Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 82 hír

Álomfunkció jött az Apple laptopjaihoz, segít megvédeni az akkumulátort

HVG
-
  Ma 08:33 Infotech

A macOS legújabb, 10.15.5-ös frissítésébe egy olyan funkció is bekerült, amivel kitolható az akkumulátor üzemideje.

Hamarosan itt az Apple AirPods Studio fejhallgatója

Origo
-
  Tegnap 19:43 Infotech

Állítólag még az idei első félévben befut az Apple első saját fejhallgatója, az AirPods Studio.

Miközben párja énekelt a zuhany alatt, agyonverte öthónapos gyermekét

BorsOnline
-
  Tegnap 19:00 Életmód

Mindössze negyed órára hagyta egyedül gyermekét új partnerével, aki azzal védte magát, hogy párja mindenből túl nagy ügyet csinál.

Nagyvállalati szocializmus: 9 milliárd euróval dobja meg a német kormány a Lufthansát

BitcoinBázis
-
  Tegnap 16:12 Gazdaság

A Deutsche Lufthansa AG negyed évszázaddal ezelőtti komplett privatizációja után a német kormány újfent kisebbségi tulajdonosává válik a társaságnak annak

Ennyivel dobja meg a családi büdzsét a gyermek érkezése

Egy gyermek érkezése jelentősen növeli a családi kiadásokat. Az időszakos kisebb költségek mellet, mint élelem, babaruhák vagy pelenka, meg kell említenünk a drágább kiadásokat is, mint babakocsi, kiságy vagy pelenkázóasztal.

Chile: robban a járvány, miközben az éhség az utcára hajtja az embereket

Delina
-
  Tegnap 12:15 Életmód

Automata fegyverekkel felszerelt katonák özönlötték el a chilei főváros, Santiago több munkások és középosztálybeliek lakta negyedét, miután a hétfőn az El Bosqe negyedben kezdődött zavargások az éjszaka is folytatódtak.

Ne dobja ki a régi számítógépét, jól használható lesz, ha telepít rá Lubuntut

HVG
-
  Tegnap 11:33 Infotech

Linux vagy Windows? A vélemények megoszlanak, mindkét tábornak vannak érvei és ellenérvei. Az viszont vitathatatlan, hogy ha egy régi, mondhatni idejétmúlt hardverről van szó, ott inkább egy linuxos rendszernek van létjogosultsága.

Semmi sem lesz olyan, mint korábban: így változnak az Apple Store-ok

HVG
-
  Tegnap 10:03 Infotech

A koronavírus-járvány szinte mindent a feje tetejére állított, és arra is felkészülhetünk, hogy a levonulása után sem térhetünk vissza többet a régi kerékvágásba. Az Apple is újra gondolta, milyenek legyenek fizikai üzletei a nyitás után.

Döbbenet: ráuszította a kutyáját a rendőrökre egy részeg férfi Debrecenben, miközben folyamatosan szidalmazta őket

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség gyorsított eljárásban állítja bíróság elé azt a szabolcsi férfit, aki a kutyájával támadt jogszerűen intézkedő rendőrökre.

Tömegek vonultak az utcára Brazíliában, miközben tombol a járvány az országban

ATV
-
  Tegnap 07:09 Külföld

Betiltotta a beutazást az Egyesült Államokba Brazíliából Donald Trump amerikai elnök. A Fehér Ház így akarja megakadályozni, hogy külföldiek további fertőzéseket hurcoljanak be Amerikába. Közben a dél-európai országokban tovább enyhítettek a korlátozásokon.

Miközben Orbán szerecsenmosdatja Káslert, per indul az Emmi ellen

Pert indít a Helsinki Bizottság az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) ellen, amiért megtagadták annak a dokumentumnak a kiadását, amelyben Kásler Miklós felszólította a kórházak vezetőit a kórházak részleges kiürítésére.

Pletykarovat: Apple Glass, fülhallgató nélkül érkező iPhone 12, és felbukkant egy alaplap is

Szifon
-
  20.05.25 17:56 Mobiltech

Még nyár sincs, de az őszi termékek kapcsán rengeteg információ folyik be minden irányból. Úgy tűnik, hogy az Apple kivenné a Lightning-csatlakozós EarPods-t az iPhone 12 dobozából, hogy ezzel növelje az eladásokat. Emellett kiszivárgott az új telefon alaplapja is és néhány adatról lerántották a leplet az Apple szemüveggel kapcsolatban. Amikor…

Koronavírus: így fertőz a veszélyérzet, miközben azt hisszük, racionálisan döntünk

Portfolio
-
  20.05.25 16:58 Gazdaság

Aki a hírgyártásban dolgozik, gyorsan megtanulja, hogy szörnyű hírekkel lehet a legtöbb ember figyelmét felkelteni. Tömegszerencsétlenségek, természeti katasztrófák, családi tragédiák – az ilyen történésekre ösztönösen extra figyelmet fordítunk. Ennek azonban nem valamiféle perverzió az oka, és nem is a sokat kárhoztatott média. Az evolúciós…

Az Apple iOs 14 már most iPhone biztonsági kockázatot jelenthet

Player
-
  20.05.25 12:55 Mobiltech

Kiszivárgott az Apple iOs 14 operációs rendszerének kódja, és ezzel igen komoly nehézségek elé néz a vállalat. A rendszerről először a júniusi Wwdc konferencián beszéltek volna, de a februári szivárgás óta, Dumbledore professzor halhatatlan szavaival élve: mindig, minden órában, valószínűleg ebben a percben is, sötét erők ostromolják az iOs…

Pletykarovat: új iPad modellek és Apple szemüveg

Szifon
-
  20.05.25 08:31 Infotech

A napokban három forrásból is futottak be pletykák az Apple terveiről egészen 2022-ig előre. Ming-Chi Kuo, Jon Prosser és egy állítólag megbízható, de anonim Twitter fiók is felfedte titkait pár új iPaddel és az Apple szemüveggel kapcsolatban. Kezdjük a TF International Securities sztárelemzőjével, Ming-Chi Kuo-val, aki mint mindig, most is…