Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A DK szerint a kormány "suttyomban" növelte az idősotthonok térítési díjait

A korábbi haviról napi elszámolásra tért át ez évtől, ami azt jelenti, hogy az idősotthonok lakóinak éves szinten átlagosan 30-40 ezer forinttal kell többet fizetniük ellátásukért.

Orbán Viktor levélben kívánt bölcsességet és áldott szolgálatot Kovács Gergelynek

Püspökké szentelték, és az erdélyi római katolikus főegyházmegye élére állították Kovács Gergelyt.

Orbán Viktor bölcsességet és áldott szolgálatot kívánt Kovács Gergely érseknek

A miniszterelnök Márton Árontól vett idézettel kezdte levelét. Mérföldkőnek tekintette, hogy a nemzeti összetartozás évében új érsek lép a főegyházmegye élére.

Most Orbán lesz a Föld megmentője?

„Orbán Viktor akkora zöld fordulatot vett, mint amennyire kommunistából liberális, majd álnemzeti lett” Tette mindezt néhány hónap alatt. Nunkovics Tibornak már kedden sikerült összehoznia a hét legütősebb beszólását. A Jobbik politikusa Orbán váratlan fordulatára reagált, méghozzá egy elég erős közleményben: Klíma-migránsok, azaz “kligránsok”…

Trump szépen beígért az amerikai farmereknek

Az ok, a kínai vásárlások kisebb mértékűek a tervezettnél.

Orbán Viktor levélben kívánt bölcsességet és áldott szolgálatot Kovács Gergelynek

A miniszterelnök levelét Semjén Zsolt olvasta fel a felszentelési ceremónia végén.

Durván diszkriminálnák az amerikai dolgozók egy jelentős részét

Lassan egy évtizede próbálkoznak amerikai cégek azzal, hogy dohányzási tilalomhoz kötik a munkavállalást. Az intézkedéseket a dohányzásellenes aktivisták üdvözlik, míg egyes jogvédő szervezetek kifejezetten aggályosnak tartják.

Betyár jó lett a magyar Zorro, amerikai piacra vele!

Nerdblog
-
  Ma 13:19 Könyv

Az utóbbi évek grandiózus képregényes projektjeinek egyik legszimpatikusabb hazai képviselője számomra egyértelműen „a magyar Zorro” volt! Vagyis a GooBo kiadó hivatalos Zorro-folytatása (remake-je? rebootja? spin offja? előzménysztorija?), amiben visszatér gyerekkorunk kedvenc kackiás bajszú kardforgatója, Don Diego de la Vega, és…

Botrányvideó: Néma csendbe merevedtek a parlamentben, amikor Bősz Anett lebuktatta Orbánékat

BalraMagyar
-
  Ma 13:02 Vélemény

Fiúk lebuktatok, nem kicsit, hanem nagyon. Bősz Anett a Magyar Liberális Párt elnöke, aki nemrégiben csatlakozott a Demokratikus Koalíció frakciójához egy rövid 2 perces hozzászólást tett a parlamentben. Ebben a két percben azonban bizonyítékokat szolgáltatott Orbánék egyik legnagyobb hazugságára. A Fidesz padsoraiban néma csendbe…

A WHO szerint problémás, hogy koronavírusos beteget "kapcsolat nélkül" is találtak

A másik aggasztó veszély, hogy a járvány kiterjedhet olyan országokra is, ahol fejletlen az orvosi ellátás.

Politika Kíméletlen bosszút álltak a 17 éves fiatalon, aki rapdalban tolvajozta le Orbánt

OLKT
-
  Ma 12:53 Vélemény

Nagy visszhangja volt a napokban, hogy a 17 éves Kislőrincz Dávid, a fóti gyermekotthon egyik lakója közzétett egy rapszámot, amiben kíméletlenül kiosztotta Orbán Viktort. A dalban olyanat mondott, mint „A Szobámban Nem Zakatol Kisvasút // A Kép A Szüleimről Már Megfakult. // 40 Hektárt És Három Tavat Nyúlnál Le Tőlünk // Plusz A Kamat.” vagy…

F1: A többiek jelenleg gyorsabbak nálunk – Binotto

A Ferrari csapatfőnöke, Mattia Binotto megosztotta, most kevésbé optimista, mint egy évvel ezelőtt az első teszthetet követően, a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel azonban pozitívabban nyilatkozott az SF1000-esről.

Nagyon aggódik a Who a koronavírus miatt: ez jelenti szerintük a legnagyobb veszélyt

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) aggódik az olyan koronavírusos megbetegedések miatt, amelyeknél nem mutatható ki egyértelmű kapcsolat a járvánnyal, bár Kínán kívül viszonylag kicsi az ilyen esetek száma - írta szombaton a szervezet főigazgatója a Twitteren.

Az Edda közpénzből támogatott amerikai turnéjának kormányzati célja van

Zsúrpubi
-
  Ma 12:33 Belföld

Nem véletlen kényszerülnek a magyar adófizetők az Pataky Attiláék amerikai turnéjának finanszírozására: a Fidesz célja, átvenni az ellenőrzést az amerikai magyar szervezetek fölött.

Hét nap, hét gabona – régi korok szerint a böjt

Boon
-
  Ma 12:30 Életmód

Régen, a gabonáknak megvolt a saját napjuk.