Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Döbbenetes összeg: Von der Leyen elárulta, mennyi pénz kell ahhoz, hogy az EU talpra álljon

Az Európai Uniónak 750 milliárd euróra (mintegy 262,5 ezer milliárd forint) van szüksége a koronavírus-járvány okozta példátlan gazdasági és a társadalmi károk utáni helyreállításhoz - közölte Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke Brüsszelben, az Európai Parlament egynapos, rendkívüli plenáris ülésén szerdán.

Úgy tűnik kiszivárgott, hogy mi lesz a júniusi PS Plus másik ajándék játéka

Az előfizetőkkel lesz az Erő Ha igaz a hír, akkor most valószínűleg nem sokan fognak panaszkodni a Sony-ra, a Call of Duty: WW II mellett ugyanis egy másik FPS lehet a befutó, amellyel bizony ott van az Erő.

Dwayne Johnson hiába énekel, a kislánya nem hiszi el, hogy ő a kedvenc rajzfilmhősének a hangja

Player
-
  Ma 15:30 Film

Dwayne Johnson kétéves kislánya, Tia imádja a Disney Vaiana című animációs filmjét, ami már csak azért is érdekes, mert a mozi egyik főhősének, a Maui nevű félistennek az apukája adta az eredeti hangját.

Opitz Barbi Petics Kristófról: panaszkodott, hogy az emberek nem fogadják el olyannak, amilyen

BorsOnline
-
  Ma 15:30 Életmód

Könnyek között emlékezett meg a 2016-os X Faktor győztese, Opitz Barbara a héten el

„Idő kell, hogy begyógyuljanak a sebek” – hazaértek a luxushajók magyar rabjai

Elvette a kedvüket a visszatéréstől a tengeren töltött karantén és a sok hitegetés, mikor és hogyan jöhetnek haza. A világon összesen több tízezren ragadtak hajókon, négyen öngyilkosok lettek.

Aggódik Svédország, hogy nem engedik majd be sehova az állampolgáraikat

Portfolio
-
  Ma 15:24 Gazdaság

Újranyitnak a skandináv országok a koronavírus-járvány lecsengése után, de Svédország aggódik amiatt, hogy a régió államai továbbra sem engedik majd be a tőlük érkezőket – írja a CNBC.

Azért dolgozunk, hogy itthon érezzük magunkat

Magyar Szó
-
  Ma 15:22 Határtalan

A VMSZ szenttamási helyi szervezete 10 személy nevét tartalmazó listát adott át az önkormányzati választásokra.

Itt az ideje, hogy létrehozzuk a modellt, amely többet ad vissza a Földnek, mint amennyit elvesz tőle

Qubit
-
  Ma 15:22 Gazdaság

A magyar természetvédők és ökológusok szerint a korábbi fellengzős, konkrétumokat nem tartalmazó nyilatkozatoktól eltérően számszerűsített célokat és pontos feladatokat is tartalmaz az Európai Bizottság május közepén elfogadott két stratégiája. A kérdés már csak az, hogy az uniós tagállamok hajlandók-e megvalósítani azokat.

Segítsen ön is, hogy a gyerekek hasznosan töltsék a nyarat

Borsod24
-
  Ma 15:17 Belföld

A napokban írtunk a mélyszegénységből önerőből kiemelkedő Galamb Alexről, aki most a nehéz sorsú gyermekekért indított kampányt “Sütni jó!” néven. Alex szeretne berendezni egy konyhát, ahol a szegénységben élő gyermekeket megtanítaná hasznos képességekre, és megismertetné velük a közösségi sütés élményét. A kampányról…

5 tipp, hogy hogyan érd el az álmaidat a vonzás törvényével

Style
-
  Ma 15:16 Életmód

Azt mondják, hogy minden pillanatunkban ott lapul a kreatív erő és az Univerzum célja, hogy ezt segítsen nekünk megélni a lehető leggazdagabb módon, azért, hogy boldog lehessünk. Ha ez a helyzet akkor nagyon is csodálkozhatsz, miért nem jöttek be az álmaid. Mindent beletettél? Könnyebb elhinni, hogy csak a vonzási törvényei nem…

Szeretnék tudni, hogy ki, mennyi pakkot kapott

Teol
-
  Ma 15:12 Megyei

Sokan keresték meg a városvédőket azzal, hogy ugyan beletartoznak a szekszárdi önkormányzat szociális ellátó rendszerébe, mégsem kaptak a rászorulóknak a veszélyhelyzet kezdetén adott csomagokból.

Megerősítette a kormány, hogy péntektől a fővárosban is kinyithatnak az éttermek és a kocsmák belső részei Budapeste…

Május 29-től, azaz péntektől a vendéglátóhelyek, éttermek, kávézók, cukrászdák, büfék és presszók belső zárt tereiben is lehet már tartózkodni, és a megrendelt ételt és italt bent is el lehet fogyasztani – erősítette meg a Pesti Srácok információját Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője.