Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Magyar hírességek segítenek a fiatal művészeken

A youngart online galéria célja, hogy összekösse a fiatal művészeket a műkedvelő nagyközönséggel, segít műveik népszerűsítésében és értékesítésében, anyagi jellegű támogatást nyújt. Az online platform áprilisban hirdeti meg első képzőművészeti ösztöndíj programját.

Már 6-féle oltás van Magyarországon a COVID-19 ellen

A reggeli órákban megérkezett a Janssen vakcinája Magyarországra, így már 6-féle vakcinával olthatnak koronavírus ellen - mondta Müller Cecília országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján kedden.

Nanotechnológiával készülő fátyolmaszkot gyárt egy magyar kozmetikai cég

A cég a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által meghirdetett Piacvezérelt kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatása című pályázaton fátyolmaszk fejlesztéséhez kapott támogatást.

Egy volt bíró védelmébe vette Tóta W. Árpád magyargyűlölő bejegyzését

888.hu
-
 Ma 16:00Vélemény

Sándor Zsuzsa nevéhez fűződik a „magyar seggbe, magyar lóf@szt” című irodalmi mestermű is.

Stratégiai együttműködést kötött a Pek-Snack és a Kometa: közösen védik a magyar munkavállalókat és a hazai alapany…

A Pek-Snack meggyőződése, hogy a minőség egyszerre cél és eszköz. Ennek érdekében folyamatosan fejlesztik termékeiket, valamint új stratégiai megállapodásokkal erősítik piaci pozíciójukat és növelik fogyasztóik elégedettségét. Az idei év első, kiemelt partnere a Kometa99 Zrt.; a két cég közti megállapodás értelmében a Pek-Snack sonkát…

Hoppá: 51 évesen lett anya a magyar színésznő

Ha szeretné, sem tagadhatná le, hiszen fülig érő mosolya elárulja, hogy Závodszky Noémi úszik a boldogságban. Az 52 éves színésznő élete teljesen kerekké vált, amikor nyolc hónappal ezelőtt anya lett. A székesfehérvári Vörösmarty Színház művésze évek óta sikeres a szakmában. Olyan népszerű sorozatokban tűnt fel, mint A mi kis falunk…

Lehet, hogy most zuhog az eső, de folyamatosan hosszabbodnak a magyar nyarak

Az elmúlt öt évtized hőmérsékleti adatainak elemzése alapján az ősz jelentősen, a tavasz mérsékelten rövidült Magyarországon, a nyár viszont ötven nappal hosszabb lett, mint a hetvenes években vol, derül ki egy új kutatásból, amelyet a Másfélfok.hu-n tettek közzé kedden.

Bajban Magyarország egyik legszebb sziklája, az Óra-torony

Telex
-
 Ma 15:57Életmód

Az Oszoly-csúcs jelképének számító, egyedülállóan szép mészkőtorony az erózió következtében szétcsúszott. Megerősítése 2,8 millió forintba kerül, de nincs rá pénz.

Magyarország tartja a második helyét az uniós oltási ranglistán, itt vannak a számok

Liner
-
 Ma 15:55Életmód

Még mindig csak Málta tudja megelőzni a beadott oltásokat illetően Magyarországot, miközben a mögöttük érkezők lényegesen alacsonyabb számokat tudhatnak a nevük mellett.

Nincs elragadtatva a cseh külügyi tárcától a várományosa, de további minisztériumok körül is bonyodalmak vannak

Váratlanul bonyolódik a hétfőn bejelentett külügyminiszter-csere a kétpárti koalíciós cseh kormányban.

3,5 millió magyar eshetett át a fertőzésen

NLC
-
 Ma 15:40Belföld

Tényleg senki ne bízza el magát az első oltás után – ez Ferenci Tamás fő üzenete.

Országos tisztifőorvos: már 6 féle oltás van Magyarországon

A reggeli órákban megérkezett a Janssen vakcinája Magyarországra, így már 6 féle vakcinával olthatnak koronavírus ellen - mondta Müller Cecília országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján kedden.

Országos tisztifőorvos: már 6 féle oltás van Magyarországon

A reggeli órákban megérkezett a Janssen vakcinája Magyarországra, így már 6 féle vakcinával olthatnak koronavírus ellen – mondta Müller Cecília országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján kedden. Müller Cecília közölte, néhány járványügyi adatnál enyhe csökkenés…

Ő Dwayne Johnson magyar szinkronhangja!

Filmezzünk!
-
 Ma 15:36Film

Ő Dwayne Johnson magyar szinkronhangja! Galambos Péter színész, rádiós, televíziós műsorvezető, de amilyen formában talán a legtöbben ismerik, szinkronhang. Hosszú évek óta szinkronizál, amivel azóta is foglalkozik. Az Est Fm 98.6 rádió egyik műsorvezetője volt. Évekig volt a Magyar Televízió “hangja”, valamint a Kultúrház című műsort…