Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Sok gazdinak rémálom a nyaralás: 5 tipp, amivel pofonegyszerű lehet az utazás

HelloVidék
-
  Ma 15:07 Otthon

Nyáron sok gazdinak okoz problémát a családi nyaralás megszervezése. Választhatjuk a drága kutyapanziókat vagy szervezhetünk kutyás vakációt. A HelloVidék most segít, hogy pofonegyszerűen tervezhessük meg a legjobb kutyás, nyári utazásunkat. Összegyűjtöttük mire kell figyelni, hogy az utazás kellemesen és gondtalanul teljen.

Az üzemanyagtól a nyaralásig: mi dobta meg ennyire az inflációt?

A szokásosnál nagyobb bizonytalanságot emeli ki a friss, a vártnál magasabb inflációs adat kapcsán az MNB.

Felvidéki előny a nyári táborokban

Az elmúlt héten Csáky Csongor, a Rákóczi Szövetség elnöke nem kis szomorúsággal szólt arról, hogy a járvány különböző erőssége szerinti besorolás miatt hagyományos nyári táboraiknak csak egy részét tudják idén megrendezni. Ezt a beszélgetést folytatta a MTVA Ma reggel műsorának szerkesztő-riportere, Fábián Barna, akinek vendége ezúttal a…

A szilvalekvárfőzés a nyár disznóvágása

NLC
-
  Ma 15:04 Recept

Érik a szilva, tegyük el télire! Így készíthetsz egyszerűen sűrű szilvalekvárt, aszalt szilvát vagy szilvabefőttet. Bónusz vörösboros aszaltszilvaleves recept.

Se házasság, se gyerek – nagyon sok a szingli az országban

Borsod24
-
  Ma 15:00 Belföld

Elmúltak azok az idők, amikor az volt az elfogadott és “normális”, hogy egy fiatal férfi vagy nő megházasodott, letelepedett, és gyerekeket vállalt. Ahogy számos környező országban, úgy Magyarországon is csökken a házasodási és családalapítási kedv, amelyek helyét más célok veszik át. Ez a trend jól látszik a KSH adatain is. A magyar…

Nagy a baj: azonnal jelentkezzen, aki látta ezt a fiút

A lakosság segítségét kérik a szekszárdi rendőrök. A Szekszárdi Rendőrkapitányság a 17010-157/829/2020. számon körözési eljárást folytat Lukács Konrád Arnold eltűnése kapcsán. A 16 éves fiú 2020. július 5-én a Szedres Hídjapusztai Otthonból engedély nélkül távozott, tartózkodási helye azóta ismeretlen, életjelet nem ad magáról – írja a…

Nagy ára lehet a nők korkedvezményes nyugdíjának

VG
-
  Ma 14:54 Gazdaság

Az elmúlt évek bérrobbanása miatt sokat nőttek a megállapított nyugdíjak, akik ezt az időt nem számíttatják be a nyugdíjukba sok pénztől eshetnek el.

Nagy siker, magyar focistát imádnak Dél-Amerikában

Ripost
-
  Ma 14:40 Sport

Vadócz Krisztián játékát dicsérik az uruguayi labdarúgó-bajnokságban.

A macska, a kutya vagy az ember szájában van nagyobb baktériumtanya?

Player
-
  Ma 14:36 Életmód

A The King of Random YouTube-csatornán legutóbb annak jártak utána, hogy egy helytelenül használt tűzforró vasalótól kigyulladhat-e a vasalt ruha, most egy kicsit izgalmasabb témába nyúltak, ugyanis azt tesztelték le, hogy a macska, a kutya, a házityúk vagy az ember szájában van-e gazdagabb baktériumtanya.

5+1 nyári sport az aktív kikapcsolódás szerelmeseinek

Vital
-
  Ma 14:35 Egészség

Ha szeretnél kicsit az egészségednek is kedvezni és nyaralásod minden napján mozognál egy kicsit, kóstolj bele a nyár legkedveltebb sportjaiba. Hogy megkönnyítsük a...

Iskolakezdés: nagyon zsebbe nyúlnak a családok

Az idén gyermekenként átlagosan 33 ezer 560 forintot terveznek elkölteni a szülők az iskolakezdésre, míg tavaly ez az összeg átlagosan 15 ezer és 25 ezer forint között mozgott - közölte a Vatera online piactér 3203 válasz alapján 2020 júliusban saját felhasználói körében végzett online kérdőíves felmérésének megállapítását kedden az MTI-vel.

Nagyon figyeljen, hova parkol - kiadta a riasztást a katasztrófavédelem

A felhőszakadás veszélye miatt másodfokú riasztásokat adott ki több dunántúli járásra az Országos Meteorológiai Szolgálat kedden dél körül. Az érintett területeken a következő órákban az intenzív záporokból, zivatarokból rövid idő alatt 50 milliméternél is több eső hullhat. A katasztrófavédelem fokozott figyelmet kér parkolásnál, közlekedésnél.