Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 196 hír

Mitológia autókkal: Herculestől kaphat elektromosságot a Titan

Görög mitológia latin módra a japánoktól az amerikaiaknak. A teljes anyag Mitológia autókkal: Herculestől kaphat elektromosságot a Titan címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.

Lada Niva elektromosítás indul Floridában

Aki egyszer belekóstol a villanyautózásba, nem tud többé leállni. A teljes anyag Lada Niva elektromosítás indul Floridában címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Keresik megyénk elismerésre méltó önkénteseit

Teol
-
 Ma 15:30Megyei

Díjazni akarja az önkéntesek legjobbjait a Lakható Szekszárdért Közhasznú Egyesület Tolna Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Háza.

Használhatók az elektromos töltők

A Győr-Szol Zrt. arról tájékoztatta a közlekedőket, hogy a Dr. Petz Lajos Parkolóházban az elektromosautó-töltők díjfizetéses rendszerűvé átépítése befejeződött, a parkolóház töltői már használhatók. A töltőpontok használatáról és díjairól a helyszínen kihelyezett információs táblák adnak tájékoztatást. A töltés a töltőpontokat üzemeltető Parkl Kft

Halálos baleset szemtanúit keresik Szegeden

Biciklist ütöttek el az egyik kereszteződésnél.

Halálos balest szemtanúit keresik Szegeden

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 06010/3583/2020. bűnügyi számon folytat nyomozást halálos közúti baleset gondatlan okozása vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen- értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Eltűnés miatt keresik Imre Renátát

A dunaújvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Még mindig keresik az Év Szavát

Azt viszont megállapították, hogy az angolszász nyelvterületen is mindenki amatőr járványszakértőnek számít.

Lakodalmas klip sztárja lett a román oroszlán, keresik a rendőrök

Egy oroszlánt keres égre-földre a román rendőrség két, Bukarest környéki megyében - írja a Főtér. Az ügy egy videókliphez kapcsolódik, amelyet a török kesergőket idéző balkáni lakodalmas trashműfaj, a manele egyik jeles román képviselője, a Dani Mocanu névre hallgató művész egyik slágerlista-csúcsokat ostromló nótájához forgattak.

Covid: csak szűkkörű karácsony lehet idén a németeknél

MFor
-
 Ma 11:59Gazdaság

A német kormány a magánjellegű eseményeknél is tovább szigorít: maximum tízen találkozhatnak majd (plusz gyerekek) a karácsonyi ünnepek idején.

Az új akkumulátortechnológiának hála jön az 1000 kilométeres hatótávú Tesla elektromos kamion

Elképesztő mértékű fejlődés várható a legújabb akkumulátortechnológia jóvoltából a Tesla elektromos kamionjától, mely Elon Musk elmondása szerint könnyedén teljesítheti majd az 1000 kilométeres hatótávot. Bár a Tesla járművei keres

További szigorításokról döntöttek a németek

Meghosszabbítják és több ponton szigorítják is a koronavírus-járvány második hulláma miatt bevezetett korlátozásokat Németországban - jelentették be szerdán Berlinben.

A németek döntöttek: meghosszabbítják a korlátozásokat

A legtöbb munkahelyen kötelező a maszkviselés.

Jöhet az 1000 kilométer hatótávú elektromos Tesla kamion?

Elon Musk újabb információkat csöpögtetett a Tesla Semi-vel kapcsolatban és elmondta, hogy mit várhatunk a kamion hatótávolságával kapcsolatban.