Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az egyetlen ajándék, amit idén karácsonyra szeretnék az 365 nap boldogság

Emlékszem régről, ahogy karácsonyra készítettem a hosszú listákat, abszurd dolgokkal, amelyekről álmodoztam. Aztán ahogy öregedtem a lista egyre kisebb lett. Most már tudom, hogy mit szeretnék igazából… Úgy gondolom, hogy a kor előrehaladtával az élet kezd úgy feltölteni, hogy az anyagi javak nem lesznek feltételenül szükségesk. Minek…

Bocsánatot kért a transzneműek sterilizálásra kényszerítése miatt a holland kormány

A holland kormány kedden hivatalosan bocsánatot kért egy korábbi törvény miatt, amely a sterilizáció feltételéhez kötötte a transzneműek nemváltásának jogi elismerését- írta a holland sajtó.

A holland kormány kárpótlást fizet a transzneműeket ért jogsértés miatt

A transzneműség elismeréséért Hollandiában le kellett mondani a gyerekvállalásról.

A magyar kormány azt kéri, hogy az EU kezdje újra a szabadkereskedelmi tárgyalásokat három távol-keleti országgal

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter részt vett az EU-s és a délkelet-ázsiai külügyminiszterek konferenciáján.

A holland kormány bocsánatot kért a transzneműektől

Egy korábbi törvény a sterilizáció feltételéhez kötötte a transzneműek nemváltásának jogi elismerését az országban.

Ingyenes állásportált indított a kormány

Alon
-
 Ma 15:02Megyei

Ez majd hozzájárul a munkaalapú társadalom eredményeinek megvédéséhez.

A bíróság dönt arról, sérti-e a kormányfő vejét a Tiborcz-adó elnevezés

Telex
-
 Ma 15:01Belföld

Egymillió forintot és bocsánatkérést vár a főpolgármestertől a kormányfő veje. A bíróság azt is mérlegeli, mennyire közszereplő Tiborcz István.

A holland kormány bocsánatot kért a transzneműek sterilizálásra kényszerítése miatt

A nemük hivatalos elismerésére csak úgy kerülhetett sor, hogy előzőleg le kellett mondaniuk a gyermekvállalásról.

A holland kormány bocsánatot kért a transzneműek sterilizálásra kényszerítése miatt

Több évtizedig volt érvényben egy jogszabály, ami megsértette az Európai Ember Jogi Egyezményt. Az érintetteknek 5 ezer euró kártérítést fizetnek.

Új adatokat adott a kormány: megmutatjuk a koronavírus magyarországi terjedését

Ismertté váltak a múlt heti csoportos tesztelések eredményei, az új adatok pedig új megvilágításba helyezik a járvány alakulását. Ezek alapján elmondható, hogy a járvány nem gyorsul az országban, ellentétben azzal, amit a napi adatközlések sugalltak. A jó hír az, hogy a Portfolio olvasói nem lepődhettek meg ezen.

A gazdaságot a kormányzati intézkedések ölik meg, nem a vírus

Ahogy azt eddig is sejteni lehetett, a rendkívüli gazdasági károkért elsősorban nem a vírus terjedése a felelős, hanem a kormányok reakciója.

Ingyenes álláskeresési portált indított a kormány

A kormány a munkát keresők és a vállalkozások közötti kapcsolatok erősítése érdekében elindítja a karrierm.hu oldalt - jelentette be Bodó Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár.

Szeretnél befektetni, de nem értesz hozzá? Van megoldás!

A befektetések világa a 21. században nagy fejlődésen ment keresztül. Mostanra már nem csak kevés ember kiváltsága a jó hozamokból való részesedés: az átlagember is könnyedén hozzáférhet a legprofibb befektetésekhez. Mindehhez pedig szakértői segítség is igénybe vehető, amely a kezdő befektetők számára nagy biztonságot jelenthet.…

Ingyenes álláskeresési portált indított a magyar kormány

A kormány a munkát keresők és a vállalkozások közötti kapcsolatok erősítése érdekében kedden elindítja a karrierm.hu oldalt – jelentette be Bodó Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közleménye szerint.