Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Reggel nem látja a ködtől a napot, talán majd délután...

Vaol
-
  Ma 07:00 Megyei

Vas megyében ma több helyen ködös lesz a reggel.

Az érkező hidegfrontért némi napsütés kárpótol

Szerdán reggel nagyrészt párás, ködös idővel indul a nap Somogyban. Napközben gyenge hidegfront érkezik.

Színvonalas műsorral ünnepelték a magyar kultúra napját a Hangvillában

A magyar kultúra napja alkalmából a kedden este rendezett ünnepségen, a Fölszállott a páva gálán a 2019-es évad legjobbjai léptek a Hang­villa színpadára.

Reneszánsz időutazással készülnek a kultúra napjára

Shakespeare Rómeó és Júliá­ját viszi színre az orgoványi Karakterek Drámacsoport a magyar kultúra napja alkalmából.

Megyeszerte tartanak rendezvényeket a magyar kultúra napján

Feol
-
  Ma 07:00 Kultúra

Már kedden is sok helyen kultúra napi műsorokkal örvendeztették meg a közönséget – ezekből adunk át egy csokorra valót.

Tűzvédelmi nappal indult el a SegítéSEK

Vaol
-
  Ma 07:00 Megyei

Az ELTE Savaria Egyetemi Központ és a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tegnap az egyetem C épülete előtt tűzbiztonsági akciónapot tartott. A program a SegítéSEK címmel megszervezett közös projekt nyitó eseménye volt.

A magyar kultúra napja városunkban és környékén

A Magyar Kultúra napja alkalmából városunkban és a környező településeken is megemlékeznek eme jeles alkalomra. Összegyűjtöttük önöknek, hol, milyen programot rendeznek.

Különleges nap ez, megmozdul az ország

Közös Himnusz-éneklés, Diák Oscart nyert filmek ingyenes vetítése, új operalemez, Ady Endre és Cseh Tamás emlékesetek, valamint kulturális és művészeti fesztivál is várja az érdeklődőket a Magyar Kultúra Napján Budapesten és a környező településeken.

Ma van a magyar kultúra napja

1989 óta ünnepeljük január 22-én annak emlékére, hogy a kézirat tanúsága szerint Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon fejezte be a Himnuszt.

Ma van a magyar kultúra napja

1989 óta ünnepeljük január 22-én annak emlékére, hogy a kézirat tanúsága szerint Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon fejezte be a Himnuszt.

A főváros legizgalmasabb programjai a magyar kultúra napján

1989 óta január 22-én ünnepeljük a magyar kultúra napját annak emlékére, hogy kézirata tanúsága szerint Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon fejezte be a Himnuszt. Az ország számos pontján várják a kultúrára szomjazókat különleges programok. A 061.hu a főváros legizgalmasabb eseményeiből állított össze egy ajánlatot.  061.hu…

26 nap előzetes egy focisál miatt

NLC
-
  Ma 06:34 Belföld

Néha nem értjük a magyar jogalkalmazást. Súlyos tettek után emberek pár év múlva szabadlábon vannak, másoknak meg csip-csup ügyekért törik ketté az életük. Úgyhogy nem, egyáltalán nem mindegy, hogy kit milyen körülmények között tartanak fogva.

Ma van a magyar kultúra napja

A kézirat tanúsága szerint Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon fejezte be a Himnuszt.

Húsz százalék kedvezménnyel kedveskedik vendégeinek a Kiosk, húsz napon át

WeLoveBudapest
-
  Ma 06:33 Utazás

A Kiosk-ban nem ritka, hogy különböző tematikus estéket tartanak: gyertyafényes vacsorákra, akusztikus koncertekre és klasszikus húsleveses, rántott húsos vasárnapi ebédekre nevezhetünk be időnként. Az új évtized megkezdésének alkalmából pedig egy rendkívül népszerű ajánlattal rukkoltak elő: 20 százalék kedvezményt kínálnak minden…