Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 101 hír

Példaértékű kezdeményezés a Varga Tamásnál: összefogtak a szülők a gyermekek biztonságáért

Vásárhely24
-
  Ma 09:02 Belföld

A Hódmezővásárhelyi Varga Tamás Általános Iskolánál a héten figyelemfelkeltő akcióba kezdtek azért, hogy a közlekedésben résztvevők fokozott óvatossággal közelítsék meg az intézményt.

Hiánypótló kezdeményezés, jön a Sportmarketing Díj!

Carrie
-
  Ma 07:57 Életmód

A Magyar Marketing Szövetség Sportmarketing Tagozata idén

Belügyminisztérium: Nyomozást kezdeményeztünk a Rendőrségnél Borkai Zsolt ügyében!

OLKT
-
  Tegnap 20:25 BelföldOktóber 23.1956

Kontrát Károly, a Belügyminisztérium államtitkára, Varju László Dk-s politikus interpellációjára adott válaszában elismerte, hogy nyomoznak Borkai ügyében – írja a Mérce. – Varju a Parlamentben hangoztatta a Borkai közeli szövetségeséhez, Rákosfalvy Zoltán ügyvédhez köthető offshore-cégeket, a győri Audi-bővítés nyomán azokba befolyó…

A Magyar Reklámszövetség Elindítja Zöld Bolygó Kezdeményezését

onBrands
-
  Tegnap 20:17 Gazdaság

Az MRSZ a kommunikációs iparág szereplőinek fenntartható működésre való átállását kívánja ösztönözni.

Döntött a Kúria, lehet népszavazást tartani a 120 milliárdos csepeli stadionról

A Kúria szerint lehet népszavazást tartani arról, épüljön-e atlétikai stadion a Csepel-sziget csúcsán, ezért a bíróság hitelesítette az erről szóló népszavazási kezdeményezést.

Gál fegyelmi eljárást kezdeményez Jankovská és Harabin ellen

A Jankovská elleni fegyelmi eljárás kezdeményezésének oka a bírói kötelezettség megszegése. „A miniszter úgy ítéli meg, hogy a javaslat nem akadálya egy esetleges büntetőeljárás indításának. Büntetőeljárás más ügyek miatt is indulhat a bíró ellen" – tájékoztatott a minisztérium. Harabin ellen politikai szerepvállalása miatt indítványozta…

Karácsony programjára épülő törvényjavaslatokat nyújt be a Párbeszéd

A Párbeszéd hét pontból álló, Karácsony Gergely főpolgármester programjára épülő javaslatcsomagot nyújt be a parlamentnek - jelentette be Szabó Tímea frakcióvezető hétfőn.

Kúria: lehet népszavazást tartani a tervezett csepeli atlétikai stadionról

A bíróság hitelesítette a stadionépítést 2023-ig halasztó népszavazási kezdeményezést. Pont abban az évben lesz az atlétikai világbajnokság Budapesten és a csepeli létesítményt addig kellene felhúzni, ha használni akarnák.

Nincs döntés a Brexit-halasztás kezdeményezésének törvényességéről

A bírói testület ezzel gyakorlatilag azt mondta ki, hogy Boris Johnson nem tehet olyan lépést, amely a Brexit tényleges halasztását akadályozná.

Elhalasztotta a döntést a skót főbíróság a Brexit-halasztás kezdeményezésének törvényességéről

Elhalasztotta hétfőn a polgári peres ügyekben illetékes legfőbb skóciai bíróság a jogerős döntést arról, hogy Boris Johnson brit miniszterelnök jogszerűen eleget tett-e annak a törvénynek, amely előírta számára, hogy kezdeményezze a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) halasztását.

Hétpontos csomagot nyújt be a Párbeszéd, a párt kilakoltatási moratóriumot hirdetne, eltörölné a lex CEU-t és a rabszol…

A Párbeszéd hét pontból álló, Karácsony Gergely főpolgármester programjára épülő javaslatcsomagot nyújt be a parlamentnek.

Atlétika: lehet népszavazást tartani arról, épüljön-e új stadion a Csepel-szigeten

A Kúria szerint lehet népszavazást tartani arról, épüljön-e atlétikai stadion a Csepel-sziget csúcsán, ezért a bíróság hitelesítette az erről szóló népszavazási kezdeményezést.