Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 363 hír

“Libsi hallgatókról” posztol az SZFE vezetése – Itt a Kollégiumi Bizottság közleménye

Az SZFE új vezetése a Facebookon publikálta Pesti Srácok egyik „leleplezését”, amelyben elhangzik a “libsi SZFE”, “tüncikéző SZFE-hallgatók” illetve „forradalmast játszók” kifejezés.

A szaktárca a nemzetiségi iskolák távoktatását oktatóvideókkal segítené

ma7.sk
-
 Tegnap 21:50Határtalan

Pozsony/Buzita/Szepsi. Oktatóvideókkal segítené a nemzetiségi iskolákban tanuló diákok távoktatását az oktatásügyi minisztérium.

A diákok öngyilkosságainak hatására nyithatnak újra az iskolák Las Vegasban

Liner
-
 Tegnap 21:33Külföld

A tinédzserek bizonyítottan nehezebben élik meg a bezártságot, amelynek következtében egyre többen döntenek úgy, hogy saját kezükkel vetnek véget az életüknek.

Szigorúbb utazási szabályokat javasol az Európai Bizottság

Az unión kívüli országokból csak az indulás előtt 72 órával elvégzett negatív teszttel lehetne belépni, 10 és 14 nap közötti karanténkötelezettséget vállalva, továbbá megtiltanának minden nem elengedhetetlennek minősülő utazást az unión belül.

A brit vírusmutációt is vizsgálja a magyar hatóság

A vakcinafejlesztés szempontjából fontos lehet a brit vírusmutáció vizsgálata a Nemzeti Népegészségügyi Központban (NNK) – mondta a kutatás laborvezetője hétfőn az M1-en.

A szabadkai Paulinum iskolanapja

Iskolanappal és búcsúval ünnepelte a Pálfordulót a szabadkai Paulinum Püspökségi Klasszikus Gimnázium és Szeminárium. A rendezvényen megemlékeztek Szent Pál apostolról, 

Februártól visszaengedné az iskolába az érettségizőket a Mi Hazánk

ATV
-
 Tegnap 18:37Belföld

Dúró Dóra a Facebook-oldalán foglalta össze, hogy a Mi Hazánk a vendéglátóhelyek és az edzőtermek újranyitása mellett szeretné elérni, hogy február elsejétől az érettségire készülő évfolyamok is térjenek vissza a tantermi oktatás keretei közé.

Az Európai Bizottság elnöke behajtja az elmaradt oltóanyagokat: erre szólította fel a vakcinagyárat

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke felszólította az AstraZeneca oltóanyaggyártó vállalat vezérigazgatóját az unióval kötött szerződésekben foglaltak teljesítésére és a koronavírus elleni vakcina kiszállításának felgyorsítására – jelentette be a testület illetékes szóvivője hétfőn.

Szigorítana az utazási szabályokon az Európai Bizottság

Továbbra is megkövetelnék a negatív tesztek felmutatását határátlépésnél.

Nem véletlenül vizsgálja az NNK a mutálódott brit vírust

A Nemzeti Népegészségügyi Központban több nagyon fontos kutatás is zajlik, ami nem egy területen hozhat áttörést.

Szabad vakcinaválasztást követel és parlamenti bizottságokkal számoltatná el a kormányt az ellenzék

A szabad vakcinaválasztást törvénnyel kellene biztosítani a DK szerint. Hat ellenzéki párt parlamenti bizottságokkal vizsgálná a kormány járványkezelését.

Az Európai Bizottság elnöke az AstraZeneca orrára koppintott

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke hétfőn telefonbeszélgetés keretében felszólította az AstraZeneca oltóanyaggyártó vállalat vezérigazgatóját az unióval kötött szerződésekben foglaltak teljesítésére és a koronavírus elleni vakcina kiszállításának felgyorsítására - jelentette be a testület illetékes szóvivője hétfőn az MTI szerint.

Keményen szigorítana az Európai Bizottság az utazási szabályokon

Minden, nem elengedhetetlennek minősülő utazást megtiltanának az unión belül.