Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Éjjeli műszakban is jár majd a metró

VG
-
  Ma 07:23 Gazdaság

A módosítás a karbantartást biztosan akadályozza, és az is kérdés, hogy van-e erre igény az utasok részéről.

Napsütéssel indul a nap, majd záporokban végződik

Kedden kezdetben kisüt a nap, változóan napos-felhős idő lesz jellemző, majd napközben egyre több felhő érkezik a térség fölé.

Rengeteg pénzt kért Trump a koronavírus elleni harcra

Donald Trump amerikai elnök 2,5 milliárd dollárt kért a kongresszustól a koronavírus elleni harcra – jelentette be hétfőn este a Fehér Ház.

Shane Tusup énekesként sokkolt a TV2-n

Újabb három megdöbbentő leleplezés történt a TV2 Nicsak, ki vagyok? - A rejtélyek színpada műsorában. A vasárbapi adásban ismét négy versenyzőt hallhattak a nézők.

Koronavírus: bukjuk az olasz utakat, nem adják vissza a pénzt az irodák

Ripost
-
  Ma 06:15 Belföld

Észak-Olaszországban szinte válságos helyzet alakult ki a koronavírus-járvány miatt. A magyar külügy nem tanácsolja, hogy oda utazzunk, de a már befizetett utakra nem jár vissza a pénz.

Napsütés, majd eső vár ránk a mai napon

Ugytudjuk
-
  Ma 06:08 Megyei

Fázni nem fogunk, az biztos.

Ez a baj azzal, ha pénzt csinálsz a gyerekedből az Instagramon

WMN
-
  Ma 06:00 Életmód

Igenis létezik gyerekmunka Magyarországon… de nem csak úgy, ahogy először gondolod. Gyerekjogvédő szerzőnk egy friss „celebbotrány” kapcsán akadt ki a gyerekeikből pénzt csináló Insta-celebekre. Teljes joggal.

Elég sokat változtak az amerikai sugárhajtású vadászgépek bő 70 év alatt

Player
-
  Ma 05:30 Infotech

Az amerikai légierő legelső sugárhajtású vadászgépe az F–1 Fury volt, mely 1946. szeptember 11-én szállt fel először a felhők fölé. Csúcssebessége 880 km/h volt, cirka 2400 kilométert tudott megtenni teli tankkal, és 6 darab, 12,7 milliméteres M2-es Browning gondoskodott a pilóták nyugalmáról.

Ajjaj! A sok mobilozástól tényleg hamarabb ráncos leszel?

Joy
-
  Ma 04:21 Divat

Mindig is tudtuk, hogy a sok mobilozás nem tesz jót a bőrnek, de gondoltad volna, hogy a ráncok megjelenéséért is felelős lehet?

Radnai István, a sokrétű élményvilágú író, költő

Montázs Magazin
-
  Ma 00:30 Könyv

„A vers írja önmagát, a próza cselekménye törvényszerűen megy a maga útján a végkifejlet felé” – vallja Radnai István. Ezzel a gondolattal a költőt nem az automatikus írás játékszereként aposztrofálja, sokkal inkább jelenti a magán átengedett gondolatok, érzések verssé, prózává válását. Radnai István nemrég ünnepelte 80. születésnapját, ám…

Betörte a debreceni patika kirakatát, majd a börtönben is őrjöngött

A Debreceni Járásbíróság 2020. február 18-án előkészítő ülésen hozott ítéletet annak a férfinak az ügyében, aki az egyik debreceni patika kirakatát, továbbá a helyi büntetés-végrehajtási intézet portájának üvegét is megrongálta. A vádlott az előkészítő ülésen beismerő vallomást tett, a bűncselekmény elkövetését elismerte, a tárgyaláshoz…

A pletykák szerint bajban van Scorsese és DiCaprio új közös filmje - de sebaj, segít majd a Netflix!

IGN
-
  Tegnap 22:18 Film

Lesz-e western? Nemrég érkezett az örömteli hír, hogy Scorsese a bűnügyi műfajok után kipróbálja magát az esszenciális amerikai zsánerben is, ám nem hivatalos források szerint bajban lehet a projekt.

Szándékosan hajtott a tömegbe Németországban egy férfi, sokan megsérültek

Szándékos volt a németországi Volkmarsenben hétfőn egy farsangi felvonuláson történt tömeges gázolás, a feltételezett elkövetőt elfogták, és eljárást indítottak ellene emberölési kísérlet gyanúja miatt - közölték a helyi hatóságok.