Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 122 hír

Nagy volt az érdeklődés az ingyenes Star Wars Battlefront 2 iránt

Into
-
 Ma 11:49Infotech

Twitter oldalán árulta el az EA, hogy mennyien szerezték be a Star Wars Battlefront 2-t az Epic Game Store-s akció során.

A sokszínűséget ünnepli a Starbucks 

BDPST24
-
 Ma 11:48Életmód

Jó, hogy itt vagy!  A Starbucks 2020-ban gyorsan alkalmazkodott a járvány okozta helyzethez, és a rendelkezésre álló erőforrásaival támogatta a frontvonalban küzdőket. A 29 üzletben elérhető érintésmentes házhozszállítást választó vendégek száma az év végére megnégyszereződött. Az egészségügyi intézményeket a vállalat március 20. óta…

Több mint 19 millióan zsebelték be ingyen a Star Wars: Battlefront II-t

PlayDome
-
 Ma 11:09Gaming

Nem véletlen, hogy hirtelen megugrott a játékosok száma is.

Csak Kínában növelte eladásait a Starbucks

VG
-
 Ma 09:31Pénzügy

A vártnál is gyengébb negyedévet riportált a kávézólánc.

Megvan az elnöki akarat mindkét részről a START-3 meghosszabbítására

Joe Biden amerikai és Vlagyimir Putyin orosz elnök kifejezte országa készségét a hadászati nukleáris támadóeszközök csökkentéséről megkötött Új START-szerződés (START-3 ) meghosszabbítására – közölte a Fehér Ház.

Új csatárt szerződtetett a Fiorentina, de a rajongókat annak felesége hozza lázba

A Fiorentina nemrég jelentette be, hogy Alekszandr Kokorin személyében új csatárt szerződtettek, ám a rajongók más miatt is nagyon várják az érkezését.

Új csatárt szerződtetett a Fiorentina, de a rajongókat annak felesége hozza lázba

A Fiorentina nemrég jelentette be, hogy Alekszandr Kokorin személyében új csatárt szerződtettek, ám a rajongók más miatt is nagyon várják az érkezését.

„Minden szülő a saját maga által megélt traumától szeretné megóvni a gyerekét” – Megnéztük az On the Spot: Born in …

Mire tanítanak bennünket a túlélők? Erre keresi a választ az On the Spot új dokumentumfilmje, amit ma este mutatnak be, és egy Magyarországról indult hihetetlen történet utóhatásait meséli el, és erről beszélgettünk mi Orvos-Tóth Noémivel, a transzgenerációs traumák kutatójával.

Biden és Putyin kifejezte készségét az Új Start megállapodás meghosszabbítására

A két elnök megállapodott abban, hogy a két ország tárgyalócsapata sürgősen munkába kezd, hogy a meghosszabbítást a szerződés február 5-i lejárta előtt tető alá hozza.

Megállapodott Putyin és Biden az Új Start meghosszabításáról

A két elnök Biden beiktatása után először lépett kapcsolatba egymással.

Szerintetek érdekes lehet egy Klingonokról szóló Star Trek sorozat? Az egyik színész szerint nagyon is

GameStar
-
 Tegnap 19:38Film

A Worfot alakító Michael Dorn nagyon szeretne látni egy Worfra fókuszáló spin-off sorozatot, ami a kapitány szemein keresztül bemutatná a Klingon társadalmat.

A Keresztapa és a Star Wars sztárjaival készít filmet a Netflix

Robert De Niro és John Boyega autóversenyzős thrillert forgat.

Rendkívül látványos videó mutatja be, mi történik a Starship prototípusának belsejében felszállás közben

Rakéta
-
 Tegnap 19:24Tudomány

Az SN-8 tesztje után a SpaceX lassacskán készen áll rá, hogy élesben is kipróbálja a Starship következő prototípusát, aminek a célja változatlan: 12,5 ezer méteres magasságba emelkedni, majd visszatérni a Földre. A három, hiba nélkül lefolytatott statikus teszt után erre a hírek szerint akár már szerdán sor kerülhet, ennek alkalmából…

Washington számára az ÚJ Start meghosszabbítása nemzeti érdek

Az orosz-amerikai Új START- (START-3) szerződés meghosszabbítása az Egyesült Államok nemzetbiztonsági érdeke, és csak a kezdete, hogy Oroszországot bevonják egy ilyen folyamatba – jelentette ki kedden a leszerelési témával megbízott amerikai nagykövet.

Rajongók Snapchat-fiókjába lépett be Körcsönyei Polly

iFaktor
-
 Tegnap 17:30Bulvár

Ezúttal egy külföldi ötletre alapuló videót készített Polly a YouTube-csatornájára, amiben nagy szükség volt arra, hogy megbízzanak benne nézői, hiszen a követői Snapchet-fiókjába lépett be. A YouTuber rengeteg privát üzenetet kapott Snapchat - felhasználónevekkel és jelszavakkal, ami nagyon jól esett neki, hiszen ez azt jelenti,…