Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Bidenék feloldják Trump beutazási tilalmát, újra igényelhetnek amerikai vízumot muszlim országok állampolgárai

444.hu
-
 Ma 11:52Külföld

Akik január 20. előtt jelentkeztek, azoknak elölről kell kezdeniük a procedúrát.

Orosz félrevezető kampány az amerikai vakcinák ellen

Az Egyesült Államok szerint Oroszország dezinformációs kampányt indított az amerikai Covid-19 oltások iránti bizalom aláásására. Az amerikai külügyminisztérium egyik jelentése szerint az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat, a KGB állhat az online kampány mögött.

Az EMA vezetője felszólította a tagállamokat, hogy ne használják a Szputnyik V vakcinát

Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) vezetője, Christa Wirthumer-Hoche felszólította a tagállamokat, hogy addig ne használják a népesség vakcinázására a Szputnyik V orosz oltóanyagot, amíg az EMA nem regisztrálta.   A felszólítás azért is érdekes, mert az EMA elképesztően lassan dolgozik az oltóanyagok regisztrációján, ráadásul a Szputnyik V…

Čaputová és Kiska évet értékelt: hiányzik a politikai felelősségvállalás

Zuzana Čaputová államfő hétfőn (március 8.) az elnöki palotában találkozott Andrej Kiska volt köztársasági elnökkel. A találkozóra a parlamenti választások első évfordulója alkalmából került sor. Martin Strižinec elnöki szóvivő tájékoztatása szerint közösen értékelték az elmúlt egy év szlovákiai történéseit – írja a TASR.  „Nagyon barátságos…

Széklábbal kergette fél Várpalotán át párjának volt barátját

Vádat emelt a Veszprémi Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt egy férfi ellen.

Felfüggesztették a volt katalán elnök mentelmi jogát

Az Európai Parlament felfüggesztette Carles Puigdemont volt katalán elnök mentelmi jogát - írja az Euronews.

Bocsánatkérésre szólították fel az EMA-t a Szputnyik V fejlesztői

Bocsánatkérést követelnek a Covid-19 elleni orosz Szputnyik V vakcina fejlesztői Christa Wirthumer-Hochétól, az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) igazgatóbizottságának vezetőjétől, amiért egy nyilatkozatában az orosz ruletthez hasonlította az oltóanyag rendkívüli esetben való alkalmazását.

Pécset is újra feltérképezik a Google gömbkameráival, frissítik az utcaképeket

A Google autói egy hét múlva újra elindulnak 14 magyar nagyvárosban, köztük Pécsen, hogy a Street View, azaz az Utcakép szolgáltatásait frissítsék - közölte a Google Magyarország kedden.      A közlemény szerint az autók a következő hónapokban többek között Miskolcra, Egerbe, Debrecenbe, Szolnokra, Nyíregyházára,…

Caramel felesége fotókon mutatta meg, hogy az ő teste sem tökéletes

Origo
-
 Ma 11:32Bulvár

Próbálja elfogadni magát és a változásokat.

A kanadai magyarok nem felejtik, honnan jöttek

A kanadai magyar diaszpóra egyik albertai tagja idén februárban 300 ezer kanadai dollár, azaz közel 70 millió forint értékű adományt juttatott el a szolnoki Hetényi Gyula Kórháznak, amely az utóbbi időszak egyik legnagyvonalúbb felajánlása volt. A kanadai Edmonton városban élő magyar származású Gulácsi házaspár 64 boldog évet tölthetett…

Női áldozatok nevét festették fel aktivisták a mexikói elnöki palota kordonjára

Többszáz meggyilkolt nő neve jelent meg azon fémkerítésen, amit a mexikói elnök emeltetett az elnöki palota köré, hogy a nők jogaiért tüntetőktől megvédje az épületet.

Felújítják a régebben átadott szakaszokat a 21-es számú főúton

Nool
-
 Ma 11:25Belföld

Felújítási munkálatokat végeznek a következő hónapokban a 21-es számú főúton, a legrégebben, 15, illetve 19 éve átadott négysávos szakaszokon. Portálunk információi szerint Salgótarján és Vizslás-Újlak között és további, annak idején előzési szakaszként megépült szelvényeknél jelennek meg a munkagépek.