Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A városi szmogos levegő belélegzése tényleg olyan, mintha napi egy doboz cigit szívnánk

A szmognak csak egy része látható szabad szemmel, de a láthatatlanok legalább annyira károsak. Különösen a talajmenti ózon, ami irritálja a nyálkahártyát és súlyos légzés-elégtelenséget okozhat.

Több mint négyszáz emberre csaptak le Törökországban

Őrizetbe vették hétfőn Törökországban a Kurdisztáni Munkáspárt (PKK) szakadár terrorszervezet 418 feltételezett tagját - közölte a török belügyminisztérium a hivatalos Twitter-fiókján. A hírt az MTI-re hivatkozva a hvg.hu közölte. Zömmel önkormányzati alkalmazottakat vettek őrizetbe.

Molnár Csaba: “A többi V4-es ország fényévekkel elver minket – mint Lúdas Matyi Döbrögit!”

OLKT
-
  Tegnap 21:02 Gazdaság

A V4-ek között is a magyarok fizetése a legalacsonyabb – A munkának nincs becsülete, ha soha nem dolgozott politikus-oligarchák vezetnek egy országot A legfrissebb adatok szerint már nem csak a nyugat-európai bérek vannak fényévekre a magyar bérektől, hanem lehagytak minket a környező országok, a kormány által sokat hivatkozott V4-ek is;...

Csak idén több mint hétezer illegális határátkelést akadályoztak meg a boszniai hatóságok

888
-
  Tegnap 21:00 Külföld

Az idei esztendőben már több mint hétezer migránst akadályoztak meg a boszniai hatóságok abban, hogy illegálisan belépjen az országba – közölte Zoran Galic, a boszniai határőrség parancsnoka a Nezavisne Novine című napilappal.

Képeken tűnt fel a Nokia 7.2

NapiDroid
-
  Tegnap 20:40 Mobiltech

Amint azt tudjátok, a HMD Global által újragondolt Nokia idén tiszteletét teszi a berlini IFA kiállításon, szeptemberben pedig új modelleket dob piacra. Egyelőre nem jelentették be, mely telefonokkal készülnek, de ezek közül az egyik vélhetően a Nokia 7.2 lesz. A szóban forgó készülékről nemrégiben napvilágra került néhány renderelt kép. A renderek

Gamescom 2019 - több mint 18 év után visszatér a Comanche sorozat

GameStar
-
  Tegnap 20:40 Gaming

A bejelentést hozó előzetes mellett egyből belepillanthattunk a játékmenetbe is.

Orvosvári Zsolt: “Ez fontosabb, mint az Nb2-es focicsapatok stadionjának hűtése”

OLKT
-
  Tegnap 20:21 VéleményStadion

Ahogyan tudvalevő, a kórházi műtők 33 százalékában, az intenzív osztályok 41 százalékában, a betegszobák 98 százalékban nincs hűtés. Orvosvári Zsolt, az Ágyat az anyukáknak akció szervezőjének jóvoltából már került egy klíma a Bethesda kórház égési osztályára és a folyamat még nem állt meg. „A klímások ismerik egymást. Ezzel a céggel...

Több mint meggyőző a Need for Speed Heat első gameplay videója

Ahogyan az várható volt, az Electronic Arts a gamescomon megvillantotta a Need For Speed Heat első videóját, ami jócskán tartalmaz gameplay elemeket is, és bizony meg kell vallani, eddig bőven ígéretes a játék. Kvázi egy gyorstalpalónak is betudható az alant látható kedvcsináló, ami lépésről lépésre vezet minket végig az al...

Több, mint százezer külföldi szavazhat az őszi önkormányzati választáson

Szavazati joga van még a magyar lakcímmel rendelkező bevándorlóknak, menekülteknek, letelepedettknek is.

"Ez fontosabb, mint az NB2-es focicsapatok stadionjának hűtése"

Hírklikk
-
  Tegnap 18:18 BelföldStadion

Ahogyan tudvalevő, a kórházi műtők 33 százalékában, az intenzív osztályok 41 százalékában, a betegszobák 98 százalékban nincs hűtés. Orvosvári Zsolt, az Ágyat az anyukáknak akció szervezőjének jóvoltából már került egy klíma a Bethesda kórház égési osztályára és a folyamat még nem állt meg.

Amerikai veteránok Mezőberényben - a legidősebb autó több mint 70 éves

Behír
-
  Tegnap 17:48 Belföld

Mezőberény várossá válásnak 30. évfordulója és Szent István napja alkalmából négynapos ünnepséget rendez a Békés megyei város. A programsorozat részeként hétfőn délelőtt veterán amerikai autók vették birtokba a város utcáit.

Szemfényvesztés: Jóval többet fizetünk a gázért, mint kellene

Az európai tőzsdei gázár harmadára esett egy év alatt.

Megint mást mondott Trump, mint amit Washington cselekszik

Napi
-
  Tegnap 17:04 Infotech

Az Egyesült Államok további kilencven napra felfüggeszti a Huawei Technologies kínai mobilhálózati gyártó elleni embargót - jelentette be Wilbur Ross amerikai kereskedelmi miniszter a Fox Business Network hírtelevízióban.