Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Felújítás alatt a Szent Mihály-dombi kápolna Vonyarcvashegyen

Megújul a Vonyarcvashegy és Balatongyörök között található Szent Mihály-dombi kápolna. A katolikus plébánia mintegy 80 millió forint állami támogatás segítségével kaphat majd új erőre – olvasható a tvkeszthely.hu-n. A legenda alapján 1729 telén jégtábláról megmenekült halászok, fogadalomból építették a kápolnát. A történészek szerint…

Fitch: javulnak, de továbbra is nagyon bizonytalanok a feltörekvő gazdaságok idei kilátásai

A várhatóan újból beinduló gazdasági növekedés és a gyorsuló tőkebeáramlás környezetében az idén a tavalyinál jobb hitelpiaci kondíciókra számíthat a globális feltörekvő térség, de továbbra is nagyon bizonytalan, hogy a koronavírus-járvány milyen gazdasági hatásokat hagy maga után - áll a Fitch Ratings szerdán Londonban bemutatott átfogó…

Hetven nap után épült fel a Covid-fertőzésből egy magyar kismama

24.hu
-
 Ma 07:08Belföld

Császár, műtüdő és 40 nap mélyalatatás után hagyhatta el a Semmelweis Egyetem klinikáját a 34 éves nő.

Felszámolják a letartóztatott vállalkozó cégét

24.hu
-
 Ma 07:00Gazdaság

Közvetlenül a koronavírus-járvány előtt a Gladiolus Kft. hatástalan kézfertőtlenítőket terített az országban.

34 évesen edzőnek állt a Real egykori középpályása

FociClub
-
 Ma 07:00Foci

Két hónapja jelentette be a visszavonulását...

Szentségtörést követtek el: Egy Mac-re rakták fel a Windows 10X-et

Meglehetősen váratlan módon használták fel a napokban valakik a Windows 10X frissen kiszivárgott telepítőjét. Abból ugyanis - egy szentségtöréssel felérő módon - egy Mac-ra rakták fel a Microsoft új, hivatalosan még ki sem adott operációs rendszerét.

Felújítják a temetőt, utakat javítanak Galambokon

Zaol
-
 Ma 07:00Megyei

A világjárvány hatásai minden település életét nehezebbé tették az elmúlt időszakban. Azonban a dél-zalai községben az idei évben is a falukép javításán dolgozik az önkormányzat.

Több nógrádi település is csatlakozik a felzárkóztató programhoz

Nool
-
 Ma 06:50Belföld

Szűkebb hazánk hét településén indult el a Magyar Máltai Szeretetszolgálat által irányított felzárkóztató program, amellyel a nehéz sorban élők számára keresik a kiutat. A falvakban a helyi szükségletekhez igazítva kezdték meg a felzárkóztatás első lépéseit, azonban a járvány nehezítette a kitűzött célok elérését.

Öt kérdés, öt válasz – és aki felel: Elekes Zoltán, a szegedi Hungarikum Fesztivál főszervezője.

Az Utazó
-
 Ma 06:31Utazás

Bizonyos utazási szolgáltatók, rendezvényszervezők akár előírhatják a negatív teszt igazolását, illetve az oltás igazolását. Azt gondolom, hogy ezzel együtt a felelős magatartás mindenki részéről elvárás

Felborult egy autó Ráckeresztúr és Ercsi között

Felborult egy személyautó a Ráckeresztúr és Ercsi közötti úton. Az esethez az érdi hivatásos és a martonvásári önkéntes tűzoltókat riasztották, akik egy embert hordágyra helyeztek és áramtalanították a járművet. A mentők is a helyszínre érkeztek.

Túlerő: a demokratáké az amerikai szenátus a három új tag felesketésével

Kamala Harris alelnök feleskette szerdán az amerikai szenátus három új demokrata tagját, s ezzel – egy évtized után először – a demokrata párt ellenőrzése alá került nemcsak a Fehér Ház, de a kongresszus mindkét házának ellenőrzése is.

Meglepő tételek bukkantak fel a NAV árverésén

Napi.hu
-
 Ma 06:20Belföld

Nem mindennapi tételek kerülnek kalapács alá a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) elektronikus árverési felületén, ahol a végrehajtások során lefoglalt vagyontárgyakat értékesítik. Most Szőnyi István, Vaszary János és Mednyánszky László több millió forint értékű festményeire lehet licitálni.

Fellélegezhetnek egyes kereskedők – magyar ügyben döntött az Európai Bíróság

A közelmúltban a magyar Bakati ügyben hozott ítéletével az Európai Bíróság rendet tett a külföldi utasok áfa-visszatérítési ügyeiben és láthatóan győztest hirdet a határmenti kereskedők és a NAV között folytatott küzdelemben. A bíróság ítélete azonban jó pár kérdést nyitva hagy. A Jalsovszky Ügyvédi Iroda összefoglalója.

Fellélegezhetnek egyes kereskedők – magyar ügyben döntött az Európai Bíróság

A közelmúltban a magyar Bakati ügyben hozott ítéletével az Európai Bíróság rendet tett a külföldi utasok áfa-visszatérítési ügyeiben és láthatóan győztest hirdet a határmenti kereskedők és a NAV között folytatott küzdelemben. A bíróság ítélete azonban jó pár kérdést nyitva hagy. A Jalsovszky Ügyvédi Iroda összefoglalója.

A csarnokban ismerték fel a körözött közokirathamisítót

A Fehérvári úti vásárcsarnokban ismert fel Vágvölgyi Tamás r. százados, a BRFK rendőre egy férfit, akit korábban a körözések listáján látott.A százados felhívta újbudai kollegáit, akik perceken belül elfogták a körözött férfit.A 64 éves G. Gábort a XI. kerületi nyomozók közokirat-hamisítás bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként, írta meg a pol