Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 276 hír

Ha a hivatalos statisztikákból nem is látszik, a valós idejű adatok jól mutatják, hogyan áll le a világ gazdasága

Qubit
-
  Ma 12:04 Gazdaság

Bár az egyes államok sokszor lassan hozzák nyilvánosságra, vagy egyenesen titkolják, hogy mekkora gazdasági visszaeséshez vezetett eddig a válság, és mi jöhet még, a magáncégek által közölt, valós időben követhető adatokból látványosan kirajzolódik a csökkenés mértéke.

Koronavírus: Izland mutatja a példát mindenkinek

24
-
  Ma 12:03 Tudomány

Izland tesztelési stratégiája más országok számára is példa lehet.

Így élik az életüket a Weöres Sándor Színház színészei próbák és előadások nélkül (Videó)

Vaol
-
  Ma 11:11 Megyei

A koronavírus miatt sokan otthon ragadtak. Többek között Gonda Kata és Kenderes Csaba, a Weöres Sándor Színház színészei is.

Módosították a színházfelújítási pályázatok határidejét

Haon
-
  Ma 11:10 Belföld

Friss hírek röviden a cívisvárosból.

Elhunyt Szentgyörgyi Sándor

Dorogi-medence
-
  Ma 08:36 Megyei

Türelemmel viselt, súlyos betegségben elhunyt Dorog Város Rauscher-díjas dekoratőre, Szentgyörgyi Sándor – írja Dorog város a hivatalos

Társulati versmondás kihívást indít a Jászai Mari Színház

A cél az, hogy felhívják a figyelmet a koronavírus járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzet következtében munkájukat és jövedelmüket vesztett színházi dolgozókra, továbbá, hogy olyan szervezetek, intézmények, színházak adománygyűjtő tevékenységét népszerűsítsék, melyek kifejezetten az érintett színházi dolgozók megsegítését tűzték ki célul. A kihív

A koronavírus írta a leggonoszabb tragédiát a színházaknak

Pont akkor fenyegeti csőddel a színházakat a koronavírus miatti kényszerbezárás, amikor a kormány amúgy is bizonytalanságban tartja őket. Meddig bírják ki a színházak ezt az állapotot?

60 önkéntes segíti a marosvásárhelyi időseket

Erdély Ma
-
  Ma 07:14 Határtalan

Már csaknem 60 önkéntes jelentkezett a Segítséget kérek! időseket támogató kezdeményezéshez. Marosvásárhelyen a Soós Zoltán polgármesterjelölt és csapata által indított kezdeményezésnek nagy sikere van.

Reménysugár: ötperces teszt mutatja ki a vírust

Forradalmi ötlettel állt elő egy amerikai cég a koronavírus elleni harcban. Egy gyorstesztet fejlesztettek ki, ami öt percen belül kimutatja, hogy fertőzött-e valaki. Remélhetően hamarosan Magyarország is kaphat belőle.

Az áramfogyasztás zuhanása mutatja, hogy bénítja meg a járvány a gazdaságot

NRGreport
-
  Ma 05:51 Pénzügy

Európa országaiban 2-7 százalékkal esett a villamosenergia-igény a koronavírus-járványra adott válaszok, elsősorban a gazdasági aktivitás gyengülése következtében. Magyarország a kisebb csökkenést mutató országok közé tartozik, itt 3 százalékkal mérséklődött a villamos energia iránti igény.

Fülig Jimmy És Anna Karenina Moziba Megy Újvidéki Színház, miniévad

Revizor
-
  Ma 00:39 Színpad

Rejtő Jenő és Tolsztoj egy-egy műve került színre az Újvidéki Színház miniévadában: klasszikusok, nem(csak) klasszikus hangszerelésben. Fritz Gergely Írása.

Jámbor András: Fel kell-e állnia Sándor Máriának a Nélküledre?

Mandiner
-
  Tegnap 20:37 Belföld

Amit ma Orbán Viktor posztolt, nem csak érthetetlen, hanem gáz is.

Megható netes kihívást indított el a tatabányai Jászai Mari Színház

A Jászai Mari Színház színészei Randnóti Miklós Nem tudhatom című versével indították el a legújabb netes kihívást, ami jó célt szolgál.