Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Pénzt adtak kölcsön, majd kamatostól, erőszakkal hajtották be

Három Maros megyei férfit vettek őrizetbe szombaton a rendőrök zsarolás, uzsorázás, valamint a fegyverekre és lőszerekre érvényes szabályok megszegése miatt.

Szerbiában ötven-száz embert oltanának be óránként a koronavírus ellen

Háromszáz oltóponton ötven-száz embert terveznek beoltani óránként Szerbiában a koronavírus ellen - közölte Mirsad Djerlek, az egészségügyi minisztérium államtitkára a Rts szerb közszolgálati televízió vasárnapi híradásai szerint.

Férfi kézilabda-vb – A Zöld-foki Köztársaság nem áll ki a németek ellen

A magyarok csoportjában szereplő Zöld-foki Köztársaság válogatottja nem áll ki vasárnap a németek elleni második fordulós összecsapásra az Egyiptomban zajló férfi kézilabda-világbajnokságon, miután az együttes több tagja is koronavaírusos lett.     Az afrikai ország szövetsége Facebook-oldalán közölte, mindent megtesznek annak…

Veszélyben kéziseink további vb-meccsei? Újabb fertőzötteket találtak a korábbi ellenfélnél

A Zöld-foki Köztársaságban alig maradt játékos az egyiptomi világbajnokságon.

Tízezren tüntettek Bécsben a lezárások miatt

Karácsony óta ez a harmadik lezárás a koronavírus miatt, január 18-ig nem is lehet számítani enyhítésre.

Óránként 50-100 embert oltanának be a koronavírus ellen Szerbiában

Egymillió adag Sinopharm oltóanyag érkezett szombaton Szerbiába.

Nébih és ROKK együttműködés az állatkínzás és az állatviadalok ellen

Az állatkínzások és állatviadalok felderítése, valamint visszaszorítása érdekében együttműködési megállapodást kötött a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) és a Rendőrségi Oktatási és Kiképzési Központ (Rokk). A több éve tartó közös munkát immár hivatalosan is megerősítő dokumentumot dr. Oravecz Márton, a Nébih elnöke és dr.…

A vadászati felhívás ellenére sokan látogattak ki a Kőszegi-hegységbe

Vaol
-
 Ma 10:27Megyei

Szombat délutánig több mint százan látogattak ki a Kőszegi-hegységbe, pedig korábban a Szombathelyi Erdészeti Zrt. figyelmeztetett: pénteken és szombaton állományszabályozó nagyvad vadászatot taranak. A havas, csúszos útviszonyok miatt most sem ajánlott autóval közlekedni a területen.

Több ezren tüntettek Bécsben a járványügyi korlátozások ellen

HírTV
-
 Ma 10:02Külföld

Egyre nagyobb a feszültség az európai országokban a járványügyi korlátozások miatt.

Mind az 50 amerikai államban erőszakos zavargásoktól tartanak Biden beiktatása alatt

HVG
-
 Ma 09:43Külföld

Az FBI arra figyelmeztetett, hogy az összes állam fővárosaiban felfegyverzett Trump-szimpatizánsok tüntethetnek szerdán, de már vasárnapra is tüntetéseket hirdettek meg szélsőjobboldali oldalak.

A britek már a 80 év felettiek 45%-át beoltották a vírus ellen

Liner
-
 Ma 09:40Külföld

Az Egyesült Királyságban igyekeznek bezárni a kört a legveszélyeztetettebb korosztályban, akik közül már sokan megkaphatták az oltásukat.

A napraforgó nem forog mindig, ellenben keletre néz, de miért?

Az ELTE, a Hamburgi Egyetem és a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) kutatói a korábbi elképzeléseket is magába foglaló környezetoptikai magyarázatot találtak arra, hogy a Nap égi mozgását már nem követő érett napraforgóvirágzat miért néz állandóan kelet felé.