Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 68 hír

Az országos tisztifőorvost trágár fényképpel támadja, az Index osztódással szaporodását drámának lódítja a baloldali pr…

Origo
-
  Tegnap 19:25 Belföld

Óriási bukás a Geszti Péter-féle propagandaplakát-kiállítás, Soros György támogatása sem volt elég, most a hvg próbálja mindenáron megmenteni.

Új sport-és játéklehetőség: pétanque-pálya nyílt Keszthelyen

Zaol
-
  Tegnap 19:16 Megyei

A világszerte kedvelt, francia eredetű golyójátékot is ki lehet már próbálni Keszthelyen, s aki megkedvelte, rendszeresen űzheti. A belvárosban ugyanis csütörtök este adták Keszthely első pétanque -pályáját.

Az édenkertben érezhetjük magunkat az új debreceni kiállításon

Debrecen - Különleges kiállítás nyílt a Kölcsey Központban. A Bényi Árpád-terem, a karneválra hangolódva, Boros Viola festőművész virágos képeivel telt meg.

Karanténfestményekből kiállítás

Turizmus Online
-
  Tegnap 16:12 Utazás

Méghozzá nem is akárhol: egy hajdanán disznó- és tyúkólként funkcionáló épületben alakították ki Dörgicsén azt a minikiállítótermet, ahol Bér Rudino, Barcsay-díjas festőművész kiállítása látható.

A Műcsarnok újra többtermes kiállításnak ad otthont

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 13:45 Kultúra

A II. Képzőművészeti Nemzeti Szalon folytatása a Szobák címet viseli, a szubjektív válogatás társkurátora Szurcsik József.

Kiállítás a Boksay József Kárpátaljai Megyei Szépművészeti Múzeumban (videó)

Karpat.in.ua
-
  Tegnap 11:33 Határtalan

Jevhen Krip, a Szűzanya vörösben című alkotásával bővült a Boksay József Kárpátaljai megyei szépművészeti múzeum gyűjteménye Olekszander Brej, műgyűjtő, művészettörténésznek köszönhetően.

Kisplasztikai alkotásokból nyílt kiállítás Beregszászban (videó)

Karpat.in.ua
-
  Tegnap 11:15 Határtalan

A 2020-as szobrásztáborban hat ukrajnai művész vesz részt. Különlegessége, hogy első ízben készülnek kerámiaszobrok is kültéri égetés technikával, amelyre augusztus 14-én éjszaka kerül sor a tábornak helyet adó jánosi Barna György Stadionban.

Kiállításmegnyitó, kávézóterasz és persze véradás a Vöröskeresztnél

Egy csésze Empathy címmel nyílik augusztus tizenharmadikán kiállítás a Vöröskereszt székházában lévő Empathy (azaz együttérzés) kávézóban.Az Empathy Cafe & Bistro által szervezett online charity kiállítás szeptember végéig megtekinthető lesz a kávézóban. A kiállítás az elkészült képek bemutatása mellett szeretné méltón megünnepelni a…

Teljesen oldalra dönthető napernyővel készül az ország legnagyobb jakuzzi kiállítása és vására

Spa Trend Online
-
  Tegnap 06:15 Életmód

Idén négy helyszínen kerül megrendezésre a SpaTrend Expo Global, hogy mindenki a számára legközelebbi üzletben merülhessen el a kültéri kikapcsolódást segítő, magas minőségű termékek tengerében. A négy helyszín egyike a Törökbálinton található MaxCity üzlet, ami 1600 négyzetméternyi különlegességgel várja az érdeklődőket!

Fesztivál helyett kiállítás Kapolcson

Kapolcstól a Völgyig – Emlék Napok, helyette különleges kiállítás nyílik augusztus 21-én.

Láthatatlan, párhuzamos világot mutat be a csabai múzeum új kiállítása

Beol
-
  20.08.12 19:38 Kultúra

Apró, szabad szemmel szinte láthatatlan kis ízeltlábúak, hatalmasra nagyítva. A Munkácsy múzeum legújabb kiállításán ilyen kis lények kapták a főszerepet.

Nem aprózták el a kínálatot: koncertet, kiállítást és focit is ígér a kis város

Csütörtökön indul a négynapos programsorozat Füleken, ahol koncertekkel, gyermekprogramokkal, folklórműsorral, kiállításmegnyitóval, operettel és sporteseménnyel is várják a látogatókat.

Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás a Hírös Napokon

Hiros
-
  20.08.12 16:50 Megyei

Kecskemét főterén 2020. augusztus 16-23. között kerül megrendezésre immáron 23. alkalommal a Térségi Kertészeti Élelmiszeripari Kiállítás. 

Egy csésze empátia: kiállítással nyitott újra a Magyar Vöröskereszt kávézója

Különleges kiállítással ünnepelte újranyitását az Empathy Cafe&Bistro speciality kávézó, a Magyar Vöröskereszt első kávézója. A kiállítás megnyitása kapcsán interjút is készítettünk Kardos Istvánnal, a Magyar Vöröskereszt főigazgatójával a kávézóról, Simon Gabriellával és Krudy Norberttel...

A füleki templom felújítását dokumentáló kiállítás nyílik

kultura.hu
-
  20.08.12 11:14 Kultúra

A felvidéki Fülek római katolikus templomának belső felújítását dokumentáló fotókiállítás nyílik a Városi Honismereti Múzeumban szombaton.