Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 26 hír

Emmi: Kreatív szolgáltatásokat nyújtanak a könyvtárak és levéltárak

Rugalmas kölcsönzési szabályokkal, e-learning-felületekkel és változatos digitális tartalmakkal is segítik az érdeklődőket a könyvtárak és a levéltárak kreatív szolgáltatásai.

Kreatív szolgáltatásokat kínál a Somogyi-könyvtár

SzegedMa
-
 Ma 15:49Kultúra

Számos programmal kedveskedik az érdelődőknek.

Emmi: kreatív szolgáltatásokat nyújtanak a könyvtárak és levéltárak

A közösségi média felületeit felhasználva állandó és aktív kapcsolatot tartanak olvasóikkal, kutatóikkal.

Emmi: kreatív szolgáltatásokat nyújtanak a könyvtárak és levéltárak

Zaol
-
 Ma 15:18Könyv

A közösségi média felületeit felhasználva állandó és aktív kapcsolatot tartanak olvasóikkal, kutatóikkal.

Letartóztatták az egyik legnagyobb szlovák pénzügyi vállalat vezetőjét

Keddi pozsonyi rajtaütése után a szlovák Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) korrupció és pénzmosás gyanújával eljárást indított három személy ellen, kettőt pedig őrizetbe is vett, köztük Jaroslav H.-t a szlovák Penta pénzügyi csoport egyik társtulajdonosát - közölte szerdán közösségi profilján a szlovák rendőrség.

“Hitel nem annak kell, akinek nincsen pénze” - Legyél pénzügyileg tudatos!

UniLife
-
 Tegnap 16:26Karrier

A pénzügyi tudatosság terén elméletben pengék vagyunk, de a gyakorlat még mást mutat. Megmutatjuk nektek, hogy milyen programok, intézkedések zajlanak a financiális felrázkoztatással kapcsolatban, és hogy ez miért is elengedhetetlen.

Az élet mindig drága?! – UniLife & Diákhitel pénzügyi webinárium

UniLife
-
 Tegnap 16:25Karrier

Az UniLife-nál fontosnak tartjuk, hogy képben legyetek milyen lehetőségeitek vannak a pénzügyek terén is és ezeket, hogyan használhatjátok ki a legjobban.

Miért fontos a pénzügyi nevelés?

ÁSZ
-
 Tegnap 13:30Gazdaság

Plutarkhosz görög történetíró szerint „a gyermek feje nem edény, amit meg kell tölteni, hanem fáklya, amit lángra kell lobbantani". Példamutatással és tanító neveléssel tegyük ezt a pénzügyek terén is annak érdekében, hogy gyermekünk megismerkedjen a pénz értékével, megértse a jövedelem, a kiadások és a megtakarítások közötti…

Akcióban a Naka: Rabosították a Pénzügyi Igazgatóság volt vezérigazgató helyettesét

A Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (Naka) a Tisztítótűz akció keretében újra beavatkozott. A DenníkN híradása szerint most a Pénzügyi Igazgatóság volt vezérigazgató helyettese Daniel Čech volt a célpont. A noviny.sk szerint a Naka lekapcsolta a belügyminisztérium Speciális Rendőrségi Tevékenységek Hivatalának (Úrad zvláštnych policajných…

Mégiscsak beszivárog a pénzügyi szektorba a Facebook?

Privátbankár
-
 20.12.01 19:21Pénzügy

Ismét szépen emelkednek a tőzsdék, az amerikai indexek történelmi csúcson járnak, aminek alapvetően az oltóanyag-optimizmus az oka. Budapesten a végére elolvadt a BUX többlete, négyből három részvétünk mínuszban végzett. A forint viszont nagyot erősödött, újabb két forinttal kevesebbet kell adni az euróért. A Facebook Libra más néven…

Digitális eszközökkel az oktatási és a pénzügyi lemaradás ellen

VG
-
 20.12.01 12:41Gazdaság

Az eszközökkel a hátrányos helyzetű családokban egyszerűbbé válik a digitális oktatáshoz történő csatlakozás, így a gyerekek lépést tudnak tartani a világgal.

A Z generáció lehet a jövő pénzügyi nyertese

Origo
-
 20.12.01 07:26Gazdaság

Az új nemzedék az egész gazdaságot felforgathatja, óriási pénzek mozdulhatnak meg a következő évtizedben.