Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Belgiumban hétfőtől újra kinyithatnak a kereskedelmi egységek

Belgiumban lassult a koronavírus-járvány terjedése, ezért hétfőtől újra kinyithatnak azok a kereskedelmi egységek is, amelyek nem alapvető árucikkeket árusítanak – jelentette be Alexander de Croo belga miniszterelnök a nemzetvédelmi tanács pénteki sajtótájékoztatóján. De Croo elmondta, hogy a boltok nyitvatartását szigorú feltételekhez kötik:…

Belgiumban hétfőtől újra kinyithatnak a kereskedelmi egységek

Belgiumban lassult a koronavírus-járvány terjedése, ezért hétfőtől újra kinyithatnak azok a kereskedelmi egységek is.

Bíróság elé állítottak egy német lelkészt, aki a genderlobbit kritizálta

Origo
-
 Tegnap 21:38Külföld

Korábban keresztényellenes feliratokkal rongálták meg a templomát és gyilkossággal fenyegették.

Elítélték a meleglobbit kritizáló német lelkészt

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 21:04Külföld

A férfi úgy fogalmazott az utolsó szó jogán: – Nem vagyok az a szörnyeteg, amit itt csináltak belőlem.

Lélektani határt lépett át a fertőzésszám Németországban

Átlépte az egymilliós határt a regisztrált fertőzöttek száma, a halálos áldozatok napi száma pedig új csúcsra emelkedett Németországban a koronavírus-járvány alakulásáról pénteken megjelent hivatalos adatok szerint.

Maradona korábbi stábja egységesen lemondott a Gimnasiánál

"Megértjük a döntést, ami bizonyítja az emberségét a csoportnak, amely kiválóan dolgozott Diego Maradona irányítása alatt" - közölte pénteken a klub. A segédedző Sebastián Méndez vezette a csapatot azóta, hogy Maradona november elején kórházba került, majd koponyaűri vérzés miatt megműtötték. Minden idők egyik legjobb…

A német Bundestag kiállt a kisebbségvédelmi európai polgári kezdeményezés mellett

A kormánypártok javaslatára egyhangúlag elfogadott határozatban állt ki a német szövetségi parlament (Bundestag) pénteken az őshonos európai kisebbségek jogainak európai uniós(EU-) szintű védelmét sürgető Minority SafePack európai polgári kezdeményezés (MSPI) mellett.

Albont meglepte a baleset, az anyagi kár jelentős

Nagy balesettel zárta a Forma-1-es Bahreini Nagydíj pénteki edzésnapját Alex Albon. A thai pilóta szerencsére nem sérült meg, autója azonban jócskán összetört. Azt mondja, váratlanul érte őt a hirtelen megszűnő tapadás. Christian Horner jelentős anyagi kárról beszél, a motor azonban szerencsére nem sérült.

Albont meglepte a tapadáshiány, az anyagi kár jelentős…

Sem a kanyarból, sem a hibájából nem tudott rendesen kijönni Alexander Albon, így egy látványos bukással zárta a bahreini második szabadedzést. Az anyagi kár jelentős.

Maradona korábbi stábja egységesen lemondott utolsó csapatánál

A klub játékosai kérték a hétvégi bajnoki mérkőzés elhalasztását.

Nunkovics: a Fidesz nemet mondott a munkavállalók megsegítésére

Ez a lényeg
-
 Tegnap 18:24Vélemény

Orbánéknak nem kellett az esztergomi képviselő és a Jobbik javaslatcsomagja. Szerintük nincsen semmi probléma, vagy ha van, azt már ők régen megoldották.

Kásler: a lakosság fegyelmezetlenségének köszönhető a második hullám berobbanása

Kásler Miklós Facebook-videójában arról beszélt, hogy a lakosság fegyelmezetlenségének köszönhető a második hullám ilyen fokú berobbanása – szúrta ki a 444.hu. Szerinte a kormány "mindig a fertőzés adott állapotának megfelelő, rugalmas intézkedéseket hozott, amiknek egyetlen egy kritikus pontja volt, hogy azokat be kellett tartani. Sok…

Mi lesz így a Brexittel? Továbbra is jelentősek a nézetkülönbségek

Az Egyesült Királyság és az Európai Unió közötti jövőbeni kapcsolatrendszerről szóló tárgyalásokon továbbra is jelentősek a nézetkülönbségek – közölte pénteken Michel Barnier, az EU főtárgyalója, hozzátéve: az uniós tárgyalódelegáció egyik tagjának pozitív koronavírustesztje miatt felfüggesztett brüsszeli tárgyalások a belga…