Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 454 hír

“A lyukak betömködésére lesz elég a támogatásunk” – Barnák László és Horgas Ádám a szegedi színházról

SzínházOrg
-
  Ma 07:44 Színpad

Többletfeladatot látnak el, a vidéki nemzeti színházak közül mégis az egyik legcsekélyebb támogatást kapja a Szegedi Nemzeti Színház. Barnák László főigazgatót és Horgas Ádám művészeti vezetőt a 24.hu kérdezte. A 24.hu cikkéből: Ebben az évadban harmincezerrel, egy kisváros lakosságát kitevő nézőszámmal növelték a színház…

Kiszel Ferencné a személyes kapcsolattartásban hisz

Beol
-
  Ma 06:55 Kultúra

A medgyesbodzási Kiszel Ferencné érdemelte ki a Magyar Vöröskereszt Békés Megyei Szervezetének világnapi ünnepségén a Vöröskeresztes Tevékenységért kitüntetés gyémánt fokozatát.

„Újjá kell építenünk a szegedi ipart, ami gyakorlatilag megszűnt!”

Szeged Ma
-
  Ma 05:57 Megyei

Szegednek változásra van szüksége - jelentette ki a független polgármester-jelölt, aki elmondta, miért kellene új irányba fordulni.

Kishajókikötőt alakítanak ki a Tiszán Szegednél

Hírhatár
-
  Tegnap 22:21 Megyei

Negyvennyolc férőhelyes kishajókikötőt alakítanak ki a Tiszán Szeged belvárosában, a beruházás a Partfürdő 300 millió forintból megvalósuló fejlesztésének része - közölte a város gazdasági alpolgármestere csütörtökön.

Folytatódik a szegedi science park kialakítása

Folytatódik a szegedi lézeres kutatóközpont (ELI-ALPS) szomszédságában a science park kialakítása - közölte az innovációs és technológiai miniszter Szegeden.

A Bajnokok Ligája négy közé jutás a Mol-Pick Szeged célja

A magyar bajnoki cím visszahódítása mellett a Bajnokok Ligája négy közé jutás a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapat célja az induló szezonban - hangzott el a csapat vezetőitől és játékosaitól az együttes szezonnyitó sajtótájékoztatóján vasárnap a csongrádi megyeszékhelyen.

Augusztus első felében nem lehet bringával átjutni a hárosi Duna-hídon

Ittlakunk
-
  Tegnap 20:53 Budapest 20. ker

A Strabag közlése szerint előreláthatólag augusztus 1-jétől augusztus 19-ig lezárják a hárosi Duna-hídon a kerékpárosok számára fenntartott utat – értesültünk a Magyar Kerékpárosklub Dél-pesti Területi Szervezetétől.A tájékoztatótáblákat már több ponton kihelyezték a híd környezetében, hogy minden arra közlekedő időben értesüljön a…

Véget ért a Nemzetközi Biológiai Diákolimpia - Szegedi diák is nyert aranyérmet a versenyen

Mind a négy magyar versenyző aranyérmes lett a múlt hét során megrendezett nemzetközi biológiai diákolimpián, amelynek idén Szeged adott otthont. A sikeres magyar fiatalok egyike a Szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium volt diákja, idén érettségizett.

Ezt gondoljuk az illegális autóversenyekkel kapcsolatos rendőrségi razziákról

Bp-i Autósok
-
  Tegnap 19:32 Vélemény

Az ATV Híradója megkeresett minket, hogy mondjuk el véleményünket azokról az egyre gyakrabban történő rendőrségi razziákról, amik az illegális autóversenyeket irányulnak visszaszorítani Budapesten....

Szegedi Nemzeti Színház - jegyek, programok itt

Zene.hu
-
  Tegnap 19:22 Zene

A napfény városának nevezett Szeged egyik legtündöklőbb "sugara" a Szegedi Nemzeti Színház. Íme a teátrum programja.

Nemesi Pál: „Én vagyok a legnagyobb Pick Szeged-drukker széles e földkerekségen!”

Szeged Ma
-
  Tegnap 18:14 Belföld

A 2019–2020-as idény Pick Szeged-játékosait köszöntötte Szeged független polgármesterjelöltje.

Lángok csaptak fel a szegedi lézerközpont mellett

Egy kéthektáros területen ég a vágástéri hulladék Szeged külterületén, a Pintér József utca közelében.

A Bajnokok Ligája négy közé jutás a Mol-Pick Szeged célja

A magyar bajnoki cím visszahódítása mellett a Bajnokok Ligája négy közé jutás a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapat célja az induló szezonban - hangzott el a csapat vezetőitől és játékosaitól az együttes szezonnyitó sajtótájékoztatóján vasárnap a csongrádi megyeszékhelyen.