Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 199 hír

A kabátzsebből lopta ki a telefonokat – a rendőrök keresik

A kabátzsebből lopta ki a telefonokat – a rendőrök keresik Budapesti Rendőr-főkapitányság2021. 01. 27., sze - 08:05 A X. kerületi rendőrök keresik ezt a nőt.

Felválthatja-e a közösségi autózás a saját autó birtoklását?

Foggal körömmel ragaszkodunk a saját autóhoz, pedig elképzelhető, hogy alternatív közlekedési módokkal, például az autómegosztókkal jobban járnánk.

Sokkal könnyebb eladni egy elektromos autót, mint egy benzinest

autopro
-
 Ma 07:22Gazdaság

Magyarországon körülbelül egy hónappal gyorsabban lehet eladni egy villanyautót, mint egy tradicionális hajtású négykerekűt.

Újabb elektromos töltőkkel bővült a Mol Plugee hálózata

A Mol 14 elektromos töltővel – köztük három balatonival – bővítette hazai töltőhálózatát, így a vállalat már 71 elektromos töltőt üzemeltet országszerte. A társaság keddi közleménye szerint a NEXT-E projekt részeként az elmúlt hetekben a legforgalmasabb autópályák mentén telepítettek elektromos töltőket, így az M1-M7 bevezető szakaszán…

Elektromos, autonóm modelleket dob piacra a vietnámi VinFast

A VinFast 3 elektromos crossovert dob piacra Észak-Amerikában és Európában.

Göteborg öt hónapig teszteli az autonóm elektromos tömegközlekedést

Göteborg városa és a Västtrafik helyi tömegközlekedési hatóság, öt hónapos tesztbe kezdtek, melynek célja egy új mobilitási megoldás, az autonóm elektromos busz-szolgáltatás beindítása.

Elektromos autó a jövőből: A múltból ötletelt a gyártó

Múltidéző, mégis modern az igényes anyagokból felépített műszerfal. A parafa használata eredeti ötlet.

Autóból szemelték ki áldozatukat – a rendőrök két férfit elfogtak, harmadik társukat keresik

A nyomozók a három férfit pár napon belül azonosították, H. Dánielt januárt 24-én, míg P. Mártont január 25-én a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály és a Pásztói Rendőrkapitányság egységeinek közreműködésével elfogták.

Bemutatkozik az elektromos Peugeot Partner kisteherautó

A PEUGEOT az egyik első olyan európai autógyártó, amely teljes körű elektromos kishaszongépjármű kínálattal áll rendelkezésre, ily módon erősítve jelenlétét a haszongépjármű-piacon.

Joe Biden elektromos autókra cseréli az amerikai kormány járműparkját

Joe Biden elnök megkezdi azt a folyamatot, hogy fokozatosan megszüntesse a szövetségi kormány hagyományos üzemanyaggal hajtott járműveinek használatát, és felváltsa azokat villamos energiával működő járművekkel, ergo elektromos autókkal. A bejelentés annak az ígéretnek a teljesítése, amelyet Biden a kampány nyomvonalán tett

Visszahívják a Mercedes Benz elektromos haszonjárműveit

Korrodálódhat az akkumulátorház, ami az autó mozgásképtelenségét eredményezheti, és akár tűzhöz is vezethet.

Már 71 elektromos töltőt üzemeltet a MOL Plugee országszerte

A Mol 14 elektromos töltővel bővítette hazai töltőhálózatát, így a vállalat már 71 elektromos töltőt üzemeltet országszerte.

Újabb elektromos töltők autópályáknál

A Mol 14 elektromos töltővel bővítette hazai töltőhálózatát, így a vállalat már 71 elektromos töltőt üzemeltet országszerte.

Szolnok Családbarát munkahelyét keresik

Szoljon
-
 Tegnap 16:30Belföld

A korábbi évekhez hasonlóan, Szolnok önkormányzata idén is meghirdeti a Szolnok Családbarát Munkahelye elnevezésű pályázatot.