Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 120 hír

Életveszélyes hajszárítókat vontak ki a forgalomból

A hazánkban kapható hajszárítók szinte mindegyikét megvizsgálta a az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) Mechanikai és Villamos Laboratóriuma. Több termék fennakadt a rostán.

Megszűnt a forgalomkorlátozás a 81-es számú főúton

Megszűnt a forgalomkorlátozás a 81-es számú főúton Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 25., sze - 13:09 A Bodajk térségében történt közlekedési balesetben egy asszony életét vesztette.

Csökken a fertőzés növekedésének üteme

Változik a járványgörbe. Van remény?

Tizenhárom életveszélyes hajszárítót vont ki a forgalomból a Fogyasztóvédelem

A vizsgálat lefedte a teljes hajszárító-palettát. 155 hajszárítót ellenőrzött az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) Mechanikai és Villamos Laboratóriuma. Közülük tizennyolc nem tudta produkálni az ígért teljesítményt, tizenhárom pedig egyenesen életveszélyes – közölte szerdán a minisztérium. A szakemberek ellenőrizték az áramütés…

Megszólalt a BKK: ezért zártak le a háromból két sávot az autós forgalom elől

A gyors és akadálytalan metrópótlást szolgálják az új "BKK-sávok" a 3-as metróvonal középső szakaszának felújítása idején - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel. A több lezárt BKK-sáv láttán sok autós értetlenül állt, a Bajcsy-Zsilinszky úton a Kálvin tér irányában például a három sávos kialakításból a középső…

Minden időben, minden korban számítani kell a forgalomellenőrzésre

Minden időben, minden korban számítani kell a forgalomellenőrzésre Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 25., sze - 10:57 A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonegy ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év negyvenharmadik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

Itt a lista - Életveszélyes hajszárítókat vontak ki a forgalomból

Alon
-
 Ma 10:55Megyei

Az érintett termékeket a vásárlóktól is visszahívják.

Életveszélyes hajszárítókat vonnak ki a forgalomból

Monstre termékbiztonsági akcióban ellenőrzött több mint másfélszáz hajszárítót az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) Mechanikai és Villamos Laboratóriuma. A vizsgált 155 termékből tizennyolc nem tudta produkálni az ígért teljesítményt, tizenhárom pedig egyenesen életveszélyes – közölte szerdán a minisztérium.

Ismét zavartalan a forgalom a 7-es számú főúton

Ismét zavartalan a forgalom a 7-es számú főútonFejér Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 25., sze - 10:02 A rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást Székesfehérvár térségében.

Forgalomkorlátozás a 7-es számú főúton

Forgalomkorlátozás a 7-es számú főútonFejér Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 25., sze - 08:04 A 7-es számú főút Székesfehérvárt elkerülő szakaszán egy műszaki hibás tehergépjármű mentése miatt egy sávon halad a forgalom.

Forgalomkorlátozás Vásárhelyen!

Promenad
-
 Ma 07:00Megyei

A tram-train építési munkálatai miatt forgalomkorlátozásra kell készülni mától – hívja fel a figyelmet a kivitelező.

A koronavírus hatására nőtt a netes és telefonos forgalom is

Körülbelül hatodával nőtt a hívás- és harmadával az internetforgalom 2020 első felében a koronavírus-járvány miatt, az SMS-ek száma viszont negyedével csökkent 2019 végéhez képest – derült ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legfrissebb mobilpiaci jelentéséből. Az MTI-hez hétfőn eljuttatott jelentésben kiemelték: 2020 első…

Kásler bármelyik oltást beadatná magának, ami Magyarországon forgalomba kerül

Igaz, a mellékhatásokkal kapcsolatban tévedésből éppen az ellenkezőjét állította. A miniszter abszolút bízik a leendő vakcinákban. Az emberi erőforrások minisztere szerint “év végén a karácsony hangulatához jobban illő híreket fogunk mondani.” Rogán Antalhoz hasonlóan Kásler Miklóst is meghallgatták a parlamentben, őt az a népjóléti bizottság,…