Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 248 hír

7 óra 7 perc – Fridrik Noémi dala volt a hétfő esti feladvány a színház új játékában

Nyíregyháza
-
  Ma 15:10 Belföld

7 óra 7 perc – Fridrik Noémi dala volt a hétfő esti feladvány a színház új játékában

A színházban most már mernek nagyot álmodni! - Készülnek az újabb előadásokra

Nyíregyháza
-
  Ma 15:05 Belföld

A színházban most már mernek nagyot álmodni! - Készülnek az újabb előadásokra

Boszorkányok a mérlegen, Rózsa Sándor a börtönben – Zajlik a szegedi Vár és Kőtár fejlesztése

Boszorkányperek, betyár-bűntettek, a szegedi Nagyárvíz pusztítása, az egykori vár izgalmas története – ezek a témakörök jelennek meg a most megújuló szegedi Vár új állandó kiállításán. Emellett bővül a Kőtár és megszépül az épület udvara is.

Koncerttel kedveskedett az idősotthon lakóinak a Jókai Színház

Behír
-
  Ma 14:11 Kultúra

Új helyszínnel bővült Békéscsabán A színház házhoz megy sorozat: Csonka Dóra, Nagy Róbert és Szász Borisz május 22-én délután az Ady Endre utcai idősek otthona lakóinak adott koncertet.

Visszaváltja a jegyeket a Pécsi Nemzeti Színház, mutatjuk a részleteket

PécsiStop
-
  Ma 13:33 Színpad

A március 11. és április 30. közti időszakra szóló előre váltott jegyeket visszaváltja a Pécsi Nemzeti Színház azoknak, akik ezt igénylik, de utalványra is be lehet cserélni, illetve benn is lehet hagyni az árát, hogy a színházat támogassák. Erről június 20-ig kell nyilatkozni a megfelelő űrlap segítségével. A bérleteseket érintő visszatérítésekről

Gyászhírt közölt a Pécsi Nemzeti Színház

zene.hu
-
  Ma 12:05 Zene

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy türelemmel viselt hosszú betegség után, 2020. május 10-én elhunyt Vata Emil Jászai-díjas díszlettervező, festőművész, a Pécsi Nemzeti Színház örökös tagja. - közölte hivatalos oldalán a Pécsi Nemzeti Színház

Steffi a természet lágy ölén mutatja meg mit kell tenni ha jön a kánikula

tízpertíz
-
  Ma 11:49 Színes

Lassan visszatér az élet a normális kerékvágásba és ha minden jól megy akkor most már bátran indulhatunk neki egy kis természetjárásnak. Kirándulni jó, először is friss levegőn vagyunk másrészt felfedezhetünk csodálatos helyeket, ahol ember fia nem nagyon jár. Persze az ilyen lakatlan helyeken egyből az jut az eszünkbe, hogy milyen jó kis…

Bizonytalan a Bujtor István Színház nyitása

hírbalaton
-
  Ma 11:32 Színpad

Ugrásra készen várja a Bujtor István Szabadtéri Színház az idei nyarat. A színház vezetése – a kormánydöntéstől függően – több lehetséges verzióra is felkészült. Van kész műsortervük arra az esetre, ha csak augusztus 15-e után lehet kezdeni – ebben az esetben kilenc előadás lesz. Ha június 15-től lehet már előadásokat tartani, akkor az…

Tőkés László: száz év alatt meg kellett tanulnunk zsákban táncolni – Sándor Krisztina: Ez számunkra megemlékezés, é…

A Trianoni békeszerződés óta eltelt száz év alatt a magyarságnak meg kellett tanulnia zsákban táncolni - jelentette ki Tőkés László, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnöke.

Mihályi Péter: Csak kommunikációs trükk Pintér Sándor aktivitása az egészségügyben

Az egészségügyi közgazdász a Klubrádiónak beszélt arról, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a belügyminiszter szerepeltetésével igyekszik kivédeni, hogy ráégjen Kásler Miklós hibásnak bizonyult miniszteri kinevezése.

Személyesen is visszaválthatják színházjegyeiket Győrben

Kisalföld
-
  Ma 10:19 Megyei

A Győri Nemzeti Színház jegypénztárában vásárolt jegyek személyes visszaváltására június 2-tól már a színház jegypénztárában is lehetőségük lesz a nézőknek.

Az élet jeleit mutatja Európa legnagyobb gazdasága, és ez nekünk is jó hír

A koronavírus-járvány okozta sokk után enyhén javult a fogyasztók hangulata májusban Németországban, a GfK nürnbergi gazdaságkutató intézet felmérésében felfelé mozdultak el a fogyasztók gazdasági és jövedelmi várakozásai, valamint vásárlási hajlandósága is, jelezve, hogy Európa legnagyobb gazdasága lassan kezd feléledni. Ez…

Ez a térkép mutatja, hol és mennyivel lettek szegényebbek a magyarok a járvány alatt – Érdekes, ami kiderült

Eltérő mértékben érintik a koronavírus-járvány okozta gazdasági nehézségek Magyarország különböző régióit az Intrum új, regionális fizetési indexe alapján (IRFI). A gazdaságilag fejlettebb régiókban kétszer akkora volt a visszaesés, mint a kevésbé fejlett északi és keleti térségekben, de a lakosságnak mégis itt fájhat jobban a válság.

Szaniszló Sándor meglátogatta a nemrég született hármas ikreket

Ez a lényeg
-
  Ma 09:42 Életmód

Kerületünkben közel 900 gyermek születik évente, ezzel a 18. kerületben az egyik legmagasabb a születések száma fővárosi viszonylatban is. Egy hónapja hármas ikrek születtek a kerületben, akiket a polgármester meglátogatott.