Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Változékonyabb lesz az időjárás

A jövő héten változékonyabb lesz az időjárás: a napsütés mellett zivatarokra is készülni kell. Ezzel együtt továbbra is jellemzően 25-30 fok körül alakulnak a maximumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.

Jóval esősebb lesz a jövő hét

A jövő héten változékonyabb lesz az időjárás: a napsütés mellett

Napsütés és zivatar – ilyen idő lesz a héten

A jövő héten változékony időre kell számítani: sok helyen záporok, zivatarok alakulhatnak ki, de sokat süt majd a nap is. 25-30 fok lesz.

Szeles, gomolyfelhős: ilyen lesz az időjárás hétfő estig

Erőteljes gomolyfelhő-képződésre készülhetünk, vasárnap még összességében több, hétfőn már kevesebb napsütéssel. Többfelé, hétfőn a Nyugat-Dunántúlon már kisebb eséllyel kell záporra, zivatarra számítani, amelyet néhol akár felhőszakadás, jégeső is kísérhet. 

Változékonyabb lesz az időjárás a jövő héten, akár 33 fok is lehet

A jövő héten változékonyabb lesz az időjárás: a napsütés mellett zivatarokra is készülni kell. Ezzel együtt továbbra is jellemzően 25-30 fok körül alakulnak a maximumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az Mti-nek.

Változékonyabb lesz az időjárás

A jövő héten változékonyabb lesz az időjárás: a napsütés mellett zivatarokra is készülni kell. Ezzel együtt továbbra is jellemzően 25-30 fok körül alakulnak a maximumok.

Kidőlt fák, leszakadt vezetékek maradtak a vihar után

Bács-Kiskun megye járt a legrosszabbul a mai időjárással, ott több helyen másodfokú riasztást adtak ki a zivatarok miatt.

Mortal Kombat 11 - újabb szivárgás erősíti meg, hogy a Terminator is benne lesz

GameStar
-
  Ma 17:38 Gaming

Az ősszel debütáló filmre a verekedős játékban is hangolódhatunk.

Jövő héten a tikkasztó hőség mellett eső és zápor is lesz

VG
-
  Ma 17:30 Időjárás

Hétfőn inkább csak rövidebb időre süt ki a nap. Többfelé, a Nyugat-Dunántúlon kisebb eséllyel kell záporra, zivatarra számítani.

Keanu Reeves 2077-ben is velünk lesz, csak azt nem tudni, hogy robotként vagy emberként

HVG
-
  Ma 17:30 Film

A Los Angeles-i E3 videojátékos rendezvény minden évben tartogat meglepetéseket, az idei show azonban szokatlanul erős lett. És ebben a Mátrix- és John Wick-filmek főszereplőjének, Keanu Reevesnek is óriási szerepe volt. Mutatjuk az érdekesebb bejelentéseket.

Jövő héten változékonyabb lesz az időjárás, de marad a hőség

ATV
-
  Ma 17:30 Időjárás

A jövő héten a napsütés mellett zivatarokra is készülni kell. Ezzel együtt továbbra is jellemzően 25-30 fok körül alakulnak a maximumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.

Lakossági fórum lesz az áldozattá válás megelőzéséről

Nagyon sok a trükkös csalás, melyeknek főként idős emberek válnak az áldozataivá.Az áldozattá válás megelőzéséről és a bűncselekmény áldozatainak nyújtható segítség lehetőségeiről most lakossági fórumot szerveznek. Ideje: 2019. június 18. kedd 14.30-16.00 óra között.Helye: Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény Díszterme (1036…

Jóval esősebb lesz a jövő hét

24
-
  Ma 17:29 Belföld

És kicsit a levegő is lehűl. De csak kicsit.