Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 189 hír

Itt egy hibrid táblagép, ami a fenntarthatóság jegyében készült

TechWorld
-
  Ma 19:42 Infotech

A SHIFT előállt az új hibrid táblagépével, amelynek neve SHIFT13mi. Ezt úgy tervezték meg, hogy könnyen javítható legyen.  Ennek jegyében az akku is cserélhető más moduláris alkatrészek mellett. A gyártó most először próbálkozik a mobilpiacon kívül, 2015 óta nyolc okostelefonja volt. A mostani hibrid tablet lecsatolható billentyűzetet, Core…

Szűcs Attila: Katedrális című festményéről készült élő beszélgetés

Librarius
-
  Ma 18:50 Kultúra

A tranzitblog karantén idején született Meg nem valósult művek 3.0 összeállításába javasolta Hornyik Sándor a Pátosz menedzsment sorozat folytatását. Az egyeztetés során eljutottak az online beszélgetés megszervezéséig. Beszélgetőtársak: Hornyik Sándor művészettörténész, a Pátosz menedzsment fogalom megalkotója, a 2019-es…

Napi WTF: landolni készült az utasszállító, de a célállomás reptere zárva volt

Noizz
-
  Ma 18:30 Bulvár

Az Eurowings német légitársaság Düsseldorfból Szardíniára tartó járata szombaton kénytelen volt visszafordulnia a célállomásról, mert az Olbia repülőtér még mindig zárva van – írja a CNN.

Olaszországban készült kémfotón a Bimota KB4

Onroad
-
  Ma 17:04 Autó-motor

Mikor is láttál kerek fényszórót utoljára sportmotoron? Na egyre valószínűbb, hogy újra fogsz. Ha nem is gyakran, de a Bimota soha nem tömegtermékekben utazott. És ez szerencsére azóta sem változott, hogy a Kawasaki égisze alá kerültek. Az első újszériás motorjuk is egy kétkerekű agyrobbanás. Függőcsapszeges kormányzás és a…

„Fénysebességgel” készült a mányi híd: naponta 15 centit haladt az építés

Magyar Hang
-
  Ma 14:56 Belföld

Kiemelt nemzetgazdasági beruházásként sem siette el a Bicske és Mány közötti, mindössze 40 méter hosszú híd szélesítését a Szabadics Zrt.

Napvilágot látott egy felvétel a Call of Duty: Black Ops IIII soha el nem készült kampányáról

IGN
-
  Ma 14:51 Gaming

Terroristák, civilek, káosz A 2018-as COD többek között arról is híres volt, hogy ez volt az első COD, amelyhez nem készült történetmesélős játékmód.

Több kisebb, de fontos fejlesztés készült el Szakályban

infoVáros
-
  Ma 14:38 Megyei

A koronavírus elleni védekezés jegyében telt az elmúlt időszak Szakályban is, de közben azért megvalósult néhány fontos fejlesztés.

A rendkívüli jogrend megszűnik, a járványügyi készültség marad

Demokrata
-
  Ma 14:07 Belföld

További enyhítések várhatók hét végétől Budapesten – a Demokrata információi az ütemezésről.

Bódi Sylviről szexi, bikinis fotósorozat készült

Life
-
  Ma 14:04 Életmód

Bódi Sylviről szexi, bikinis fotósorozat készült

Átrajzolja Benjamin Netanjahu a Közel-kelet térképét

A nemzeti bírálatok ellenére is véghez viszi annektálási tervét az izraeli miniszterelnök.

Elon Musk átnevezi X Æ A-12 nevű gyerekét

NLC
-
  Ma 13:19 Bulvár

Nem, nem bánták meg, hogy a Mézga család egyik főhőséhez hasonló nevet adtak a gyermeküknek: sőt, csak még tovább alakították a lázadó művésznő és a tech guru közös gyermekéhez illő nevet. Grimes és Elon Musk a római számokhoz fordult segítségért.

A „Marhapásztor” nevű akcióban a kenőpénzeket összege 1,8 millió euróra növekedett

A mezőgazdasági támogatások kifizetésekor tapasztalható korrupció ügyében tovább nyomoz a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (Naka). Az eljárás során újabb kenőpénzeket fedeztek fel, így ezek összege 1 840 ezer euróra nőtt.

A „Marhapásztor” nevű akcióban a kenőpénzek összege 1,8 millió euróra növekedett

A mezőgazdasági támogatások kifizetésekor tapasztalható korrupció ügyében tovább nyomoz a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (Naka). Az eljárás során újabb kenőpénzeket fedeztek fel, így ezek összege 1 840 ezer euróra nőtt.

Landolni készült a gép, de a reptér zárva van

24.hu
-
  Ma 12:57 Külföld

Volt némi kommunikációs gond.