Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 200 hír

Brutális: levágta a 17 éves barátnője fejét a börtönőr és bedobta a szülei kertjébe

A 37 éves Ivanhoe de Oliveira Lima, a kegyetlen gyilkosság után mintha mi sem történt volna, a barátaival elment egy focimeccsre.  A tragikus sorsú Larissa Aurelia da Costa Silva csak 14 éves volt, amikor az akkor 34 éves börtönőrrel összejöttek, majd az elmúlt két évben össze is költöztek. Borítékolni lehetett a tragédiát, hiszen a férfi

„A baj nem a pocakoddal van, hanem a fejeddel!” – Durva támadások érik a celebeket, Schobert Norbi után Dér Heni is …

Blikk
-
 Ma 09:28Bulvár

Az internet egyik hozadéka, hogy azonnali visszajelzést adhatnak bizonyos témák kapcsán, illetve személyeknek az emberek. Az anonimitás lehetősége viszont idővel ahhoz is bátorságot adott, hogy indulatokkal fűtött megjegyzésekkel illessenek másokat a nyilvános felületeken. A közszereplők gyakorta kerülnek a gyalázkodók kereszttüzébe, ami…

Ismét 100 fölött a koronavírusban elhunytak száma

573 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek.

Ismét 100 fölött van a napi halottak száma

24.hu
-
 Ma 09:06Belföld

309-en vannak lélegeztetőgépen.

Koronavírus: újra száz fölött az elhunytak száma

Az elmúlt 24 órában alig félezer pozitív tesztet rögzítettek, mégis meghalt 111 beteg. A következő vakcinaszállítmány szerdán várható.

Huszonnégy fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma Fejér megyében

573 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (Covid-19), ezzel 353 276 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Feldolgozó a Velencei-tó körül, Sinkovits Imre halála – Fejér évfordulós emlékei

Feol
-
 Ma 07:30Megyei

Szemezgessünk az elmúlt évtizedek híreiből ezen a napon.

Tovább csökkentek az ingatlanbérleti díjak Fejér megyében is

Feol
-
 Ma 07:15Gazdaság

Noha alapvetően az egyetemistáknak szoktuk ajánlani a piacon található kiadó lakásokat, most, még bőven a felvételi időszak és a ponthatárok kihirdetése előtt azt mondjuk: aki albérletre költene, most tegye meg.

Közösségi portálon üzent a csorvási férfi: pisztolyt tart a fejéhez

Lőfegyverrel visszaélés bűntette miatt emelt vádat az orosházi ügyészség egy 36 éves, büntetett előéletű, kardosi illetőségű, de orosházi tartózkodási helyű és egy 50 éves, büntetlen előéletű, csorvási férfi ellen.

Közösségi portálon üzente a csorvási férfi: pisztolyt tart a fejéhez

Lőfegyverrel visszaélés bűntette miatt emelt vádat az orosházi ügyészség egy 36 éves, büntetett előéletű, kardosi illetőségű, de orosházi tartózkodási helyű és egy 50 éves, büntetlen előéletű, csorvási férfi ellen.

Új fejezetet nyit a Takarékbank a biztosításban

A Takarékbank Zrt. és a Hunbankbiztosítás Közvetítő Kft. között létrejött stratégiai partnerségnek köszönhetően megjelent – a banki szektorban elsőként - az egy bank - több biztosító értékesítési modell. 2021. január 6-a óta már elérhető a biztosítási termékek széles palettája a Takarékbank fiókhálózatában.

Newsmax: a demokraták repítettek volna golyót Trump fejébe!

– Alkotmányos eljárás alá akarják vonni Trumpot azért, mert azt mondta, hogy békésen és hazafias érzelmektől fűtve hallassák a hangjukat? De hát nézzenek magukba, miket mondtak az elmúlt négy évben? – tette fel a kérdést a Newsmax konzervatív amerikai televíziócsatorna Diamond and Silk című műsorának egyik műsorvezetője, melyben…

Newsmax: a demokraták repítettek volna golyót Trump fejébe!

Vezető demokrata politikusok Trump elleni uszításait idézte fel a konzervatív csatorna két műsorvezetője.