballada

Life
-
  Ma 20:00 Színpad

Rendezői erőszak helyett színészi erőszak a színpadon: Gyilkos ballada - Videó

Tervezés helyett: dilettantizmus és ötlettelenség

Duol
-
  Ma 19:35 Megyei

Ígéretéhez híven újabb értékelést tartott az önkormányzati választás óta eltelt időszak újabb harminc napjáról a Fidesz helyi szervezetének elnöke.

Fesztáv helyett komplex madaras kártya és hat játék a Catan helyett – Draft vlog

Metabro
-
  Ma 19:04 Gaming

A Mit játsszunk? társasjátékos vlog után újabb magyar kezdeményezésről adunk hírt: a találó nevű Draft (a draft társasos alapmechanika) legfrissebb videójában a Piepmatz nevű madaras kártyajátékot mutatja be, és egyből nagyszabású nyereményjátékot is hirdetett, melynek keretében nagy dobozos játékokat lehet majd nyerni, de elsőként…

Értékalapú politizálás helyett a gazdagodás – hetilapszemle

Infostart
-
  Ma 18:40 Belföld

A Mandiner Stumpf Istvánnal készített interjút, a HVG a turisztikai ügynökség hatalmas mobiladat vásárlásáról írt, a Figyelő pedig a Nézőpont egészségügyi konferenciájáról készített összefoglalót.

Megszólalt Novák Katalin a 22 évesen kinevezett helyettes államtitkárról

Novák Katalin szerint Rácz Zsófia látja a mindennapi problémákat és meggyőződése, hogy a fiatal lány alkalmas a pozícióra.

Sokkal többet gyűjtöttek, így egy helyett két új mentőmotor állhat szolgálatba

RTL Klub
-
  Ma 18:12 Bulvár

10 millió forint helyett majdnem a háromszorosát gyűjtötte össze egy édesanya a mentőmotorosoknak. Így egy helyett két új mentőmotor állhat szolgálatba tavasszal. Az asszony kisfia szeptemberi balesete miatt kezdett gyűjtésbe, melyről Híradónk is beszámolt. A Magyar Mentőmotor Alapítvány vezetője szerint a motorokon kívül sokat többet…

Van egyfajta retrohangulata egy ilyen kockás szövetes Teslának

HVG
-
  Ma 18:10 Autó-motor

Igazán egyedi stílusban szabta át egy bolgár cég a Tesla Model 3-t.

„Kit nevezzünk ki az ifjúságügyi posztra, ha nem egy ifjút?” – Novák Katalin megszólalt az újonnan kinevezett helyette…

Szerkesztőségünk vendége volt Novák Katalin (42), az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságvédelmi államtitkára.

Hátrány helyett esély: hallássérülteket tanít kódolni a Microsoft

A digitális képességek, azon belül is a programozás a legpiacképesebb tudás, amely a hátránnyal élők előtt is új távlatokat nyit. A Microsoft és a Digitális Tudásért Alapítvány kezdeményezése hallássérültek előtt tárja föl a digitális jövőt. A Xxi. század technológiai fejlesztései, mint a digitalizáció, a mesterséges intelligencia, újraírják a régi

Kartago Tours: nyári előfoglalási futam régi és új úti célokkal

Turizmus.com
-
  Ma 16:50 Utazás

Tunézia, Egyiptom, Törökország, Görögország és Spanyolország közül Törökország lett a befutó a Kartago Toursnál – legalábbis a 2020-as árualap-bemutatójuk keretében szervezett ügetőversenyen, ahol a lovak az utaztató fő úti céljai nevét viselték.

Kárpáti Rebeka karácsonyi fotóit látva, idén a Jézuska helyett inkább mi vinnénk neki ajándékot

tízpertíz
-
  Ma 16:04 Életmód

Már csak szűk két hetünk van karácsonyig, Kárpáti Rebeka pedig minden szempontból átadta magát az ünnepi hangulatnak.

2020 legtrendibb darabja régi barátunk, a trapéznadrág lesz

Elle
-
  Ma 16:02 Divat

Visszatért a hetvenes évek kedvenc fazonja, összegyűjtöttük a 10 legjobb szabást!

Kiskanizsai honismereti füzetek

Zaol
-
  Ma 16:00 Kultúra

A Thúry György Múzeum, a Nagykanizsai Városvédő Egyesület és az Együtt Kiskanizsáért Egyesület nemrégiben három kiskanizsai honismereti füzetet mutatott be Horváth Jánosné kiskanizsai lokálpatrióta közbenjárásával.