Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 51 hír

Gurmai Zita: A nők és a gyermekek védelmét a karantén sem áshatja alá

Az Európai Szocialista Párt Nőszervezetének az elnöke arról ír, hogy az összezártság növeli a családon belüli bántalmazást.

Nők a Parlamentben: Igen a járvány megállítására, nem a teljhatalomra

Orbán Viktor még ebben a nehéz helyzetben is hatalma totális kiterjesztésén és újabb ellenségkép gyártásán mesterkedik.

5+1 kínos szituáció, amikor nőként megalázod magad

Bien
-
  Ma 07:31 Életmód

Pedro Calderon mondta: ,,Soha a nőkről csúnyán ne beszélj, nincs olyan alantas asszonyi személy, aki ne volna méltó tiszteletre: hisz asszony nélkül...

Híres nők, akik nem annyira reklámozzák, pedig igazán sportos testük van

Joy
-
  Ma 05:16 Bulvár

Mind tudjuk, hogy Jennifer Anistonnak vagy éppen Gal Gadotnak szuper alakja van, de rajtuk kívül is akar pár híresség, aki ennek a klubnak tagja - csak eddig nem feltétlenül tudtad róluk!

Mit gondolnak igazából a férfiak a rövid hajú nőkről? Megkérdeztük őket!

Bien
-
  Tegnap 16:31 Életmód

Te is gondolkodtál már azon, hogy levágasd a hajad rövidebbre? Esetleg elbizonytalanított, hogy a férfiak biztosan csak a hosszú hajat kedvelik,...

Híres nőknek öltözteti a kisbabáját az anya

NLC
-
  Tegnap 14:49 Színes

A kislánya nem igazán tudja, miről van szó, de élvezi, hogy anyukája női ikonoknak öltözteti be.

Hogyan időzíthető optimálisan a nők kedvezményes nyugdíjának igénylése?

Lokál
-
  Tegnap 12:21 Belföld

Az egyik legtöbb fejtörést okozó probléma a kedvezményes nyugdíjra jogosultságot szerzett hölgyek számára az, hogy mikor érdemes igényelniük ezt a kedvezményes nyugellátást. Amint teljesülnek a nők kedvezményes nyugdíja feltételei, célszerű haladéktalanul igényelnie a nyugellátást annak a hölgynek, akinek a személyes helyzete…

Másként hat a nőkre és a férfiakra a sok telefonálás

Női NetCafe
-
  Tegnap 08:39 Életmód

Manapság, amikor egyetlen gombnyomás segítségével az egész világ elérhető, azt hinnénk, állandóan közelebb érezhetjük magunkat másokhoz. A Kent Egyetem friss kutatása szerint ugyanakkor ez korántsem így van: épp ellenkezőleg, telefonjaink miatt épp az történik, hogy – nemünktől és telefonhasználati szokásainktól függően – nehezebben…

Sérelemdíj jár a közmunkás nők molesztálásáért

Napi
-
  Tegnap 07:55 Belföld

A kis település polgármestere női mivoltukban sértegetett három közmunkást, a bíróság sérelemdíj megfizetésére kötelezte. Az ügyben szerephez jutott a sérelmet szenvedettek kiszolgáltatottsága is.

Sürgősségi pénzzel segíti az olasz kormány a rászorulók élelmiszer-vásárlását 

Róma - Éreztetni akarják az állam konkrét segítségét. A nemzeti szolidarítási alapból utalnak át a településeknek.

Mindig van lecsós nokedli - Kalla Éva az irodalommal bontaná az előítéleteket

Népszava
-
  20.03.28 17:03 Vélemény

„A nagy átlag számára a cigányok még mindig analfabéták” – mondja Kalla Éva író, a nemzetközi Romani Film Fest és az Országos Roma Írótalálkozó szervezője. Pedig a cigány kultúra nemcsak folklórból, zenéből és képzőművészetből áll. Komoly irodalma van: a klasszikustól a kortársig elképesztően széles a skála.

Akik fütyülnek a nőkre: az orosházi Simon Bogi a főszerepben

Beol
-
  20.03.28 14:08 Belföld

A tévénézők ismerős, orosházi arcot fedezhetnek fel, ha szombaton 21 órakor az M5 csatornára kattintanak és az Én és a kisöcsém című zenés darabot Simon Panna Boglárka főszereplésével megnézik.

„Be kellett ismernem, hogy nem bírom el, és ez teljesen oké” – erős, független nőként a karanténban

„Félni oké. Szorongani oké. Ha fáj, ha rettegsz, ha hiányoznak a barátaid és a családod, az is oké. Emberek vagyunk. És ez most körvonalazódik igazán.”

Nők a pult mögött: Maszkban is mosolyogva

Vaol
-
  20.03.28 12:30 Megyei

Nekik nincs home office, sőt: hetek óta erejükön felül teljesítenek, hogy ne álljon meg az élet. Gyógyítanak, kenyeret sütnek, kiszolgálnak, kézbesítenek, elviszik a szemetünket. Frontvonalban című sorozatunkban a veszélyhelyzetben is nap mint nap helytálló emberekről írunk – tiszteletünk és köszönetünk jeléül.