Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 12 hír

Egis Körmend: A 133. szomszédvári rangadó következik

Vaol
-
  Tegnap 20:00 Sport

Szomszédvári rangadóra készül az Egis Körmend kosárcsapata. A piros-feketék a ZTE KK vendégeként lépnek pályára szombaton este 19 órától a zalaegerszegi városi sportcsarnokban.

A ZTE KK szombaton a Körmendet fogadja

Zaol
-
  Tegnap 20:00 Sport

Örökrangadóval folytatódik az élvonalbeli férfi-kosárlabdabajnokság, hiszen szombaton este 19 órától a Zalakerámia-ZTE KK az Egis Körmend csapatát fogadja. A két együttes mindenkori párharca kiemelt jelentőségű a két város drukkerei körében – nincs ez másként most sem. A ZTE KK együttesében ezen a találkozón mutatkozik be a nemrég…

Baleset miatt teljesen lezárták a 8-as utat Körmendnél

Vaol
-
  Tegnap 10:07 Baleset-bűnügy

Három autó ütközött össze, ezért teljesen le kellett zárni pénteken délelőtt a 8-as főutat Körmend és Csákánydoroszló között.

Zsákbamacska lett a 15 millió forintos körmendi ház – Olvasónk írta, utánajártunk!

Vaol
-
  19.12.05 14:00 Megyei

A legnagyobb bajt lambéria fedte el, de azóta már a fűtés is leállt abban a házban, amit alig több mint két hónapja vásárolt olvasónk 15 millió forintért.

Nyelvi napok a Kölcsey-iskolában, Körmenden

Vaol
-
  19.12.04 07:00 Megyei

Rendszeresen színesíti a mindennapokat a Körmendi Kölcsey Utcai Általános Iskola, hogy a diákok számára minél változatosabb legyen a tanulás.

Szép körmendi győzelem a Sencur ellen

Vaol
-
  19.12.03 21:05 Sport

A KK Sencur fiatalított kerettel érkezett az Egis Körmend kosárcsapatához, így az Alpok Adria Kupa első csoportkörének negyedik fordulója kiegyenlített küzdelmet hozott. A végén a házigazda örülhetett.

Körmend– Sencur az AAK-ban

Vaol
-
  19.12.02 22:12 Sport

Az Alpok Adria Kupában folytatják a szereplést az Egis Körmend kosárcsapatának fiataljai. Kedden a szlovén Sencur lesz a vendég, a találkozó 18 órakor kezdődik a körmendi Városi Sport­csarnokban.

Körmenden is elrajtolt a rádiós pályázat

MMonline
-
  19.12.02 11:03 Média

Már jelentkezhetnek az érdeklődő médiaszolgáltatók a körmendi helyi rádiós frekvenciára, és hamarosan további településeken – köztük Miskolcon – indulhat a verseny. A Médiatanács véglegesítette és honlapján közzétette a Körmend 99,8 MHz helyi vételkörzetű, kereskedelmi jellegű rádiós médiaszolgáltatási lehetőség használatával…

Felnőtté avatták őket Körmenden

Vaol
-
  19.12.01 07:00 Megyei

Végzős diákok ünnepeltek együtt szüleikkel, barátaikkal és tanáraikkal pénteken.