Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

Saját magát csalta csapdába egy medve

RTL Klub
-
  Tegnap 17:37 Bulvár

Saját magát csalta csapdába egy medve az Egyesült Államokban. Az állat kinyitotta egy család autóját, be is mászott oda, de az ajtó becsukódott, ezért kijutni már nem tudott. Dühében darabokra tépte a jármű belsejét. Végül a kiérkező seriffhelyettes egy vaktölténnyel kilőtte az ablakot, így azon keresztül elmenekülhetett a medve.

Csapdába csalta az MSZP Orbánt – nem fog tudni kímászni belőle a miniszterelnök

BalraMagyar
-
  Tegnap 15:19 Vélemény

Hatalmas hazugság, hogy Orbán bevezette a 13. havi nyugdíjat. Mindannyian tudjuk, hogy ez nem azt jelenti, mint korábban, hogy a nyugdíjasok mostantól +1 havi nyugdíjat kapnak. Azt jelenti, hogy jövő évtől 4 év alatt fognak elosztva kapni 1 havi nyugdíjat. Vagyis minden évben 2024-ig februárban fognak +1 HETI nyugdíjat kapni. Bár hatalmas…

Rabul ejtette a lengyeleket a szén

Napi
-
  20.06.04 06:40 Külföld

Lengyelország csapdába került: miközben még mindig jelentős szénbányászatát az áramtermelő szénerőművek vásárlásaival tudják támogatni, a hazai szén ára másfélszerese az importált árának.

Az F1 ejtette a fordított rajtrácsos ötletet

Formula
-
  20.06.03 09:24 Forma1Mercedes-Benz

Az időmérős formátum megváltoztatása nem nyerte el minden csapat tetszését, ezért a sorozat más megoldásokat keres a dupla versenyhétvégék izgalmasabbá és látványosabbá tételére.

Titokban egyiptomi biztonsági vezetőkkel tárgyalt a Moszad vezetője

Neokohn
-
  20.05.31 16:12 Külföld

A kairói látogatás célja nagy valószínűséggel a jelenlegi gázai helyzet és a Trump-béketerv kapcsán a térséget érintő biztonsági kérdések megvitatása volt.

Trump: Foltot ejtettek a rendőrség becsületén

Több helyen erőszakba torkolltak a tüntetések.