Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 117 hír

Máthé Áron: A haza nem lehet ellenzékben

Mandiner
-
  Ma 15:05 Vélemény

Vajon mit fognak írni a későbbi történelemkönyvek a 2010-ben kezdődött Orbán-korszak első évtizedéről?

Számos programot és élményt kínálnak az ökoturisztikai bemutatóhelyek a pünkösdi hétvégén

A járvány miatt bevezetett korlátozások enyhítésével ismét megnyithat az ökoturisztikai bemutatóhelyek zöme, így a pünkösdi hosszú hétvégén már kifejezetten változatos programkínálatból választhatnak azok, akik tíz nemzeti parkunk valamelyikét vennék célba az ünnep idején.

Sok programot kínálnak az ökoturisztikai bemutatóhelyek a pünkösdi hétvégén

A közlemény szerint az Aggteleki Nemzeti Park gyermeknapot tart vasárnap a 2016-ban Magyarország legjobb tanösvényének választott Kincskereső játékösvényen. A Balaton-felvidéket választók erdőkerülő geotúra részeként fedezhetik fel szombaton az országban egyedülálló szentgáli tiszafás erdő titkait, a Bükki Nemzeti Park pedig…

Nem ellenőrzött gyógyszereket és koronavírusos vért is kínálnak az internet sötét oldalán

HVG
-
  Ma 12:03 Infotech

Ha valaki eljut az internet rejtett, sötétebb zugaiba, ott különös dolgokra lelhet. Például koronavírus elleni gyógyszereknek mondott készítményekre, sőt gyógyítónak hirdetett vérplazmára is. Azonban nem biztos, hogy jól jár, aki tényleg vásárol ott.

Hogyan szól a tambura? – Eredics Áron (Söndörgő)

Fidelio
-
  Ma 09:15 Zene

A Söndörgő együttes idén ünnepli 25. születésnapját. Eredics Áron prímtamburán, tambura szamicán és darbukán játszik, valamint énekel a zenekarban. A Fidelio Hangszertár sorozatában most ő mutatja be a hangszereit.

Gyenesdiás kínálja programjait

A Gyenesdiási Turisztikai Egyesület munkatársai az elmúlt időszakban több tematikus programcsomagot állítottak össze, hogy tippjeikkel segítsék a nyaralást tervező vendégeket.

Atlétika: nyolcéves eltiltást kaphat a kiváló magasugró

NSO
-
  Tegnap 20:45 Sport

Itt az újabb mélyütés az orosz atlétikának: a fiatal magasugró, Danyil Liszenko nyolcéves eltiltást kaphat, mert szövetsége falazni próbált neki, hogy elkerülje a doppingteszteket.

Megvan a Mezőkövesd kiválóságának a titka!

NB1
-
  Tegnap 19:01 Foci

Ő maga árulta el.

HMB technológiával felvértezett NVMe SSD az Addlink kínálatában

Prohardver!
-
  Tegnap 18:39 Infotech

A TLC-s NAND flash chipek és a visszafogott teljesítmény mellé azért jár némi adatbiztonság és írástűrés is.

Kézműves piacot, a népi gasztronómia ízeit és meglepetéseket kínál a múzeumfalu

Nyíregyháza
-
  Tegnap 17:38 Belföld

A múzeumfalu kapcsán nemigen emlegettük soha a pandémiát, de idén betört a sóstói világba is a világjárvány réme, így tervezett programok és vendégek nélkül, de sok hagyományos eseménnyel és meglepetéssel várja vendégeit három napon át a skanzen.

A Telekom 2020. júniusi bónusz kínálata

DTV News
-
  Tegnap 17:02 Média

A legkisebbek szórakoztatása régi nagy kedvencekkel, emellett kiemelt szerepet kapnak az oktató tartalmak is - mindez a Telekom júniusi bónusz kínálata keretében.

A MinDig TV júniusi kódolatlan kínálata

Az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a MinDig TV nézői júniusban ingyenesen érhetnek el 4 extra csatornát, félmilliónál is jóval több háztartásban.

Továbbfejlesztett Razer Gigantus egérpadok kerültek forgalomba

iPON!
-
  Tegnap 15:30 Infotech

A második generáció új felületet kapott, ami jobb egyensúlyt biztosít a sebesség és a pontosság között, de a habgumi hátlap is fejlődött, így az nagyobb kényelmet és biztosabb csúszásgátlást hoz.

Ez az egyik legjobb étterem most a Balatonnál: szűkös a kínálat, de így is megéri

Badacsony az ország egyik legszebb pontja. Itt minden megtalálható, ami szem-szájnak ingere: csodálatos balatoni panoráma, finomabbnál-finomabb ételek és borok, felfedezésre váró természeti kincsek. Tehát minden, amire csak egy kiránduló vágyhat. Az elmúlt hónapokban mégis csendes volt ez a táj „köszönhetően” a…

Újabb 144 Hz-es IPS kijelző az MSI kínálatában

Prohardver!
-
  Tegnap 14:49 Infotech

A tajvani multi újdonsága papíron elég összeszedett ajánlatnak tűnik, legfeljebb a felbontásra húzhatjuk a szánkat.