Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kötelező lesz az elektronikus fizetés biztosítása

A lehetőségek között szerepel a hagyományos átutalás biztosítása, a bankkártyás vagy a telefonos fizetés elfogadása.

Douglas Murray nagyinterjú a csütörtöki Magyar Nemzetben

A nemzetközileg elismert brit publicista egyebek mellett a radikális baloldali eszmékről és a bevándolásról fejtette ki a véleményét lapunknak.

Soha nem voltak még ennyien kórházban és lélegeztetőgépen Magyarországon

3806 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19),

Harmadával nőtt az amerikai GDP

A washingtoni kereskedelmi minisztérium statisztikai intézete, a Bureau of Economic Analysis (BEA) második becslésen alapuló szerdai jelentése alapján a harmadik negyedévben rekordmértékben, 33,1 százalékkal nőtt a bruttó hazai termék az Egyesült Államokban.

Nem árt tudni, ezek a hajszárítók életveszélyesek!

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) laboratóriumában 155 hajszárítót vizsgáltak meg. Közülük majdnem minden tízedik bizonyult életveszélyesnek. Ha azokat is figyelembe vesszük, amelyek teljesítménye nem a jelzés szerinti volt, akkor már 12 százalék a problémás eszközök aránya.

Az évszázad mérkőzése: Anglia–Magyarország élőben az NSO-n!

NSO
-
 Ma 17:30Foci

Az elmúlt 90 évben nem kapott ki odahaza nem brit csapattól a futball tanítómestere, az angol válogatott, de most régóta veretetlen válogatott csapatunk lesz az ellenfele. Igaza lesz az angoloknak, tényleg ez lesz Az évszázad mérkőzése? Megtudja, ha követi a mérkőzést onlive, szöveges közvetítésünk segítségével!

A magyaroknak és a székelyeknek is üzent Károly herceg

A brit trónörökös régóta nagy barátja Romániának, Székelyföldön háza is van.

5%-os csökkenésben a magyar gumiabroncs piac

Az idei év első 9 hónapjában a magyarországi személygépjármű-gumiabroncs piac 5%-kal csökkent a gyártói oldalon 2019 azonos időszakához képest. Ha idények szerint nézzük a változást, akkor a nyári abroncsok forgalma 5,1%-kal, a téli abroncsoké 7,1%-kal csökkent. „A jelek szerint a pandémia egyik nagy „nyertese” a négyévszakos…

Már a nemzetközi média is felfigyelt George Clooney és a magyar kormány csörtéjére

Euronews
-
 Ma 17:28Belföld

A színész megjósolta, hogy egyetlen kormányközeli médium sem hozza le azt a közleményt, amelyben az őt ért vádakra reagál.

A BKV még a saját szabályait is megszegte, hogy Karácsony Gergely főpolgármester-helyettesének volt élettársa nyerh…

Origo
-
 Ma 17:26Belföld

Tüttő Kata volt élettársának cége gyakorlatilag semmilyen feltételnek nem felelt meg, de ez a főváros baloldali vezetésénél senkit nem zavart.

5 magyar városban épül új tanuszoda

Spabook
-
 Ma 17:23Utazás

Uszodaépítési dömping indulhat a Magyar Közlönyben megjelent határozatok alapján. A fejlesztések nyomán 3 magyar vidéki város és 1 község gazdagodik majd egy-egy új tanuszodával, míg az 5. beruházás esetében felújítás…

Dráma a 3-as villamoson: szívinfarktust kapott egy férfi, egy rendőrnő küzdött az életéért

A legtöbb utas részegnek hitte a férfit, ám egy rendőrnő rájött, hogy nagyobb a baj.

Közzétette első, a magyar és a roma kisebbségnek szóló felhívását a Kisebbségi Kulturális Alap

A felhívás a magyar és a roma kisebbséget célozza, a pályázatokat december 18-ig lehet benyújtani. „A roma kisebbség irodalmi és kiadói tevékenységre nyújthat be pályázatot. A magyar kisebbség az összes programra és kísérőprogramra pályázhat, kivéve az amatőr és a hivatásos művészeti tevékenységet" - mondta Molnár Norbert, a…

Brüsszel a csütörtöki magyar-lengyel jelzésre vár

A tárgyalások utolsó fázisában vagyunk, és biztos vagyok benne, hogy napokon belül sikerül megállapodni az uniós költségvetési és a jogállamisági vitákban – jelezte konkrétumok nélkül kedden délelőtt Heiko Maas német külügyminiszter.