Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Shia LaBeouf: Nem okoz örömet az életem

24
-
  Ma 22:05 Bulvár

A színész csak forgatás közben érzi boldognak magát.

Hiába fogyasztjuk szívesen, tönkreteszik a szívet az ultrafeldolgozott élelmiszerek

Egészségtelenné teszik a szívet az úgynevezett ultrafeldolgozott élelmiszerek, derült ki egy kutatásból, amelyet az Amerikai Szív Egyesület idei philadelphiai ülésén mutattak be.

Egészségtelenné teszik a szívet az ultrafeldolgozott élelmiszerek

Egészségtelenné teszik a szívet az úgynevezett ultrafeldolgozott élelmiszerek – derült ki egy kutatásból, amelyet az Amerikai Szív Egyesület idei philadelphiai ülésén mutattak be.   Az amerikai Betegségmegelőzési Központ (CDC) kutatói szerint a szervezetbe jutó, ultrafeldolgozott élelmiszerekből származó kalória minden 5 százalékos…

Még mindig retteg a brutálisan megvert anya: most azt is elárulta, miért állt a nyilvánosság elé sokkoló történetével

Kirúgták a katonaságtól azt a férfit, aki majdnem halálra verte volt párját Bujákon. Bernadett azt is elárulta, mi volt a célja azzal, hogy a nyilvánosság elé állt.

Egészségtelenné teszik a szívet az úgynevezett ultrafeldolgozott élelmiszerek

Egészségtelenné teszik a szívet az úgynevezett ultrafeldolgozott élelmiszerek – derült ki egy kutatásból, amelyet az Amerikai Szív Egyesület idei philadelphiai ülésén mutattak be. Az amerikai Betegségmegelőzési Központ (CDC) kutatói szerint a szervezetbe jutó, ultrafeldolgozott élelmiszerekből származó kalória minden 5 százalékos növekedésével…

Nagyhatalmú futballvezér érkezik Budapestre

Számos illusztris vendég érkezik Budapestre a Puskás Aréna pénteki megnyitójára.

Élet-halál harcot vívtak a kutyák – Kutyaviadal-szervezőkön ütöttek rajta a kommandósok

A mohácsi vágóhídon rendezett tiltott kutyaviadalon állítólag 300 ezer forint volt a tét. Állatvédők szerint Magyarországon még mindig rendszeresek az állatviadalok, csak a résztvevők már sokkal óvatosabbak, mint korábban, zárt körben folynak a véres küzdelmek. A Kékfény riportja.

Elengedlek

Mirage
-
  Ma 20:27 Életmód

Lassan kikopsz belőlem. Az elengedés fázisába léptem.

Élen a magyar gazdaság az Európai Unióban

Minden idők egyik legnagyobb GDP növekedését érte el Magyarország a harmadik negyedévben.

Életre keltek az álló képek a TMK Alkalmi Társulás előadásában szerdán

Veol
-
  Ma 20:00 Kultúra

Tizenkét alkotáson keresztül, tizenkét táncetűdöt vázolnak fel az alkotók a Dubniczay Palotában, amely élő zenei kísérettel meséli el a darab történetét.

Több kilométert úszva maradtak életben a Dorian hurrikánban eltűnt tehenek

Életben vannak azok a tehenek, amelyeket szeptemberben a Dorian hurrikán ragadott magával egy észak-karolinai szigetről. A vízbe pottyant állatok kilométereket úszva értek partot.

Soha nem volt még akkora elektromos busz rendelés az USA-ban, mint most

Portfolio
-
  Ma 19:44 Gazdaság

A múlt héten számoltunk be minden idők legnagyobb európai elektromos busz megrendeléséről, most meg itt az amerikai rekord.

A legtöbben 7-szer születünk újra: tudd meg, hogy te épp melyik életedben jársz

Bien
-
  Ma 19:31 Színes

Sokszor előfordul, hogy egyes emberek úgy érzik, egyszerűen nem a jó korszakba vagy nem a megfelelő helyre születtek. Megmagyarázhatatlan vonzalmat...

Mortal Kombat 11: Először láthatjuk Sindelt akcióban, az is kiderült, mikor érkezik

IGN
-
  Ma 19:21 Gaming

Már nem kell sokat várni A Kombat Pack egyik legjobban várt harcosát végre videón is megcsodálhatjuk, és az is kiderült, hogy mikor válik elérhetővé a bunyós játékban.

Egyéves kislány életét mentették meg a rendhagyó szívműtéttel

Székelyhon
-
  Ma 19:18 Határtalan

Újabb sikeres szívműtétet végzett csütörtökön Horațiu Suciu szívsebész és csapata a marosvásárhelyi szívsebészeti klinikán. Ez alkalommal nem szívátültetést, hanem egy különleges, életmentő operációt hajtottak végre egy egyéves kislányon.