Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 360 hír

Nagy Imre – Magyar miniszterelnökök sorozat

Nagy Imre közelmúltunk olyan történelmi személyisége, akiről még mindig nehéz teljesen objektív véleményt kialakítani. A II. világháború utáni történelmünk egyik meghatározó alakja volt, de megítélése nem egyértelmű. Ha végigkövetjük életpályáját, azt láthatjuk, hogy szerepe ellentmondásos. Meggyőződéses kommunista volt, aki hosszú évekig élt…

Miniszteri kitüntetések

met.hu
-
  Tegnap 20:20 Időjárás

Dr. Nagy István agrárminiszter Életfa Emlékplakett kitüntetést adományozott 80. születésnapja alkalmából Weingartner Ferencnének, több évtizedes meteorológiai munkásságának, az Országos Meteorológiai Szolgálatnál végzett szakmai munkájának elismeréseként, és Káplár Sándornénak, a Szolgálatnál több éven át felelősséggel és…

Miniszteri elismerést kapott a nagycenki iskola

Kisalföld
-
  Tegnap 19:57 Megyei

Szűk körben köszöntötték az ünnepelteket.

Szavazás: te kiket látnál szívesen a Haas csapatánál 2021-ben?

M4 Sport
-
  Tegnap 18:48 Forma1

Szabad a vásár a Haasnál, 2021-re teljesen megújul a csapat felállása. Kíváncsiak vagyunk, olvasóink kiket ültetnének a két autójukba.

Rövid időn belül két egészségügyi miniszter is koronavírus-fertőzött lett

Liner
-
  Tegnap 18:00 Külföld

A koronavírus továbbra is fertőz, és senkit nem kerül el, így többek között a fontos beosztásban dolgozó egészségügyi szakembereket sem, akik ádáz csatát vívnak a láthatatlan ellenséggel.

Közgyűlés: Márki-Zay miniszterelnök-jelölti kampányának áldozata az Eötvös?

Promenad
-
  Tegnap 17:31 Megyei

Nem tud az Eötvös-iskola energetikai felújításához elég önerőt biztosítani a vásárhelyi önkormányzat, ezért nem valósul meg a beruházás – derült ki a csütörtöki vásárhelyi közgyűlésen, amelyen több téma kapcsán is vita robbant ki.

Bezárathatja-e a Színművészetit a Covidra hivatkozva Szarka Gábor? - a miniszter így reagált

Mi örülünk annak, ha a színészeti képzésnek “ez a sajátos avantgárd ága” mielőbb normális mederben zajlik. Reméljük, hogy a kuratórium és a Színművészeti tanárai, illetve hallgatói között mielőbb egy megegyezés jön létre - mondta az ATV kérdésére Gulyás Gergely az SZFE ügyéről a kormányinfón, kijelentve: a kormány nem tárgyal a…

Többet utazhatnak az újságírók a sajtóperek miatt

Telex
-
  Tegnap 15:58 Belföld

Eddig az alperes lakhelye szerinti bíróság volt az illetékes, egy módosítás szerint ezentúl a felperes lakcíme lenne a döntő.

Kövér begőzölt: “Az ön büdös bunkó frakcióvezetője… odanyomul a miniszterelnök elé…”

Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke Facebookon számolt be arról, hogy Kövér László házelnök teljesen begőzölt ma is a parlamentben. Ahogy a Hír Hugó is beszámolt róla, hétfőn Jakab Péter, a Jobbik elnöke egy zsák krumplit szeretet volna átadni Orbán Viktornak, ám 4 fideszes képviselő elé ugrott  az ellenzéki politikusnak. Köztük Kövér…

Három klub is önkormányzati támogatást kap Szarvason

Behír
-
  Tegnap 15:48 Sport

Szarvas három egyesület számára is pénzügyi segítséget nyújt a sikeres és eredményes működéshez.

Óvatosan az otthoni fertőtlenítéssel: ez az 5 dolog többet árt, mint használ

HelloVidék
-
  Tegnap 15:09 Otthon

A járvány miatt kiemelten fontos ügyelnünk otthonunk, környezetünk tisztaságára. A higiéniai szabályok betartása kulcsfontosságú lehet a megelőzésben, ám érdemes arra is figyelnünk. Nem is gondolnánk, de könnyen súlyos hibákat véthetünk takarítás közben.

Karanténba vonult az orosz egészségügyi miniszter

ATV
-
  Tegnap 14:28 KülföldKoronavírus

Karanténba vonult Mihail Murasko orosz egészségügyi miniszter, miután egyik családtagjánál kimutatták a koronavírus-fertőzést - közölte csütörtökön a szaktárca.

Óraállítás – Többet alhatunk, de egyre korábban sötétedik

Népszava
-
  Tegnap 14:15 Életmód

Vasárnap hajnali 3-kor még csak 2 óra lesz. Lehet, hogy utoljára kell tekergetni az órákat.