Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Sok könyvtári rendezvény elmaradt a járvány miatt

Teol
-
 Ma 13:00Megyei

A 2020-as év munkájára, rendezvényeire a koronavírus-járvány nyomta rá a bélyegét.

Nem mindenképp több Európa kell, hanem okosabb Európa

Ott legyen mélyebb integráció, ahol a közös uniós fellépés hatékonyabb, mint a nemzeti - mondta Varga Judit igazságügyi miniszter.

Gulácsi Péter akár már idén nyáron gondolkodhatna a klubváltáson

Gulácsi Péter, magyar labdarúgó jelenleg az RB Leipzig csapatát erősíti, ügynöke pedig nemrégiben egy olyan információt osztott meg a nyilvánossággal, mely akár fordulatot is hozhat a focista karrierjében.

A koronavírus miatt csak most kezdett a Dallas Stars; kiütötte első ellenfelét

A Dallas Stars 7-0-ra nyert a vendég Nashville Predators ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga legutóbbi játéknapján.

A kínaiak már a spájzban vannak

FüHü
-
 Ma 12:52Vélemény

Magyarország Kína hídfőállása lett Európában – írja a párizsi Le Monde. Az USA-t nyugtalanítja, hogy Magyarország egyre inkább kínai tartománynak tűnik! – üzeni Simonyi András egykori nagykövet Washingtonból. Mennyire jelentős a kínai befolyás Magyarországon? Épül az óriási konténer állomás, ahol a Kínából érkező szállítmányokat európai…

Példátlanul szigorú intézkedés a járvány miatt Hongkongban

A kínai fennhatóság alatt álló városállam vezetése lezárt egy egész negyedet Jaucímvóng kerületben, hogy tesztelje a 16 háztömb összes lakóját. Addig senki sem hagyhatja el az otthonát, amíg meg nem kapja a vizsgálat eredményét. A terv szerint mindnyájan sorra kerülnek a következő két napban.

Online nyílt meg a Márvány Fotóműhely tárlata a Lencsési Közösségi Házban

Behír
-
 Ma 12:49Belföld

A magyar kultúra napja alkalmából rendeztek online tárlatot a Lencsési Közösségi Házban. A kiállítók a Márvány Fotóműhely alkotói voltak, akik az elmúlt év legjobb fotóit gyűjtötték össze.

Atommeghajtással érnék el a britek a Marsot

SG
-
 Ma 12:47Tudomány

A NASA eközben japán közreműködéssel építené fel az új űrállomást.

Vége a Zidane-korszaknak a Real Madridnál a Marca szerint

A Real Madridnál véget ért a Zinédine Zidane-korszak, de a legnagyobb mértékben a futballisták a felelősek a királyi gárda bukdácsolásáért a Marca internetes szavazásának eredménye szerint. A madridi sportnapilap azután intézett körkérdést a szurkolókhoz – akik közül százezernél is többen válaszoltak –, hogy a bajnoki címvédő együttest a…

Moszkvában már gyerekeket is őrizetbe vettek

A dermesztő hideg sem tudta megakadályozni a Navalnij-párti tüntetések Oroszországban. A fővárosban még csak most kezdődött a megmozdulás.

Egymilliónál is több autót hívtak vissza tavaly Európában, íme a legérintettebb márkák

Telex
-
 Ma 12:44Infotech

Bőven akadtak problémái az autógyártóknak 2020-ban, úgyhogy a Telex és az Alapjárat összegyűjtötte, hogyan alakult a gyári hiba miatti visszahívások top10-es listája. Van olyan márka, amelynél több tucat visszahívás volt.

Szomorú hírt kell most közölnünk: elhunyt a híres színész

Blikk
-
 Ma 12:43Bulvár

A felesége jelentette be a megrázó hírt.