Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A karácsony előtti napokban kezdődhet a korlátozások lazítása Németországban

December eleje helyett csak a karácsony előtti napokban, december 20-tól kezdődhet Németországban a koronavírus-járvány második hulláma miatt elrendelt korlátozások fokozatos visszavonása a szövetségi kormány és a tartományi kormányok vezetőinek szerdai tárgyalására készült megállapodástervezet szerint, amelyről kedden számolt be a…

Nem engedtek be egy magyar miniszteri biztost Ukrajnába, három évre kitiltották onnan

Szijjártó Péter külügyminiszter azt mondta, „derült égből villámcsapásként” érte őket a hír. A történtek miatt bekérették a külügyminisztériumba Ukrajna budapesti nagykövetét.

Ekkor jöhet a német korlátozások lazítása

24.hu
-
 Ma 19:13Külföld

Addig viszont további szigorítások várhatók, például a maszkhasználat terén.

Nem engedték be Ukrajnába Grezsa István miniszteri biztost

Az ukrán határőrök nem engedték be kedden az országba Grezsa István miniszteri biztost, arra hivatkozva, hogy a magyar kormány október végén beleavatkozott az ukrajnai önkormányzati választásokba – jelentette a Jevropejszka Pravda hírportál, és ezt később az ukrán külügyminisztérium is megerősítette. Az ukrán hírportál információja szerint…

Németországban csak karácsony előtt kezdődhet a korlátozások lazítása

December eleje helyett csak a karácsony előtti napokban, december 20-tól kezdődhet Németországban a koronavírus-járvány második hulláma miatt elrendelt korlátozások fokozatos visszavonása.

Karácsony és a Bkik közösen mond nemet Parragh ötletére

Bejelentett egy 2,5 milliárdos támogatási csomagot is.

A bíróság kimondta, hogy a minisztériumnak el kell árulnia a tavaszi kórház kisöprés valódi indokait

Hiába mondta ki a bíróság, hogy jogunk van tudni mi indokolta a kórházi ágyak 60 százalékának kiürítését tavasszal, az EMMI továbbra sem hajlandó megmondani, írja Szél Bernadett országgyűlési képviselő a Facebookján. Szél Bernadett azt írja, hogy korábban már kiperelte a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelőtől, hogy hány ágyat ürítettek…

Egyre nagyobb veszélyt jelent a tengeri állatokra a műanyag

Nagy fenyegetést jelent a veszélyeztetett tengeri emlősökre és teknősökre az Egyesült Államok körüli vizek műanyag-szennyezettsége.

Egyre nagyobb veszélyt jelent a tengeri állatokra a műanyag

Nagy fenyegetést jelent a veszélyeztetett tengeri emlősökre és teknősökre az Egyesült Államok körüli vizek műanyag-szennyezettsége.

Volner egy senki, a választási törvény módosítása surmóság, a kétfarkúakkal koordinálni kell – ellenzéki politikusok az …

Ellenzéki politikusok szerint az ellenzék stratégiáján nem sokat változtat Volner János választásitörvény-módosítója. A volt jobbikos politikust mindennek elmondták, a Kétfarkú Kutyapárttal pedig elkerülhetetlennek tűnik az egyeztetés.

Szijjártó: Kikérjük magunknak, hogy Ukrajna kitiltotta a magyar miniszteri biztost

Bekérette a külgazdasági és külügyminiszter Ukrajna budapesti nagykövetét azután, hogy Grezsa Istvánt nem engedték be a szomszédos állam területére.

Visszahozza a járvány az egyszer használatos műanyagokat?

Nosalty
-
 Ma 18:22Életmód

A leghatékonyabb a koronavírus-járvány idején a szelektív hulladékgyűjtési rendszer fejlesztése lenne, úgy, hogy a csomagolóanyagok minél több százaléka kerülhessen újra használatba, és megvalósulhasson a körforgás.

A spanyol EU-ügyi miniszter Budapestre utazott, hogy Varga Judittal tárgyaljon

"Ma az Igazságügyi Minisztériumban a spanyol európai uniós ügyek vezetőjét, Juan González-Barba Perat fogadtam. Az Unió többéves pénzügyi keretéről és a Helyreállítási Alapról, továbbá az Európai Unió jövőjéről, valamint az EU-ra nehezedő migrációs nyomásról egyeztettünk" - posztolta Varga Judit a Facebook-oldalán.

A cseh miniszterelnök „karácsonyi ajándékként” ingyenessé teszi a koronavírus-teszteket

Andrej Babis bejelentette, hogy karácsonyig ingyenes antigén tesztet biztosítana minden cseh állampolgárnak.

Nők az élvonalban: Joe Biden több miniszterjelölésével is történelmet ír

444.hu
-
 Ma 18:04Külföld

Nem csupán az Egyesült Államok alelnöke lesz nő az új kormányban, hanem a nemzetbiztonság főnöke és a pénzügyminiszter is. A bevándorláspolitika felelőse pedig egy kubai származású szakember lesz. Immár hivatalosan is kezdetét vette az elnöki átadás-átvétel.