Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 458 hír

Németh Csilla cukorbetegségéről mesélt követőinek

iFaktor
-
 Ma 12:00Életmód

A népszerű hazai YouTuber, Németh Csilla vasárnapi vlogjában őszintén mesélt követőinek a cukorbetegségével kapcsolatos problémáiról és érzéseiről. Az influenszer betegségét roppant támogatóan fogadták rajongói és elmondásra szerint, Csilla rengeteg erősítést kapott tőlük. Most, hogy Csilla felfedte betegségét tervezi, hogy a…

Járványhelyzet: továbbra is zajlanak a szervátültetési programok itthon

A koronavírus-járvány elleni szigorú intézkedések betartása mellett működnek a szervátültetési programok Magyarországon - közölte Mihály Sándor, az Országos Vérellátó Szolgálat transzplantációs igazgatója szerdán az M1 aktuális csatornán.

Készül a munkaerőpiaci „migránsprémium” Németországban

888.hu
-
 Ma 11:21Vélemény

Berlin 35 százalékos migránskvótát vezethet be a közszférában.

Továbbra is hiánycikk a HPV elleni vakcina

Február végéig biztosan nem lesz elérhető a patikákban az MSD Pharma Hungary Kft. által gyártott humán papillómavírus (HPV) elleni védőoltás - közölte a gyógyszercég az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézettel.

Továbbra is vezet a Fidesz, az aktív szavazók között nagy előnnyel

A kormánypártok 52 százalékot érnének el a Nézőpont Intézet szerint, ha most vasárnap tartanák a választásokat.

Volt egy F1-es ajánlata Magnussennek, de nemet mondott

Formula
-
 Ma 10:43Forma1

A dán pilótának lehetett volna maradása a mezőnyben: de mivel a csapat, amely érdeklődött iránta, gyengébb volt a Haasnál, nem kért belőle.

Továbbra is szabadon hirdethetik a véres múltú boszniai szállodát

Wellness hotelként működik ma egy épület, ami a boszniai háború alatti népirtás egyik fő helyszíne volt. Egy szálláshelyeket hirdető oldal azt mondta, nem tisztük történelmi kérdésekben állást foglalni, nem törlik a hirdetést.

Több ország is új utazási korlátozásokat vezet be. Mutatjuk, mi a helyzet Németországban, az USA-ban és az Egyesült …

Több ország is új utazási korlátozásokat vezet be annak érdekében, hogy megakadályozza a koronavírus fertőző mutációinak terjedését – tájékoztatott Martin Klus (SaS) külügyi államtitkár a közösségi oldalán.   Németország a légi közlekedés korlátozásán gondolkodik   Izrael január 31-ig leállította a nemzetközi repülőjáratokat és teljesen…

Orbán Viktor: a magyar kormány továbbra is a zéró tolerancia talaján áll

Orbán Viktor miniszterelnök a holokauszt nemzetközi emléknapján a legmagasabb elismerését fejezte ki Ronald S. Laudernek.

Nagyon meglepő dolgok derültek ki az AstraZeneca uniós vakcinaszállításáról - Ütik az asztalt a németek

Mi nem vállaltunk szerződéses kötelezettséget az EU felé a vakcina szállításokra, csak azt vállaltuk írásban, hogy "megteszünk minden tőlünk telhetőt" és azután tudjuk felpörgetni a havi 17 milliós adagról a szállításokat az EU felé, miután a brit átoltottság már kellően magas – gyakorlatilag ezt mondta egy nagyon hosszú interjúban kedden…

Koronavírus: továbbra is ezer felett van az új fertőzöttek száma országosan

Debrecen – Hajdú-Bihar megyében ismét százhoz közelít az új esetek száma, míg az országban 1004 új fertőzöttet találtak és elhunyt 85 beteg.

Koronavírus: továbbra is százhoz közelít az elhunytak száma országosan

Debrecen – Hajdú-Bihar megyében ismét százhoz közelít az új esetek száma, míg az országban 1004 új fertőzöttet találtak és elhunyt 85 beteg.

Kolozsváron továbbra is zárva tartanak az éttermek

A korábbi szabályozások értelmében zárva kell tartaniuk a vendéglők, kávézók beltereinek, illetve a kluboknak, szórakozóhelyeknek, előadótermeknek azokon a településeken, ahol a fertőzöttségi ráta meghaladja a 3 ezreléket.