Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Orbán megszólalt a Borkai-ügy kapcsán!

A Hír Tv Exkluzív interjút készíthetett Orbán Viktorral a Fidesz Balatonalmádiba kihelyezett kétnapos frakcióülésén. A csatorna honlapjára felkerült bejátszásban Orbán állításainak többségét a Hír Tv riportere foglalja össze, így tőle lehet megtudni, hogy az önkormányzati választást megnyerte a Fidesz, de érzékeny veszteségeket szenvedett el,…

Orbán Viktor: “Együtt kell működnöm Karácsony Gergellyel”

A HírTV készített interjút Orbán Viktor miniszterelnökkel a választást követően. Meglepő, de az interjú hasonított egy rendes interjúra, voltak benne aktuális és fontos kérdések. Ennél is meglepőbbet mondott Orbán Viktor. Igaz, a Borkai-ügy miatti fiaskó részben hozzá is köthető, mert végül sajtóinformációk szerint ő nem  akarta, hogy Borkai már a

Orbán: A Tarlóssal kötött megállapodások érvényben maradnak

A miniszterelnök a HírTV-nek beszélt az önkormányzati választásokról és a Borkai-ügyről is.

Orbán Viktor máris üzent a magyar családoknak

A Fidesz-KDNP kihelyezett frakcióülésén nyilatkozott a HírTV-nek Orbán Viktor miniszterelnök, értékelve az önkormányzati választásokat is, de nem ez volt a legérdekesebb az interjúban.

Orbán Viktor: Továbbra is érvényes a fővárosi egyezség

Az önkormányzati választásokat a Fidesz megnyerte, de érzékeny veszteségeket szenvedett több városban — mondta Orbán Viktor miniszterelnök a kormánypártok kihelyezett frakcióülése előtt.

Orbán Viktor: Az önkormányzati választást a Fidesz nyerte

A miniszterelnök exkluzív interjút adott a Hír Televíziónak Balatonalmádiban, a kormánypártok kihelyezett frakcióülése előtt.

Orbán: ugyanolyan bátor és magabiztos kormányzást szeretnék látni, mint az előző kilenc évben

Az új főpolgámesterrel együttműködést akarnak, az előző vezetéssel kötött megállapodások érvényben maradnak - mondta. A Borkai-ügyről és a kormány előtt álló feladatokról is beszélt.

Orbán: Van, ami nálunk nem fér bele, ezért Borkai Zsolt elhagyta a Fideszt

Orbán Karácsonyról is beszélt egy exkluzív interjúban, ahol azt mondta, együtt fognak működni.

Lehetséges, hogy Orbán Viktor nem tart beszédet október 23-án

Nincs nyoma a miniszterelnöki beszédnek az október 23-i hivatalos, állami ünnepségek programjában - vette észre a 444.hu.

Orbán: Borkait nem tudtuk lemondatni

Befolyásolhatták az önkormányzati választások eredményét a Borkai Zsoltról nyilvánosságra került felvételek – mondta a Hír Televíziónak adott nyilatkozatában Orbán Viktor. A miniszterelnök megfogalmazása szerint „mindenkit megérint az ilyesmi, hiszen mindenkit megdöbbent és megráz, ezért valamilyen hatást biztosan kiváltott”.

Orbán Viktor: Ugyanolyan magabiztos kormányzást szeretnék látni, mint az előző kilenc évben

A miniszterelnök ugyanolyan bátor és magabiztos kormányzást szeretne látni, mint az előző kilenc évben. Orbán Viktor a Hír Tv-nek szerdán Balatonalmádiban, a kihelyezett Fidesz-frakcióülés helyszínén adott nyilatkozatában azt is elmondta, hogy változatlanul érvényben tartja azokat a megállapodásokat, amelyeket az elmúlt időszakban Tarlós…

Orbán Viktor végre elmondta véleményét a Borkai-botrányról

Eddig csak közvetve utalt rá, a választókra bízta a döntést. A Hír TV-nek végre nyilatkozott a Borkai-ügyről a miniszterelnök. Orbán Viktor azt mondta, a választások eredményét befolyásolhatták a győri polgármesterről, Borkai Zsoltról nyilvánosságra került felvételek. Bár nem feladata, hogy egyetlen magyar ember, vagy akár politikus…

Orbán: A Fidesz nyert, de érzékeny veszteségeket is szenvedett

A kormányfő szerint világossá kell tenni, hogy bizonyos dolgok „nem férnek bele” a Fideszben.