Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Rendkívül nagy kockázatot lát a CIA-igazgatója Észak-Koreában

Az észak-koreai fegyverek nem az önvédelmet, hanem az elrettentést szolgálják - jelentette ki Mike Pompeo, a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) igazgatója kedden az MTI szerint.

Újabb fotók kerültek elő Simicska rendezvényéről

Híradó
-
  Ma 20:26 Belföld  Jobbik LMP

Nem foglalkozik pártok felvásárlásával – így reagált Simicska Lajos nagyvállalkozó azokra a sajtóhírekre, hogy a Jobbik után az LMP-ben is átveszi az irányítást.

Határozatképtelen lehet a migráció ügyében összehívott rendkívüli ülés

Borítékolható, hogy határozatképtelen lesz az a rendkívüli ülés, amelyet a migráció ügyében kell összehívnia Kövér Lászlónak - legalábbis így értesült kormánypárti forrásból a hvg.hu.

Több mint 14 ezer gyermeken segített a húsz éves szervezet

Sonline
-
  Ma 20:10 Belföld 

Az elmúlt időszakban több mint 14 ezer gyermeken segítettek, s 8268 fiatal kapott segélyt.

Karácsony: ez a kormányváltás több mint egy kormányváltás

Sztárklikk
-
  Ma 19:55 Belföld 

Az ellenzéki politikus a Változás 2018 című kampánykörút helyi állomásán arról beszélt, az ellenzéki összefogás által elindított "középosztály-programban" igazságos adó- és nyugdíjrendszer megalkotása, hozzáférhető, magas színvonalú egészségügyi ellátás biztosítása és a minőségi oktatás megteremtése szerepel kiemelt helyen."Azért kell jó…

A sötét lovag rendezője szerint Heath Ledger hátborzongató volt a forgatáson

IGN
-
  Ma 19:54 Film  3 hír a témában

Christopher Nolan a tíz éve elhunyt színészre emlékezett Tegnap volt tíz éve, hogy Heath Ledger tragikus hirtelenséggel elhunyt, a szomorú évforduló alkalmából Christopher Nolan is megemlékezett a színészről.

Rendőrkutya segített elkapni az óvodai betörőt

A balatonfüredi járőrök rövid időn belül elfogtak egy férfit, aki betört az egyik helyi óvodába.

Iszapömlés - Az elsőrendű vádlott ma sem cselekedne másként, mint hét és fél éve

Kisalföld
-
  Ma 19:23 Megyei  Győr K&H Bank

Ma sem gondolja, hogy bármit másképp kellett volna tennie - mondta a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt. egykori vezérigazgatója, a vörösiszapper elsőrendű vádlottja kedden a Győri Törvényszéken, a megismételt elsőfokú tárgyalás ötödik napján.

Rosszabb lett, mint várták - felsültek a guruk

Ahhoz képest, hogy a világ agytrösztjének kellene lennie a davosi Világgazdasági Fórum sztár közgazdászokból, világcégek vezetőiből és kormányfőkből álló közönségének, elképesztően nagyokat tévednek. Soros György például a tőzsdék hanyatlását jósolta egy évvel ezelőtt 2017-re.

Február elsején rendezik a Furmint Február Nagy Kóstolót

Ismét egy egész hónapot szentelnek a borkedvelők az egyik legkiemelkedőbb Kárpát-medencei szőlőfajtának tartott furmintnak. Ez volt az első olyan kezdeményezés Magyarországon, amely egyetlen szőlőfajtát állított reflektorfénybe.   Tavaly óta február 1-jén ünnepeljük a Nemzetközi Furmint Napot, idén pedig pont ezen a napon rendezik…

Soros-diskurzus és csicskázás mint „szerzett média” stratégia

Mérce
-
  Ma 19:00 Belföld 

A kommunikációs káoszgenerálás a kormányzat fő ereje. Teheti ezt, mert van erre felülete, és erősítheti ezt, mert a vele szemben kritikus nyilvánosság egy része akaratlanul is „szerzett médiumként” áll hozzá.

Látta Zoltánt? Keresi a rendőrség!

A rendőrség az állampolgárok segítségét kéri.

Már filmnek is botrányos, most pedig sorozat is készülhet a Thor: Ragnarök rendezőjének horrorvígjátékából

Noizz
-
  Ma 18:36 Kultúra 

Több, mint egy óra "Mi a f#sz?!!!", most mégis folytatást, sőt, sorozatot kaphat a Hétköznapi vámpírok.